« Verčiu iš seksizmo į lietuvių | Main | O tai kur ta apokalipsė? »

Sudie, mielosios ir mielieji


Jau turbūt visi(-os) žinote, kad šį šeštadienį ir vėl pareina Jėzus. Pateikiu išankstinę sekmadienio su dievu rubriką, kadangi daugiau progų nebebus. Tuo pačiu pasidalinsiu viskuo, apie ką nespėjau parašyti. Ach, koks klastingas gyvenimas, galvojau, turėsiu dar daug sekmadienių su dievu...

Istorija iš gyventojų surašymo.
Surašinėtojas: - Kokiai religinei bendruomenei priklausote?
Aš: - Aš ateistė.
Surašinėtojas pažymi anketoje "Kita" ir įrašo "ateistų". Taigi, nuo šiol esu išdidi religinės ateistų bendruomenės atstovė. Įdomu, ar daugiau bus tokių. Tas, kas nepramiegojo susirašymo internetu, pasakojo, kad buvo galima rinktis "jokiai". Tai gal ir šiek tiek geriau, bet irgi ne idealus variantas, nes "ateistas(-ė)" ir "nepriklausanti(s) jokiai religinei bendruomenei" visgi yra du skirtingi dalykai. Visi(-os) ateistai(-ės) nepriklauso religinėms bendruomenėms, tačiau galima nepriklausyti jokiai religinei bendruomenei ir nebūti ateistu(-e). Savęs pateikimas ateiste(-u) parodo tavo aktyvų požiūrį į religinę propagandą. Man šitas įvykis yra puikus katalikų diktatūros pavyzdys. Anketoje net nėra žingsnio "ar priklausai religinei bendruomenei". Savaime suprantama, kad priklausai, klausimas tik kokiai. Ir taip turime 80% katalikų valstybę, nes žmonės, paklausti(-os), kokiai priklauso, bus linkę(-usios) atsakyti konfesijos pavadinimu, o ne susimąstyti, ar išvis priklauso. Ir kam mąstyti, kai už juos(-as) jau iš anksto nuspręsta.

Prieš mėnesį buvo nuniokotas Serrano Myžalų Jėzus. Menas yra subjektyvus dalykas. Aš, pvz., nesu ypatingai meniška persona ir dauguma meno kūrinių man sukelia reakciją 'wtf?'. Nepaisant to, aš nelakstau po meno galerijas, grasindama žmonėm plaktukais. Smagu žinoti, kad net ir per kelis tūkstančius metų niekas nepasikeitė: krikščionių fundamentalistai(-ės) jautėsi ir jaučiasi turintys(-čios) teisę sunaikinti bet kurį meno kūrinį, kuris įžeidžia jų stabuką, net jeigu tam prireiktų sužaloti realius gyvus žmones. Žinau, kad meno kūrinio neįmanoma atkartoti, tačiau jeigu jus įpatingai sužeidė toks vandalizmas, galima save šiek tiek paguosti ir pasigaminti savo nuosavą Piss Christ.

Ė, o girdėjot, kad Lietuvoje krizė? Tai dėl jos sumažintos pensijos, išmokos auginantiems(-čioms) vaikus ir lupamos skūros visiem(-om) vargšam(-ėm) nuo kupros. Bet šventakuprių ji nepaveikė, kuriems(-ioms) Lietuva tėvynė atidavė 4 milijonus visų mūsų sunkiai uždirbtų litų. Įdomu, ką jėzus per savo antrą atėjimą pasakys plėšikams(-ėms), kurie(-ios) paima nemažą krūvelę litukų, žinodami(-os), kad liaudis skursta ir tie litukai galėjo būti skirti kokiam mielam mažam kūdikėliui?

Daugiau nesiplėsiu, nors visom temom norėčiau padiskuoti daugiau, bet turiu skubėt ruoštis apokalipsei. Tik niekaip nesuprantu, bus zombių ataka, ar ne? Nu, vienas zombis tai ateis, o daugiau? Nes mano šansai atrodo ne kaip :[

You have a 53% chance of surviving a zombie outbreak
 

You would do pretty well, maybe killing a zombie or two along the way, but you would end up doing something retarded and be a part of the living dead

Zombie Survival Test
Take More Quizzes

(Lyrinis nukrypimas: parinkus tuos pačius atsakymus ir tik pakeitus lytį į 'male', mano išgyvenimo galimybė pakyla iki 61%. Aš ir nežinojau, kad kiaušai suteikia supergalių prieš zombius. Įdomu, ką dar jie gali.)
Ai, kad ir kur atsidurčiau, per daug į galvą neimu: rojuj klimatas gal ir geresnis, bet pragare visuomenė įdomesnė.

Beje, turiu įtarimą, kad artimiausiu metu turėtų labai išpopuliarėti šios maikutės.

Comments (6)

Šviesa:

Mano tikimybė išgyventi net 62 %!

Kiaušai, kartu su kitais vyriškai privalumais dar suteikia racionalų protą ir galimybę būti paaukštintam ankščiau nei bendradarbėms moterims. Na manau ir pati puikiai žinai :)

Kaip keista, aš pirmą kartą girdžiu apie pasaulio pabaigą :D gyventi liko tiek nedaug, o aš dar tiek visko neišbandžiau!!! Įtariu, kad šiandien poteriausiu:D

edvinas:
Tomas:

mano 57%, na vis geriau nei 53 ;D

Laisvo oro direktorė:

Jooo, tos kitos maikės tai norėčiau.

"mano 57%, na vis geriau nei 53 ;D"
O tai būtina čia ateit ir lipt ant nuospaudų? ;p Beje, kaip matyti, nemažai procentų prideda pagal lytį ir amžių, tai labai nesikelčiau, bo zombių apokalipsės atveju bus svarbiau, kiek toli esi nuo šaunamųjų ginklų, kaip dažnai teko žaisti paintball'ą ir ar esi linkęs(-usi) šaudyti draugams(-ėms) į galvas. Aš, beje, esu. Netgi tada, kai zombių apokalipsė nevyksta.

Šviesa:

Gera žinot :D

nemezgu:

o bože...25%...turbūt todėl, kad nusprendžiau slėptis mcdonalde. Ai bet persirengsiu vyru ir šansai pakils iki 32%.

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 19, 2011 9:27 AM.

The previous post in this blog was Verčiu iš seksizmo į lietuvių.

The next post in this blog is O tai kur ta apokalipsė?.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35