Hm... kadangi per daug sulaukiu neigiamų atsiliepimų apie papriką (kuri yra beveik visų mano patiekalų sudedamoji dalis), o ir aštuonių etapų receptai kai kam pasirodo pernelyg sudėtingi, šiandien mano kukliame receptų skyrelyje - keptos bulvės. Taip pat, elementarios keptos bulvės. Imam keturias ar penkias, supjaustom plonai plonai, sumetam į keptuvę. Tada paimam kažkur penktadalį nedidelio žiedinio kopūsto, padalinat į smulkius žiedynus, ir nuplovę sumetam į tą pačią keptuvę. Gausiai apiberiam kario prieskoniais ir juodaisiais pipirais (aš kaip visada ir viską dar pabarstau salierų lapeliais), pasūdom. Tam tadadam!
Kepti ant silpnos ugnies tol kol bulvės suminkštės ir gražiai apskrus.Labai skanu, paprasta, greita.
Comments (1)
Vis dėlto raudona paprika spalvine prasme būtų tikusi kaip tik. Nebent ne visi čia patriotai (?!)
Posted by nemezgu | November 10, 2010 9:33 PM
Posted on November 10, 2010 21:33