« januari 2006 | Main | mars 2006 »

februari 28, 2006

atidarom kepyklą

kepame blynus su prisodrinto urano, pirmo spaudimo aliejumi.

geros dienos, pancake-fuckers!!!

deatchmarch calmly

o aš pasirodo klydau (na taip, aš dažnai klystu, tik retai tai pripažįstu). anyway, žudyti bug'us, esant atominei deatchmarch'o žiemai ir klausantis ramios muzikos yra labai gerai. muzika yra esminė detalė tokiomsi aplinkybėmis. viena iš jos (muzikos) sąvybių - visiškas panikos užliūliavimas. tada supranti, kad pradedi valdyti idiot-users' sukeltą paranojos jausmą. niiice .)

po to, galbūt, reikes prisėsti prie savo kūdikio, kuris pasaulį išvys bent po dviejų ar trijų savaitgalių. dėkoju iš anksto sesei už idėją ir Fejai už supratimą ir kantrybę. ir žinoma - nepamiršiu kartais-pikto-dėdės už galimybę sėdėti ir taipinti 00010b valandą 00101b minučių.

februari 24, 2006

slapta žinutė

ir vėl mane užhipnotizavo. siurbiausi neeilinio grožio megabaitus iš tinklo, kol per mano versa-fraktalinį filtrą praėjo silpnas decibelas su hercų gauja. teks vėl begioti išpaskos savo mintims. 4mbps brodbendui iki jų dar tikrai toli, ką jau kalbėti apie ofisinius interneto kokteilių šiaudelius.

"fak it" pamaniau, vis viena užsilaginęs esu nuo pat gimimo (ironiška - sužinojau tai po ilgo laikotarpio), tad kam dabar parintis? bombos nėra, tiksinčio mechanizmo - taip pat, o detonatorius dar neišrastas. kaip žinia - informagedonui (c) manual override nepadarysi.

ilsimės toliau...

februari 22, 2006

vakar buvau

kažkokioje karinėje laboratorijoje. įdomiausias tūsas buvo psichologinių tyrimų laboratorijoje. davė daryti du testus (asmenybės ir intelekto). na nežinau ar tokiais dalykas galima/reikia girtis, bet intelekto testas buvo l.geras (72/74), o psichologas įvertinęs mano asmenybės testą pasakė:
- turi dvi galimybes: arba važiuoti į Šiaulius, Čiulionio g. 12 arba darai kitą 400 klausimų testą, nes rezultatai nelabai patikimi ir kreivė ties F atkarpa išeina už ribų.

wtf? dariau antrą testą. po to gavau du siuntimus visokiems tolimesniems tyrimams.

tūsas tęsiasi...

februari 14, 2006

apie moteris

Atsidarė prekybos centras, kuriame moterys gali nusipirkti sau sutuoktinį. Prie įėjimo kabo taisyklės:
1. Apsilankyti čia galite tik vieną kartą
2. Parduotuvėje yra šeši aukštai ir kylant aukščiau, kyla sutuoktinių kokybė.
3. Jūs galite užsukti į bet kurį aukštą ir išsirinkti iš jo sutuoktinį arba pakilti į kitą aukštą.
4. Draudžiama grįžti į žemesnį aukštą, jei nusprendėte kilti aukščiau.

Viena moteris nusprendė užsukti į tą parduotuvę. Prie įėjimo į pirmą aukštą ji rado iškabą: "Gerai uždirbantys vyrai" ir iš karto pakilo į antrą aukštą. Ten iškaba skelbė: "Gerai uždirbantys vyrai, kurie myli vaikus". Moteris nutarė kilti aukščiau. Trečiame aukšte rado užrašą: "Gerai uždirbantys, ištikimi vyrai kurie myli vaikus". Oho - pagalvojo moteris - "Tai kas tada laukia viršuj?" Ketvirtame aukšte ji pamatė užrašą: "Labai gražūs, gerai uždirbantys, ištikimi vyrai, kurie myli vaikus.". "Negali būti!" - moteriai net kvapą užėmė, - "O tai čia tik ketvirtas aukštas!".
Ji ėmė kilti į penktą aukštą. Ten ją pasitiko toks užrašas: "Nepaprasto grožio, ištikimi, gerai uždirbantys vyrai, kurie myli vaikus, padeda namuose ir yra tikri romantikai." Moteris jau norėjo lygtai eiti į šitą aukštą, bet juk liko dar
vienas. Ten turėtų būti iš viso dievai. šeštame aukšte ji perskaitė tokį
skelbimą: "Jūs esate 98 567 473 šio aukšto lankytoja. čia nebėra vyrų. šis aukštas pastatytas tik tam, kad įrodytų, jog moterims neįmanoma įtikti. Ačiū, kad apsilankėte mūsų parduotuvėje."

O kitoje gatvės pusėje atsidarė tokia pat parduotuvė vyrams. Su tokiomis pat taisyklėmis. Pirmame aukšte iškaba skelbia: "Moterys, kurioms patinka seksas." Antrame aukšte lankytojus pasitinka skelbimas:
"Moterys, kurioms patinka seksas ir kurios moka skaniai gaminti." O aukščiau nė vienas dar nebuvo pakilęs.

februari 10, 2006

rytinis tūsas

šįryt tūsinausi. tik nežinau kur. buvo nesveikai linksma. plaukiausi lyg būčiau mikseryje (ne, man nepritaikysite raudonai-žalio patterno). po to užteko prisilietimo prie eilinio oksido, kad šaltis būtų įpūtęs man naktinės pamainos atchodų (ir kas gi po darbo nemėgsta pailsėti?).

pavargęs atsisėdau prie lango. taip gražiai lyjo. visą kelią namo. niekas dar nematė tokio gražaus lietaus (pardon, mano subjektyvumo proveržį), NIEKAS!!! mintyse konstravau minų lauką iš lašų. rain-mageddon...

o po to, kai pradedi purtytis nuo horizontalaus gyvenimo lieka tik ketvirto matmens lynas per kurį, deja, tenka bėgti be jokios pagalbos liksvarai išlaikyti.

februari 3, 2006

pasikeičiau

Opicialiai pareiškiu, kad perėjau ant Opera 8.52. Ugninė lapė labai jau stabdo. Vienintelis dalykas, dėl ko laikysiu laputę pas save - StumbleUpon

februari 2, 2006

dėdė

pasirodo nuo vakar pas mus pradėjo dirbti naujas projektų vadovas. šian' atbėgo ir klausė ar turime pakrovėją "tokiam aparatui" rodo ištiestą mobilų Samsung (tm). bandėme sugrūsti bendradarbio Siemens (tm) pakrovėją. nesigavo. ale greitai būsiu prie dar vienos custom rasės išvedimo: projektų vadovai.

su kostiumu ir visiskai prie jų nepriderintų marškinių bei kaklaraiščių. batų spindesys, pamaniau, kad išdegins akis (pas mus saulė švietė pro langa + įjungtas halogenas lubose).

bet užtat labai rimtas ir solidus dėdė. turėtų daug tūkstantčių nupirkti iš kitų rimtų dėdžių, kurie pasiruošę bus juos sumokėti ..)

13 November 1864

In the twelvemonth since the conflagration. Alice has dropped further into a grim and darkly quite abyss. It's a wonder the Superintendent didn't bury her deep within the Bedlam catacombs. The surgeons were able to cure the flesh, but they've done nothing to treat the inflammation of her brain. It's not sure what eh expects me to accomplish with her. I suppose he thinks that in my twenty three years within these troubled walls I've mastered a curriculum not taught in Oxford classrooms.