« Tavo tėvas. | Main | Sunkus patologijos atvėjis »

Ir jei manes paklaustų..

Ar žinojote apie naują internetinį puslapį bybė.lt? Ten gali siųsti mms ir jį parodys per internėtcs.

O šiaip tai pastebiu kad kuo daugiau stipriųju alkoholinių gėrimų išgeri anadien, tai kitadien daug šikasi. Kai tupi tai atrodo, kad putelė eina kažkokią, bet benuleisdamas vandenį dirsteli tai rudosios viršūnėlės būna iškilusios virš vandens lygio. Ir būna kad šiki kas 30-60 minučių. Šiandien jau šikau keturis kartus, per penkias valandas. O tu?

Dar vakar buvo visokie spindintys (nežinia kas) akyse. Dar buvo daug gud staf. Verkiau tris (?) sykius. Nepraplikęs bet "paruoštas" volosatas. Skočiaus. Dar skočiaus. DAR DAUGIAU SKOČIAUS!!! IR JIS NEŽINO, IR GAL NESUŽINOS. TIK MES, MES TAI MATĖM. NES MES TAI DARĖM. NES BIČAS BUVO GIRTAS. KODĖL? NES GĖRĖ. KODĖL MES TAIP PADARĖM???

KODĖL? DAUG RAIDŽIŲ NUSPAUDUS SHIFT KNOPKĘ.

Šiandien jokio gud staf. Šiandien ta diena, kai nereikia. Na nebent šašą pakrapštyt biškį. BET JAU NEBETAIP KAIP ANKSČIAU. NIEKAS NEBEBUS TAIP KAIP ANKSČIAU. Eini į priekį. Nes kitaip negalima. Nes viskas aplink draudžiama. Nes tave apmokesdino bažnyčia. Politika. Mentai. Urlaganai. Volosatai. Kalėdos. Nuolaida tau. SU AČIŪ KORTELE. AČIŪ, NEREIKIA. Nesamonė. O kur samonė?

Stebiuosi, kokių gerų vokalo semplų yra elektroninėje (konkrečiau - trance) muzikoje. Nežinau iš kur jie. Ir gal nesužinosiu. Gal ir nereikia. Jau išgirdau ir nebeištrinsi. Neatimsi. Ir komentaro neparašysi, nes nežinai. KAS TAI. Kur klaustukas. Gi klausimai čia. Klausimai be klaustukų. Kas čia. Kas ten. Tai iliuzija. Čia. Ten. Bybė.lt. Kaip ir mano internetas. Kaip ir tu. Nevartok narkotikų, nes tai blogai. O kas tas narkotikas. O kas nėra narkotikas. Tu pats esi narkotikas. Tai ką vadini savimi ir tai ką vadini kitais. Tau taip tik atrodo. Nežinai, kai eini gatve, ar praeivis yra tikras ar ne. Trū ar feik. Iliuzija ar realybė. Sužinosi tik užsidėjęs akinius (They Live). IR KĄ. Prie ko mes priėjome. Čia klausimas. O dabar. O dabar. Ir nežinai. Nes nėra klaustuko. O jo trūksta, jei nori suprasti. Suprasti ką. Suprasti kaip. Kodėl suprasti. Gal tu nenori. Ir nežinai, kas čia, kodėl jis taip daro. KODĖL.

Mūdė. Kas tai. Paaiškinimo nori. Net nežinia kas tai. Tai vartoji savaip. Kitaip. O kitaip dar kitaip. Ir kas būna kai susitinki ir kalbi ir sako "mūdė". Tu sakai mūdė ir juokiesi. O kitas ne. Nes jam tai nejuokinga. Nes jam mudė yra jo mudė. Aišku, galima prieiti prie bendros nuomonės. Bet čia kaip meilė. Kaip kalėdinė eglutė. Kaip jazas. Ne džiazas, o jazas. Mudė - jazas? Galbūt kam nors, nes man tai ne.

Ir nebesupranti. Ausys sako "this world is only an illusion". KĄ. KĄ? KĄ!

Gud staf ir pyzdets, mielieji.

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 28, 2008 5:44 PM.

The previous post in this blog was Tavo tėvas..

The next post in this blog is Sunkus patologijos atvėjis.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35