« zoologijos sodas | Main | Labas vasara, ate Elba. »

FAILweek

Pirmadienis - nunešu dėstytuvui referatą, pasirodo, dar reikia recenzijos jam, tai sugaištu penkias minutes ir susigadinu visą dieną. Mielieji, nestokite į istoriją, o jei jau padarysit tokią klaidą, tai bijokit Kaubrio kaip velnias kryžiaus.

Antradienis - atsiskaitymas univėrkėj, galvojau lengvas, gavau klausimus, neparašiau nieko doro. Na, bent laida praėjo neperblogiausiai.

Trečiadienis - oplia, dar vienas atsiskaitymas, bet kažkaip puikiai praėjo. Nu tada tą atpirko vakaro koncertas. Kažkaip su savo režimu tūsint vidury savaitės nein, tai stovėjau prie sienos, o užgrojus Celeste paskutiniai matyti vaizdai buvo į mane skrendantis Lukas. Griūna man ant nosies, bliaa skausmai, o aš iš inercijos piluosi galva į sieną. Akyse mirgu mirgu, varau miegot. Paskui kitą dieną normaliai pravemiu, jaučiu, smegenų sutrenkimas. Darbe pamiegojau, praėjo, uff.

Ketvirtadienis - mama gimtadienio proga padovanojo batus. Jais tepu tepu į ispanų įskaitą, tada tepu tepu darban, jaučiu, kad jau ne kažką. O ką daryt per daug ir nėra. Po darbo pila lietus, tai darbdavė paveža iki Mindaugo XXX, vargais negalais nueinu pleistrų, apsiklijuoju kojas, ir einant pro duris prasideda audra ir liūtis. Skėčio aišku neturiu. Biškį aprimsta, nušliaužiu iki Naugarduko-Mindaugo kampo, vėl ima maišytis dangus ir žemė, prisiglaudžiu pas Godą. Paskolina tapkes ir dvidešimt minučių kerėplinuos iki skylės. Sabot - gūt, gūt, gūt.

Penktadienis - keliaunu darban, ten po poros valandų prasideda bybė - kairė koja sugalvojo pokštų - ištino iki neįsivaizduojamo dydžio, sukaito, o skausmai! Pasimatuoju temperatūrą - 37. Oujė, smagi pūslytė. Cypiu nuo skausmų, apsikraunu ledukais, aprimsta, tai išsiprašau ir varau pas gydytojus. Iki kol nusigaunu, visa bybė aprimsta, jaučiu, ledukai padėjo. Sutvarsto, sako, nieko čia tokio. Grįžtu namolę anksti, kepu pyragą. Keista vidury savaitės atlaisvėt nuo visko apie 15val. Paskui vėl prasideda kojos bybė, cypiu, gaunu stiprių vaistų, vėl praeina. Įdomu, kas toliau.

Šeštadienis - atrodo, viskas geryn. Kojos nebeskauda, nors primint dar negaliu. Paskambina pasiūlo chaltūrą, tada paskambina ir sako atvažiuos dėl kačiukų. Velniop siunčiu chaltūrą, paima gražiausią katelę su melejonu ūsų ir blakstienų. Vėlėliau į mane kesinasi alaus butelis - pasidėjau šalia, o tas iš niekur nieko ėmė ir susprogo. Jūhū!!.. Alus ne tik nuodai, bet gali ir kaip bombikė suveikt, hech... Dieną pagerina šokiai! Kažkaip noras pramogai didesnis už kojos bybę. Spjaunu į batus, šoku basa. Dar atvažiuoja ir paima pūkuotą draugišką katiniuką... Po šokių - važiuoju į kitą miesto galą išsvajotosios vonios. Pasiimu vyno ir vynuogių, prisileidžiu putų, užsidegu smilkalą, pasileidžiu muziką. Chill. Visą bjaurią savaitę atpirko. Viskas, baigtos nesėkmės. Tai dar sumąsčiau išsiskalbt, sumetu rūbus skalbenkėn, o ji sako - nė velnio! Sugenda ir visą vandenį paleidžia ant žemės. Štai ir po vonios relaksacijų, valau grindis ir plaunu viską rankom. Ghhh.

Sekmadienis - kol kas viskas ore, tikiuosi, taip ir liks, kiek gi galima : )

Ą. o gal kam kačiukų? Liko du - rainiukai katytė su balta uodegyte ir alfa male katiniukas.

1.jpg

3.jpg

Comments (2)

adomas ir vilma:

kaip tu nepavargsti failint... atsipalaiduok.... pamūdink :D

Kestas:

Gal galima būtų gauti Wakening Life LT subtitrus. Niekaip jų nerandu ir baisiai noriu šį filmą pamatyti su Lt titrais. Jei nesunku kestasgr (eta) yahoo.com .Ačiū.:]

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 16, 2010 11:38 AM.

The previous post in this blog was zoologijos sodas.

The next post in this blog is Labas vasara, ate Elba..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35