« byyy booo byyy booo beeeeeu | Pirmas | driving with hitler »

Mokslai: Internetiniai dienoraščiai - naujas viešosios sferos pažadas

Na štai, pabaigiau galų gale, gavau pažymį galų gale - 9. Papjoviau grybo biškį, kur pradžioj apie vieną, o po to visai apie kitą, bet betkuriuo atveju, man pačiam bentjau kažkas paaiškėjo ;)

Internetiniai dienoraščiai - naujas viešosios sferos pažadas

Komentarai

dėl vieno žodžio norėčiau nesutikti:) (gal ne taip suratau ar man žodžiai kitaip reiškia:) Manau, kad žmogaus gyvenimo produktas yra patirtis. Gyvenimas greičiau procesas, o ne produktas.

Ir jei nesunku pakomentuok, kas tas socialumas ("tačiau įmanoma ir tokia vertės konfigūracija, kai pagrindinė generuojamuoji vertė yra socialumas")

Dėl politinės nuomonės formavimo, tai remdamasis savo patirtimi galiu utikriti kad daro didelią įtaką, bet čia tikriausiai reikia statistikos:).

Manau, blogai dar labiau išplįs su delniukų populiarejomo/pigejimo bangomis, nes tada galės pilnai pakeisti laikraščius ir/gal TV dėl savo mobilumo ir prieinamumo.

Gaila, kad kažkaip kažkur užsliepti 'atgalinio susiekamumo' nuorodos ir retas (bet jau taip atrodo) jomis naudojasi.

P.S. Jei gyvenimas (procesas) galėtų būti transliojamas, tai čia būtų superkiber media;)

viskas fainei, tik žodis ekperimentas rašosi eksperimentas :) čia dėl to, kad daug kartų panaudotas ir visur neteisingai.

na, vaizdų ir stebėtojų visuomenėje žmogaus gyvenimas yra pats tikriausias produktas - žr visus realybės šou - chebra sėdi užsipisę bidone ir kaso kiaušus, o tūkstančiai prilipę prie telikų laukia nesulaukia.

socialumas - tai nuvimas sociume - visuomenėje. mes jau kuris laikas nebesam visuomenėje taip, kaip, tarkim žmonės būdavo anksčiau. mūsų šitas buvimas visuomenėje yra kažkoks dirbtinai sukonstruotas, na, tarkim, imant kaip pvz vėl tuos pačius realybės šou, tai televizorius parodo, kad realybės šou yra svarbu ir mes staiga imam gyventi visuomenėje, kurią vienija realybės šou aktualijos. na gal ne pats geriausias pvz, bet anyway... davai gyvai kadanors... ;)

labai laiku cia. as sukau sukau galva, norejosi ko nors koncentruoto.
o del politines galios neabejok. vienas is kandidatu i prezidentus(howard dean) cia prasuko savo kampanija, visas grassroots organizavimas per blogus ir visa kibererdve, neprasuko iki galo(nes big media vis dar turi daugiau jegos ir prasuka pati ka nori) bet dar po keturiu metu manau bus vienas svarbiausiu veiksniu politikoj.

nu as cia rasau lyg buciau koks entuziastas. netikiu as netikiu technologijom:)

Neblogas darbas, tik gal tame skyriuje apie kibererdvę ir motyvaciją užvelta - human unreadable :)

Tik metai tituliniam ne tie irasyti, bus tau titulinius puslapius nuo saves copy paste metodu nusirasinet :)

ai tu stt dybi ir visus chia stukachini tokiais prikolais ir dar tuo dzhiaugiesi :p

;[