« akys juda greičiau nei kūnas. | Main | atokvėpis.urban to my self. »

5tą ryto baigėm.

mano draugas sinusitas sugraužė mano sąmonę,mano emocijas.apie nieką daugiau negalvoju,tik kaip išpūsti nosį.liga išugdo antisocialumą.
o šiaip,grįžau 5tą ryto.nuovargis+nosis leido žaliuosius.radau porą emailų keistų.rodės, lyg girti žmonės man juos rašė.arba tiesiog emocinės iškrovos reikėjo.nu žodžiu,bet tikiuosi jiems parašius man laišką, pagerėjo.ane?:)reaguoju į viską ramiai dabar,tai kažkaip no park,kaip g. sako.dar grįžus,pas poną j. degė šviesa mačiau,bet galvojau,kad nulūžo prie jos.pasirodo žiūrėjo filmus iki 8 ryto.gerai kartais pavaro.aš šiandien žiūrėsiu vakare filmą hukkle.sakė,kad geras.pamatysim.
o dar per tas kelias valandas miego sapnavau požemius.ten vaikščiojom su kalnakasių šalmais,kur yra prožektoriai pritaisyti..tada įgriuvau į šachtą ir mane traukė draugai.įkrito tada kita draugė pas mane.ir numirom,nes prasidėjo griūtis ir visi mus paliko.aliuzija su gyvenimu realiu,čiuju.tipo,kai pačiam svyla,tai palieki net ir geriausius draugus.nors ką aš čia.aš tai būčiau herojus ir likčiau požemiuose,tipo užgriūtų mane akmenys,bet likčiau gyvas.tada sukonstruočiau tanką iš požemyje esančių daiktų.ir iškelčiau visus.tada prašaučiau skylę uoloj ir išvažiuotume.dar pakeliui porai banditų sugadinčiau planus.tada persėsčiau ant savo harlėjaus ir pisčiau lygumos keliais gaudyt kitų banditų.
norėčiau būt kaip tas lakūnas iš bukowskio knygos ,,arklienos kumpis'',kur dėjęs ant visų dalykų.

visiems,kuriems patinka tas lakūnas;)

j.

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 17, 2010 3:10 PM.

The previous post in this blog was akys juda greičiau nei kūnas..

The next post in this blog is atokvėpis.urban to my self..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35