March 23, 2011

Kas galvoj

Nors galvojau, kad gausis parašyt kažką įdomesnio, bet, štai, netikėtai atėjusi pyzdąą išblaškė mintis ir sujaukė visus planus.
Iš pat ryto kažkas apvogė skvotą. Kokią pusę septynių išspyrė duris ir prisigrobė materialinių gėrybių už ~800 svarų. Nieko iš jų mano, bet vistiek labai nąchui.
Kol taisėm spyną, atvarė akiniuotis ir įteikė kvietimą į teismą dėl skvoto. Teismas pirmadienį, savininkai nori I.P.O. (tai reiškia tai, kad, jei jie jį gautų, išsikraustyti reiktų praktiškai tą pačią dieną), variantų ką laužti beveik neturim, prieš porą savaičiu paminėjom skvoto vienerių metų jubiliejų.
Tai va tokia pyzdąą iš giedro dangaus. Vėl, blet, kas dieną - belenkiek valandų ant dviračio ieškant naujų namų, kas naktį - ninja style su laužtuvu dantyse. Laiko ir energijos beliks miegui. Vienok - romantika, bet, šiuo metu, patogiai nyki kasdienybė man labiau patiktų, nes visai neturiu nei babkių, nei greitu metu nusimatančių galimybių jų užsidirbti. O tos galimybės pačios manęs irgi nesusiras, ypač jei negalėsiu reguliariai pasitikrinti e-mail'o. Blęt, blęt, blęt, kaip viskas nelaiku. ĄĄĄĄĄĄĄ. 30 laiškų reikia atsakyti, išsiaiškinti, už ką gaydar'as ištrynė mano profilį, neužmiršt paflirtuoti su vienu tokiu turtingu potencialiu sugar-daddy, pasidaryti daugiau nuotraukų, baigti derinti reikalus su tokia ten viena studija. ĄĄĄĄĄĄ. Gal užsiturbint reikia ar ką. Gal kas turit pavaišinti? Šiandien reiktų :).

March 21, 2011

Prisistatymas ir apie ką aš čia

Sveiki,
aš - jaunas, nevedęs ir neketinantis, queer vyrukas. Gyvenu Londono skvotuose, mėgstu country ir techno muziką, žongliruoti, skaityti kokias nors gudresnes knygutes, pistis, vartoti narkotikus, eiti pasivaikščioti ir nervinti visokius debilus. Verčiuosi seksualinių paslaugų teikimu už pinigus (įskaitant pornūškes) ir to neslepiu.
Va apie tai, ką išvardinau ir ketinu čia rašyti. Sekso industrija, queer politika, pisimosi politika, skvotai, žongliravimas. Tikiuosi, kad gausis ne nykiai ;). Beje, gal kas žinot, ar yra dar žmonių, dirbančių sekso industrijoje (ir rašančių apie tai) blog'ų lietuviškai? Nes aš neradau. Tai bene pirmas būsiu.

Tai va, tiek kol kas,
jei sudomino - šiandien-rytoj parašysiu pirmą normalų post'ą.

Tarado.