« tv for dummies | Pirmas | Mokslai: Internetiniai dienoraščiai - naujas viešosios sferos pažadas »

byyy booo byyy booo beeeeeu

byyy booo byyy booo beeeeeu beeeeeu
byyy booo byyy booo beeeeeu beeeeeu
byyy booo byyy booo beeeeeu beeeeeu
byyy booo byyy booo beeeeeu beeeeeu

kodėl man neduoda miegoti jūsų mašinų sirenos?

atsimenu, dar automobilių signalizacijų priešaušryje vienas dienraštis kriminalų skiltyje rašė apie drąsų ir ryžtingą žmogų, kurį policija suėmė po to, kai šis apsiginklavęs pagaliu jau buvo nuniokojęs bene trečią tą vakarą automobilį, pasižyminti itin jautria signalizacija.

blem, kokia nauda iš tų signalizacijų? vistiek niekas į jas dėmesio nebekreipia. vat žvėris pasakojo kaip su bene valandą draugeliu knebinėjosi po žviegiančio automobilio kapotu, o praeiviai - nulis reakcijos.

ta prasme, signalizacijos yra antiek lievos ir antiek dažnai cypia šiaipsau, kad apie vagis jau net mintis nekyla išgirdus ją žviegiant. o ir vagims jos netrukdo - mano tėvo automobiliui, akomponuojant signalizacijai, plastmases jau bene kokius tris kartus nuo sparnų nulupo.

siūlau pasauliui susikurti tokias signalizacijas, kur cypia ne šiaip į orą, o skambina šeimininkui į mobiliaką. ir davai tegul patys šeimininkai tada šokinėja naktimis, o ne aš, nes aš savo automobiliui signalizacijos nejungiu.

...o tai jaučiu reikės su pagaliu kurią naktį prasieit per kiemą.

Komentarai

Kad jau yra tokios signalizacijos kur pranesa i pulteli kas suveike. O pagal EU - bus uzdraustos garsines signalizacijos

Pirmas zhingsnis - tai jau nebeleidžiama montuot vadiamuju tūriniu siganmlizacijų, kur nuo vejuko ar praeinančio katino staugia.

as vazonus metau, labai gerai suveikia :)

papasakosiu kaip mano koreshui buvo: ateina viena ryta prie savo transportomobilio ir randa rasteli po valytuvu: "jaunuoli, arba pasireguliuok savo signalizacija, kad nakti neatlikinetu budilniko funkcijos visam namui, arba vaiksciosi su padazytom akim.. tvaju matj.."

omano mama paskambina mentams,pasakomas`inos numeri,tai jie paskambina back vairuotojui ir apramina.suveikia