« Rajonska | Main | Ta prasme, ką? Pt. 2 »

Superpanelė!

Ir kad užklydau čia kurią dieną interneto platybėse!

Nu ką, prisijungiau, sakau, pažiūrėsiu, ko tas šiuolaikines superpaneles moko.

"Tavo dienos balansas šiandien neigiamas. Tai reiškia, kad išleidai daugiau pinigų negu uždirbai. Kad tai pakeistum, gali susirasti vaikiną, išsinuomoti mažesnį būstą, padirbėti daugiau valandų ar baigti geriau apmokamo darbo kursus."

ir:

2.jpg

Kursus siūlo irgi ganėtinai nykius bei stereotipiškus: konditerė, kirpėja, dizainerė, televizijos pranešėja, žurnalistė, dainininkė, gėlininkė, modelis, mokytoja. Taip pat verslo konsultantė, bet ne verslininkė, medicinos seselė, bet ne gydytoja. Tačiau pliusą dedu architektei, advokatei ir dantistei.

Šiek tiek nustebino, kad vis dėlto žaidime reikia kelti ir IQ, vaikščioti į biblioteką ir pan. Tačiau tokios užduoties kol kas nesulaukiau, man liepė:

6.jpg

Tačiau kitas atradimas tikrai pribaigė:

4.jpg

bei

5.jpg

ir dar:

svoris.jpg

Gerai, kad aš esu aš ir čia užsukau vedama šiokio tokio tyrimo suinteresuota. Pati turiu paauglę sesę ir dažnai supykstu dėl to, kaip vargšelėm plaunamos smegenys viešojoje erdvėje, ypač kai matau siaubingą poveikį iš taip arti.
Štai, kad ir šis žaidimas, gyvenimo tikslais padarantis vaikino susiradimą, ir taip pat tiesiogiai kertantis per (tobulo) kūno suvokimą. Gaila, kad žaidimėlis naujas ir pilnas klaidų bei bug'ų, dar negalima skaityti žaidėjų informacijos, įdomu, koks amžiaus vidurkis? Ar žaidžia pilnametės, kritiškai žiūrinčios į konstruojamus kūno įvaizdžius, ar paauglės, kompleksuojančios dėl savo netobulos figūros, svorio, per didelės nosies ir t.t.?

Jei žaidimai, tuomet aš visomis keturiomis už Sims'us, kur galima susikurti asmenybę su savais pomėgiais ir polinkiais, suformuoti kokį tiktai nori kūną, netgi įsimylėti tos pačios lyties asmenį ir su juo/ja susilaukti vaikų, kad jau taip.

O savo šniukštinėjimo ir "tyrimo" dar nebaigsiu, bei karts nuo karto pasidalinsiu naujais atradimais.

Comments (1)

Yeah I figured that after a while then I saw my comment edit thing go to 2 then to 1 and then I was all like :(.

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 13, 2010 1:38 PM.

The previous post in this blog was Rajonska.

The next post in this blog is Ta prasme, ką? Pt. 2.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35