Main | Rehab »

Vot taip.

...keturis metus plaukiau, plaukiau, gal susitaikydama, gal per daug negalvodama, o paskui buvo tas didelis bum, kur viską sujaukė, apvertė aukštyn kojom ir net kelis kartus.

Dar besikraustydama iš 17-to, turbūt nujaučiau kažkur apie ateinančius jausmus ir mintis, išdalinau didžiąją dalį savo daiktų. Ir visgi šiuo atžvilgiu dažnai keisti gyvenamą vietą yra privalumas, tampi mobilesnia žmogena ir neprikaupi bereikalingo chlamo ir t.t. Ir oplia, paskutinės savaitės toje sąlyginai normalioje gyvenamojoje vietoje, o paskui šiokia tokia nežinia, galbūt maloni, tikrai neįprasta, ypač žinant mano polinkius į bent minimalų saugumo pojūtį. Nu bet gal ir gerai, kad viskas vystosi būtent taip? Jaučiu, kaip kažkas kyla kruta juda viduje, vis dar nelabai aišku kas, bet turbūt bus įdomu.

Pasiekus tą beveik maksimalų mobilumą ir nepriklausomybę, kuomet kaipo laikantis objektas yra katė, visai tikėtina, kad susiviliosiu kokiems spontaniškiems nutikimams, pvz. "Ė, o davai važiuojam poryt į ...?" Būtų belenkaip šaunu. Nes kai supratau, kad pradėjau norėt kokio tai stabilumo, kas, galvojau, man nebūdinga, supratau, arba VISKAS DABAR, arba niekad.

Comments (6)

zebras666:

smagu, kad pradėjai rašyt. komentuosiu kiekvieną tavo faking pirstelėjimą į eterį.

olegz.:

o, kokie zmones:) aš kaip tik norėjau pazyzt, kodėl tu nerašai blogo

O, nemaniau, jog persikelsi čia :)

opit:

susied-web ')

tczy:

susied? buy susied mugs, tshirts and magnets?..

tczy:

Pablogink dar.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 9, 2010 1:15 PM.

The next post in this blog is Rehab.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35