" /> loading: December 2003 Archives

« November 2003 | Main | January 2004 »

December 31, 2003

Celebration of winter edge

xxx.jpg

THE WALL

Neviltis... Mama, aš noriu būti шестидесятником ir statyti komunizmą....
Ar gali būti tikslu malonumas?
Ar gali būti tikslu laimė?
Ar gali būti tikslu informacijos kaupimas?
Ar gali būti tikslu rezultatas neveikiantis tavo gyvenimą?
Ar gali būti ....
O gal reikia to laimės ekstazo, kai skaldydamas tvoras veržiesi prie tikslo... bet jei tikslas nėra prasmė, ja tampa laimė kuria gauni....
We are just bricks in the wall, nelaimingi robotai kurie veikiami jutimų, hormonų, informacijos, savo paties klaidų bando užduoti klausimą ir atsakyti blaiviai.
Leave us alone, ‘cos we got to decide that’s we ‘re for. Не найти ответ, не подчиняться другим – просто принять такое решение, которое могло бы нас удолетворить.

O apie filmą.. ghm… bemegzdamas praleidau pusė- reikės dar kartą pažiūrėti, o nuotaikos užtaisas pagautas nors ir dalinai, bet man pakako.

Televizija be smurto, sexo ir siaubo...

KODĖL JŪS NORITE MUS NUO TO APRYBOTI?
Kad užgimtų naujas Budgiharta kuriam geriausia išeitimi pasirodė atsiribnoti nuo pasaulio... gal jis bėgo nuo smurto, sexo ir siaubo... gal dar nuo skausmo...

December 27, 2003

Отстой

*swallow* first, *swallow* second, *swallow* third, *swallow* fourth, *swallow* дохуя...


И как-то мир дальше, как-то ты замираеш перед моментом на лету. как-то не хочется думать, как-то ты не виноват, как-о все происходит без тебя, как-то ты это не твой эгоизм.
Знаешь, так мысленно всё равно приходишь в ничтожество; знаешь ли ты про боль в печени/ почках или просто то летающеесостояние, когда слизистая бесится а глаза стекают в направление задницы; когда время исчезает.
Интернет, что бы видеть как что то движется; Интернет, чтобы стать зомби; интернет пому что я не вижу людей; я хочу тех иллюзорных, потому что что-то теряю, обретая уверенность; Интернет для идей у которых нет лиц; которые останутся такими, каких ты рисуешь.
Слова, что бы писать;что бы творить трагедию, просто так.

ЕСЛИ ВИДИШЬ ПРОБЛЕМУ - РЕШИ ЕЁ

December 25, 2003

Naujas autorius

Duodu accessą senam, geram draugui MAD, kuris daro labai įdomius dalykelius pats:) manau greitai išvisite keletą D.I.Y. guide kurių pirmas bus "kaip pasidaryt kaljaną":) Lauksim.
savo ruož pasižadu primint jam kas kart kai jis padarys kažką naujo:)
HammersTeam rulz

Nedidele dovana (MT naudotojams) ir sveikinimai

Sveikinu Jūs su šventėm ir dėkoju Jums, žmonės, už jūsų komentarus!
opit(ačiū už šaunias daugiažodes mūsų diskusijas:),
katiba, matis(br, brb), Purgen (Slava), ve, MAD, sterwochka, mic, Obkakij, turandot, snk, Lakunas, majonezas, giedre, Iris, hashish, Cvetok, DreDD, Agne, lina, April Rayan, cinikas, Leonas, asd, Lida, NECROF@K, tamole, uhh (spėju viena iš kolegu:), kvailas, pukomuko, jis, Cut Dredik, pumba, cOdH, pbg, luddite,besar, moxliukas, ilya, ramt

Dovana (MT naudotojams).

Sugalvojau pasveikinti mano draugus/skaitytojus/cenzorius/ su ŠVENTEM, tai pirmiausia reikėjo užinoti jų visų vardus:) krušaus, krušaus... regexpai, parsinimas, kvailas localhost sevakas... per 2 valandas buvo beveik paruoštas kodas, bet Apachis neleido man tuo padaryti vakar... šiandien beieškant freee php hosting, patrugdė mintis kad gal man padės blog.hardcore.lt ir štai... viskas pavyksta.
šiukšlinas kodas, ačiū moxliukui, už straipsnį apie regexpus. ačiū blog.hardcore.lt už serverį ir trafiką, ačiū Dzhibui už pavogtas nuorodas, ačiū Jezui Kristui už tai, kad jis gimė.


December 24, 2003

tarp Dalai Lamos ir Nelsono Mandelos:)

Your political compass
Economic Left/Right: -1.75
Libertarian/Authoritarian: -3.23
compasas

December 22, 2003

Pravalas

Kažkas blogai su userių kompais: neranda DCHP serverio, parinasi su kažkokiu 169.*.*.*, draugas galvoja kad virusas, aš jog pasišiko switcheris - šūdas. rytojus gal viską išspręs.

December 21, 2003

Сокол

Kaip malonu, stbėti jaunus tėvus, žmonės kurie jau susuko sau lizdelį.
Išdidus, staigus įdomus šeimininkas su savo 3 metų vaiku, žaidžiančių karą, vogiančių iš atėjusių daiktus, draugaujančiais galingais gyvunais. Растить, разделять, побеждать и властвовать - настроение в его доме. Ar tokia b8tis Kūryba, MIANAS, tikslas?
Общество - это маленькая ячейка общества (с) Мои родители.
Создатель-отец, святой дух-дающий жизнь, сын играющий в мире отца.

Katilas

Kojos, rankos. вперёд, назад. gynyba, пли! летит. в сердце;ритм. gaudom. statom. осторожно Andrius.
gynyba, atgal, nuotaika aukštyn, galva suskaudo, rankų paspaudymas, музыка ведёт.
нельзя закрывать граза. ant grinų. уважение. toliau. stumia, gaudo. мы ведёмся.
контакт - budrus. nuotaika puiki. атака. грохот ногами.АТАС ребята. nauja daina. без раслабления.
blaiva. tylu. kiekvieną minutę мы толпа. į ritma pogo. į ritmą spaudžiam. отдых. пота река. ir vėl kartu, bet jau nesuprantu мира.
...
остывание, седце стучит laisvei į pyktį, деда планшетка на месте. Viskas leidžiama, niekam nieko nereikia.
Girdisi "Ingra". Врубаюсь. Вспоминаю. Иду здороваться. sugrįžimas
...atsidūsimai...

stovi katiba su opit, ar opit su katiba. двоится-вертится.
skleidžiam mėgėmiausia изврасщенца kolegėms, TRANSMETROPOLITAN с "аргументами и фактами"(c). pasirodo sūkury trankiausi prie mic. priėjau, pasiveikinau su ve - šypsnis:|, да, я понимаю.
уууууххххх. АТАС. kodėl, aš čia atėjau.уххххх. ну нахуй. kaip viskas veikia!!!просчание. думы о мимикрие. о здоровье. ТЕПЛОЕ СПАСИБО! už kompaniją Andriau. Интересно а куда, Алиса пропала.
Я блин после этого smogu говорить на одном языке?
И вообще пора спать. this->~loading()
как бы добраться домой. šalta.

December 17, 2003

ГРОБ

Я получил их. Спасибо, Риза!!!
pic28.jpg

Grafikas

Suraskite kuo žemesnio laipsnio funkciją kurios minimumas taške 3 lygus 28, o maximumas taške 2 lygus 29.
Su mokytojo, davusio pradinės funkciją, pagalba:
f(x)=-(x-2,5)/(2*((x-2,5)^2+.25)) +28.5

grafik.jpg

links: patsani

December 14, 2003

Salvės progresui, dialogas su Vincu Krėve arba „Proto sapnas pagimdo pabaisų“*

„Aš taipogi, dėdule, mėgstu ir monus, ir laumes, ir labai man gaila, kad miršta, nyksta jie kaip girios.“ Šiuo sakiniu pasakotojas kalbėdamas, kad įtiktų Skerdžiui Lapinui, mano požiūriu, atskleidžia rašytojo trauką gamtai ir jo požiūrį į senovę.

Man asmeniškai, toks atsigręžimas, gilesnės prasmės protėvių gyvenime ieškojimas yra nesuprantamas.

Manau, jog anksčiau gyvenę vargu ar turėjo „geresnius“ papročius, buvo gudresni ir protingesni už nūdienos žmones.

Ne šiaip sau kažko atsisakoma, ir keičiasi pasaulėžiūros! Seniau gamta, miškas buvo labiau vertinami, tačiau tai nereiškia, kad tai yra privalu žmogui ar jog taip elgtis yra teisingiau. Evoliucijos prasmė ir yra ta, kad išlieka tinkamiausi laikui įgūdžiai, išgalvojamos gyventi padėsiančios filosofijos. Žmonija gausėja bendravimo patirties pasidalijimo priemonės tobulėja – evoliucija, progresasvyksta greičiau, todėl mes per paskutinius amžius pradėjome matyti, kad keičiasi žmonių pasaulėžiūros, nyksta papročiai. Kąžin ar tai yra blogai! Dalykas, išmainytas ar atmestas vardan funkcionalumo, nevertas gailesčio! Pagalvokite, kas yra „gražu“, „gerai“, „tinka“, „man patinka“... Ar ne bus atsakymas „mano manymu, kas tobula“? O ar kas neturi proto, kad tobulindamas atsisakytų tobulo?

Mes turime įpročių, pasaulėžiūrą, sunkiai atsisakome ar keičiame tai, nemėgstame mokytis – mes, žmonės, inertiniai padarai. Vincai Krėve, kovoti su šiomis ydomis sunku, bet ar neprasminga save priversti?

/*Man patinka lietuvių kalbos pamokos:) tikriausia dėl mokytojos. Su gimtadieniu mokytoja Lilija! Laimės, gerbiančių mokinių, laiko namiškiems, ne išprotėti su mūmis:)*/
*Faceskas Goja

December 12, 2003

Новые/старые/любимые люди: "миит" Арии

Встретил меньше знакомых лиц чем ожидал, но больше старых и любимых друзей.
*сходил за хавчиком*
За раскопками нижнего замка, под башней Гедеминаса, в свете прожектора, под звуки ННН гитар пьяная молодежь орала песни (Ария, ДДП, Цой, КиШ, Тараканы и Wax) скатывалась с горы, обнималась и грелась. Весело, но скучно я дотянул до появления Хаммеров/Пряников :) Радосная встреча, эмоции...
Игорь- родственик, Тося, Алиса, Кузьма, Данкин, Юлик, Мом, Яшка, Алиса вторая, Клоны Костя и Игорь, vorona, Косой, 3 Игорь шаулис, Муха, wu2ftpd, котоые меня не знают:) Лююююююююююююди:))
Я получу полные Арию и ГРОБ чтобы вспомнить всё.
Хочу фотиК!!!!!!!! там такое место, такой вид.... там орут песни, там гонят на попсу, там все в обнимку и в одной куче....
ария жизни

December 11, 2003

Mein kampf

hit12.jpg

Какой твой знак? Стрела: мир, анархия, пропорции Да Винчи.
Какой фон у знака? Нет фона - знак существует везде.
Куда глядит знак? В прекрасное далёко.
Гле ты? Далек`о от целей.
Мечты? Планы.
Ты и общество? Я возьму и дам всё. Обещаю гореть.
Твои родные и близкие? Я позабочусь о них.
Твоя любовь? Я возьму её с собой.
Твои друзья? Они пойдут со мной.
Вечность? Не важна.
Первенство, слава, удоволствия? Эти искушения будут потом.
Сомнение? Оно позади.
Думы? Навечно со мной.
Атака? меня уже здесь нет.
kampf2.gif

December 10, 2003

Вперед

дадим молотом похуистической революции перевертышей по бренный цепям лени

December 7, 2003

WE ALWAYS GET BACK TO THE BASIC

ХУЙ!
(с)"Поколение П" Виктор Пилевин

December 6, 2003

Išsireiškimai

Paksas ************************* (gal kada užsirausiu ir įstatysiu)
Что куплено не свято. (Антон)

December 5, 2003

Weekly report

Ketvirtadienis: Sutikau Julią prie "Komunaro" gamyklos, kur kadaise buvo komp. turgus. Julią, su kuria jau senai norėjau pabendraut:) Pasikalbėjom - ji su savo kompanija rengė kažkokį TRANCE toosą... ok. sakau bet iš stogo turėtų būt puikus vaizdas. (per triešas svajodavau užlipt - salė priešais) Galima užlipt - buvo man atsakyta.. penktadienį? galima ir penktadieni:) yay. man asociacijos: panorama ( slėnis, aukštis), urban.hardcore.lt (gera atrakcija, tinkanti susitikt su katiba ir opit:) pasikvėčių blogintojas, meniškus-ekstremalius draugus... kitą dieną diskutuojam klasėje - pasirodo dar vienos klasiokės pažįstamas sargu dirba. yay
Penktadienis: iš ryto lietus, niūrumas - paskutinė viltis kad bent pafotografuot viduje gamyklos išeitų. exx... atėjus į gamyklą :) tfu? mokyklą, man praneša, kad dėl toosj sargas uždarė visas dūris... aaaaaa viskas šušikta...

planuojam biljardą, meeta viskas sumaišyta, pamokos neatliekamos, sušikta nuotaika - per fiziką parkės, užtat per kontrolinį sužinau kur yra Kražių stotelė. antra fizika - parkės. Varydamas namo išmąstau parkes dėl "Minčių ekzistavimo". Namie viskas sušykta ir pikta... Vėl ištraukių smelkalus ir žaidižių. einu meetintis:) silpnas speigas pakelia nuotaiką - viskas džiūgeja. Heh susitikimas nuostabus... ačiū, merginos, labai pakėlėt nuotaiką:) /me, šiknis, burbėjo neperstuodamas... gerai būtų, kad viskas buvo įdomu:) (laikų kaita - xz ).
Rytoj fizika. BUM. rytoj viskas bus xz:)
Pakartuojam:
1) Atsipalaiduoti. Viską užmiršti susikoncentruoti.
2) Be parkių! Nesisprendžia - atsipalaiduojam, pasikartuojam
3) Uždavinių sprendimas slipi jų suvokime
4) matematikos mažiau negu fizikos
Fuck it

Курите? пьёте? ебётесь*? а сколько вам лет?

Все мы видели надпись "Vaikų pasaulis nerūko" на коробках раздачи сигарет в магазинах; все мы знаем чот сигареты, алкоголь не должны продаваться людям до 18 лет. Что все это, желание убереч или механическое "па"?
Если бы дети неандертальцев не получали по затылку за лишний шаг в сторону куста с ядовитыми ягодами, не появился бы взявший в лапу палку.
Сигареты, алкогольные напитки это то от чего надо ограждать несовершенно летних или атрибут нашей культуры? Курят, пьют энное количество людей. "Элита" совершеннолетних которые имебт право наслаждаться врдящим удоволствием пересекает попытки юнных прибщится к ядам повседневным. Всё просто: понимая вред своих привычк , скованные желают свободы детям рабов.
Привычки, предметы обрядов для одних становятся злом (нет, не плодом запрещенным - оно существует иммено как "Зло", доступное любому и одновременно запрещаемое людям до 18) Другим это, когда-то бывшее злом, - горделивый ежедневный обряд, а ещё другим просто поведневность (всё относительно - в этом случае возрасту).
Курение, алкоголь, наркотики - не есть ничего больше, чем оно является для потребителя: средство достижения определённого состояния за счёт жертвы - вреда себеб привыкания. Продажа "всех" этих средств стимулируется рыночной экономики: чем недоступней товар - тем выше цена, чем больше продаж - тем больше денег на инфраструктуру,чем распространенней потребление - тем больше вовлекаемых.
Школа, государство ведёт борьбу с курением ( пример IMHO "неправильного шага" ) : курящиш в любой сезон отгоняют от школьной территории, не выпускают из школы, создают новые стереотипы, как-то "курить не модно", "девушкам курить не красиво", "модные не курят".
Конец придумайте для себя, как и вывод... все это только моё мнение, но, надеюсь, есть над чем подумать.

*Возникли вопросы насчет последнего, интересного, замечаймого слова? Все просто: этого слава Богу не кто не запрещает, но выражение с которым встречают даже подобные выражение уже знаминательно... /я лама но возможно это глубоко интимно и только посвященные знают настоящие причины значения, осмысляют поведение... вообщем мне былобы очень интересно услышать чужое мнение насчет отношения наиболее адекватного к понятию "заниматься любовью"
хех... во намудрил

December 3, 2003

как это бывает

нудно и интересно смотреть фотки с бабулей смотреть
трудно и нудно заставлять себя с ней говорить
весело и полезно встретиь интересного человека с которым давно хотел заговорь
радосно и особенно обретать возиожность о которой мечтал
глупо, но нужно писать из глубины души
тупо и лениво печатать какую-нибудь хрень, когда "из глубины души лежит недаработанно"

Аноунсмент : /me has got the belief that he 'll manage to get through to "Komunaras" roof. yay