« Apie filmus | Main | 16/1 »

pavasaris! (?)

Su pirmom kalendorinio pavasario dienom pasibeldė ir kažkur ilgą laiką užsilikusi šiokia mano sėkmė.

Po pusmetinės stagnacijos pasipylė (na, sąlyginai) ir darbų pasiūlymai, suteikia naujajai bomžiškai esybei vilties. Ekoparduotuvė su žiūūrkių lenktynių pobūdžio atranka. Na, kadangi tarp tų pusvalandžių pertraukų tarp autobusų, troleibusų bei reikalų mieste dažnai nebūna ką doro nuveikt (perskaityt kelis knygos puslapius/išgert arbatos/pažiūrėt naujus lolcats'us), galiu padalyvaut. Šūdas, kad žiūūrkių lenktynės, nes jei ne jos, tai manau, lengvai pajamčiau tą darbiūkštį. Už kelių valandų einu šnekėt dėl vaikų renginių vadovės, blah. Vakarai ir savaitgaliai. Ne kažką, bet bus matyt, taipogi. Labai jau noriu vasarą nebomžaut čia, o traukt į kokius keistus kraštus, tai gal ir pavergausiu mėnesiuką du vardan tų norų. Ir dar ieško kažkas auklės... Tikiuosi, visi šitie daiktai atneš kokių vaisių.

Pilnas mėnulis atnešė keistų sapnų, berods, ir anasai Brėmene buvo per pilnatį. Šįkart vėl panašaus pobūdžio gliučinas sapnas, vėl žinau, kad veikėjai - mano pažįstami žmonės, draugai, ale veidų nė velnio negaliu prisimint. Ką apie tai pasakytų Froidas?.. Ir šiaip daug mąstau apie žmones, bendravimo patirtis ir t.t. Džys, keistai viskas. Dar pažiūrėjau filmą gražų apie Aspergerį turintį vyruką. Puikūs žmonės bendravimui, bent jau man, taip pagalvojau. Kiek pamenu, pas mane medicininėj kortelėj irgi yra įrašyta: "yra autizmo požymių" - slap in ya face tiems, kurie galvoja kad aš tokia be priežasties :)

Veiklos ir dalykai irgi pajudėjo - nubrėžiau sau ir kitiems deadline dėl "Paštec" - iki vasaros, nes vasara visada yra vasara. Juk žinot. FNB kažkaip keistai negausiai valgančiųjų atžvilgiu - vaizduojamas lietuviškas išdidumas ar kas?.. C'mon, nemokamas skanus maistas, ko dar norėt?.. Užtai šeštadienį vėl Mainų turgus - jau džiaugėmės atšilimu, sakėm, vėl lauke šaršaluosim, ale uraganas su keistu vardu vėl žiemą atnešė. Dabar pro langą tvieskianti saulė irgi teikia vilties, kad gal vis dėl to!

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 3, 2010 11:56 AM.

The previous post in this blog was Apie filmus.

The next post in this blog is 16/1.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35