« Darbo stalo ekologija | Main | Laiškas, nx. »

Beginėju apie "Strekaza, ble"

Prašau, jūsų pagalbos:
1) Legenda: Per amerikos-Vietnamo karą žmogus kariaudavo vieną dieną Vietnamiečių pusėje, kitą - Amerikonų, trečia - snausdavo ežėre. Gal kas gali papasakoti plačiau? Viską ką pajėgiau išsiaiškinti - tai kad įlanką-ežeras kur miega drakonas yra Hanojuje.
2) Ar Radzevičiūtė nebus tą rašytoja, kuri atvykus Dzen Dze Liniui (ar kaip jis ten ?), buvo tarp demonstruojančių pieš Tibeto valstybės užgrobimą?

ir taip pat "Go" žaidimas rusiškai.

Kai kilo klausimas kokią knygą rinktis recenzijų konkursui prisimeniau šitą, ir šitą. Knyga labai patiko - Liūdna, Stipri - labai reikės pasistengti su recenzija - Duok Dieve neįžeisti autorės!
Duok Dieve kad nepasisektų, kad būtų облом, nes tada ramiai kompiuterastiškai gyvenčiau. Jei pasiseks ir gerai ir blogai - vertins Svaras!, kurį labai gerbiu už Betono Sakmes, Mikutavičius ir nepažįstama mokytoja.

Comments

radzevičiūtė buvo viena tų protestuotojų. tiek žinau :)

sorry, bet kas ta domičėlė? :)

ivanauskaitė tai tikrai buvo, o dėl radzevičiūtės - nežinau.

Legenda- tik interpretacijos reikalas :). O knyga, kaip pasake vienas zhmogus, weblogas. imo, yra geresniu weblogu. nu ir tas ner prastas, ypach ta vieta, kur tulike parashyta "tu esi ne tai, apie ka dabar galvoji, o tai, ka dabar darai" :]] nu ar kazhkaip p-anashiai.

1) Giedrius Druketeinis zinotu, rase idomia knyga apie kara, turi nuosava firma dabar, bet turbut galima ji rasti arba per Lietuvos avialinijas, arba Privatizavimo agentura.

2) jurgai@one.lt arba jurgitai@one.lt, pamirstu. paklausk jos.

paklausk autorės undine3600@yahoo.com

ačiū, už adresus storge, at!!