Main | Kas galvoj »

Prisistatymas ir apie ką aš čia

Sveiki,
aš - jaunas, nevedęs ir neketinantis, queer vyrukas. Gyvenu Londono skvotuose, mėgstu country ir techno muziką, žongliruoti, skaityti kokias nors gudresnes knygutes, pistis, vartoti narkotikus, eiti pasivaikščioti ir nervinti visokius debilus. Verčiuosi seksualinių paslaugų teikimu už pinigus (įskaitant pornūškes) ir to neslepiu.
Va apie tai, ką išvardinau ir ketinu čia rašyti. Sekso industrija, queer politika, pisimosi politika, skvotai, žongliravimas. Tikiuosi, kad gausis ne nykiai ;). Beje, gal kas žinot, ar yra dar žmonių, dirbančių sekso industrijoje (ir rašančių apie tai) blog'ų lietuviškai? Nes aš neradau. Tai bene pirmas būsiu.

Tai va, tiek kol kas,
jei sudomino - šiandien-rytoj parašysiu pirmą normalų post'ą.

Tarado.

Comments (5)

tczy:

Vis daugiau keistų dalykų. :)

Kuo žongliruoji?
Davai rašyk :)

nin:

įdomu įdomu

nin:

Gal idomu bus? Gal jau girdejai apie tai?
...
Krypau!!!
yra šiandienos samizdatas, juodu ant balto spausdinantis tai, kas kitur yra NEFORMATAS. Krypau!!! yra manifestai, nuotraukos, koliažai, eilės, komentarai, paišalionės, eskizai, natos, karpiniai, neatspausti negatyvai, nerodyti namūdinių filmų kadrai ir kitos išraiškos formos, kurios NETURI LIKTI SPINTOJE. Krypau!!! yra KLYKSMAS apie seksą, lytį, kūną, nuogas tiesas ir figmedžių lapais dengiamus melus.Krypau!!! kuriamas malunumui tų, kurie dorovės sargų yra vadinami IŠKRYPĖLIAIS. Krypau!!! skirtas MŪSŲ MALONUMUI. Krypau!!! autoriai nevynioja minčių į tolerancijos vatą, nes nepatogumas visuomet liks už visuomenės normų. Krypau!!! autoriai yra UŽPISTI homofobijos tematikos, kuri nepalieka erdvės kalbėti apie jų kasdienybę ir fantazijas. Krypau!!! NETYLĖS apie masturbaciją, seksą per internetą ar už $$$$, nestandartinius kūnus, arba Maironio eilėraščių homoerotiką.Krypau!!! - tai juodraštis, kuriame galima paišyti neišdepiliuotas vaginas, gauruotas pažastis ir susiporavusius penius. Krypau!!! puslapiuose galima keiktis, lieti kūrybinį pyktį, rašyti išpažintis ir nepadorius skelbimus. Iš Krypau!!! galima iškarpyti popierines sukneles ir jomis dabinti popierinius Barbinus, o iš jo sulanksčius laivelius ir į juos įsodinus Tomo iš Suomijos berniukus plukdyti juos nuo Vilnelės prie Užupio, kur anksčiau legaliai dirbo prostitutės, iki Neries juosiamų Seimo rūmų, kur šiandien dirba gražuliai. Krypau!!! neturi vienos krypties, nes yra labai nukrypęs.Krypau!!! yra A4 formato nemokamas juodai baltas zine'as, platinamas iš rankų į rankas netikėtose Lietuvos erdvėse.

*********************************************************************
Nori prisidėti??? – iki liepos 1 d. siųsk viską, kas telpa į A4 formato lapą į krypau@gmail.com . Gali pasirašyti savo vardu, pseudonimu arba nepasirašyti.
[deadline postponed, imo]

Vairas:

Kur gauti Krypau? is kieno ranku?

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 21, 2011 9:12 AM.

The next post in this blog is Kas galvoj.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35