kokios spalvos tavo dantys? | 8

mano tai akinamai balti, nes valausi blend-a-med. o tu?

blend-a-med


you macbook? | 3

labai ilgai svajojau apie macbook pro, bet kažkaip atšoko noras, nes kaina buvo astronominė. tada persimečiau ant macbook'o ir jau konsiderinau tikrai pirkt, bet prasidėjo core2 duo vajus, ir kažkaip sugalvojau dar palaukt, nors atpigęs juodas core duo macbook'as bms'e kainavo berods tik 3999.

ok, dabar visi prekybos centrai ir kioskai turi naujų macbook'ų kaip šieno ir sakykim baltas macbook'as butų optimalus pirkinys, bet galvoj vis dar vyksta nuožmi kova tarp pros ir cons.

kiek teko susidurt su apple produkcija, tai toks vaizdas, kad jie nelinkę supportint savo senesnių kompiuterių, ipod'ų etc., kai rinkai pasiūlo kažką naujo. tai man įdomu, ar paveš pvz. macbook'as su integruota vaizdo korta naują macos'ą leopardą, o gal su nauju macos'u pagamins ir naujus macbook'us, o senieji liks už borto.

gal tarp skaitančių yra, kas turit ir norit išsipasakot ant kiek geras/blogas jūsų macbook'as. visa info apie macbook'us yra labai welkam, o ypatingai opiausi klausimai: grafikos plokštė, ekrano dydis, teplumas, patvarumas, kaitimas ir t.t.

pure evil | 1

husseinas ir pakartas sugeba žudyt, wtf ?

365 films | 8

pasirodė pirmieji jono meko projekto 365 Films filmukai. kiekvienos dienos filmuką galima atsisiųsti nemokai (reikia registruotis) per pirmas dvi dienas dieną nuo pasirodymo, po to matyt apmokestins apmokestina $1.99. taigi šiandien dar galit jau nebegalima parsisiųst vakarykštį (patį pirmąjį).

viskas būtų gal ir fun, gliukai man visada patiko, tik jei jau darė Sized for: Internet viewing, iPod or similiar handheld devices. tai galėjo viską publikuot lengvai sindikuojamu formatu (pvz. padarytų video podcastą ir į iTunes įdėtų).

p.s. "every variety of goodness can be understood entirely as a quality of goodness in itself" pasakė mekas ir pakartojo, kad užtvirtintų.

boombox