Apie

Kolektyvinė mokslo, technologijos bei socio naujienų kaupimo vieta ir smagumai pertraukoms.
Kon[tra]cepcijos nera.

Skyriai

 

September 8, 2006

Lifehacking: overclocking yourself

prasidėjus mokslams, darbams ir visapusiškam lakstymui tarp staklių ir ariamų vagų, grįžta Dalykų Padarymo ir Dalykų Padarymo Geriau (Greičiau, Efektyviau, Maloniau) manija.


  • piatiminutkų išnaudojimas. ką daryti, kai dienos tvarkaraštis stuminėjasi pirmyn-atgal, kompiuteris tuoj tuoj baigs kompiliuoti (parsisiųsti, atprinti tuos 100 psl ar dar ką nors), o banko eilė sako, kad jai nesvarbu, kur tu vėluoji: Harnessing your interstitial time.

  • prokrastinacija yra tas amžinas atidėliojimas, sėdėjimas prie balto lango ir galvos daužymas į sieną su riksmu "negaliu!". kitaip tariant paskutinės nakties sindromas. vienas iš būdų įveikti: Kick procrastination's ass

  • mažėjant miegui, didėja organizmo poreikis kofeinui ir kitoms batareikų tipo medžiagoms. nuodugnaus testavimo rezultatai: Overclocking yourself

  • na ir pagaliau, tiems, kas dar eina į mokyklą: konspektų pagerinimo tipsai


tegyvuoja žiurkės bėgimo ratukuose.

« tai mes imam šitą bazę | pirmas puslapis | Šiukšlių elektrinė »

Komentarai (2)

sweet .) tačiau toks miego trūkumas priveda prie IQ mažėjimo. aš asmeniškai neesu užsimetęs jokių tablečių pokolkas (kofeino, amfetamino ar dar kokio brudo). pokolkas džiaugiuosi pseudo-natūralia kava.

kaip vakar prisimenu dar kaip mama maldavo kavos pupeles ir sau virdavosi kavą... mrhh...

"dash" shape geras dalykas, isbandyta ir patvirtinta. po to kazkaip kyla maziau problemu ir reikia maziau nervu, kad grizt prie tos uzduoties, kurios taip llabai nekenti. galu gale gi buna ir taip, kad kai prisedi uzsirasyt paprasciausius topic'us pastraipoms, pareina papildomu minciu ir ne nepastebi kaip jau jas vystai ir aprasineji.