« Prisistatymas ir apie ką aš čia | Main

Kas galvoj

Nors galvojau, kad gausis parašyt kažką įdomesnio, bet, štai, netikėtai atėjusi pyzdąą išblaškė mintis ir sujaukė visus planus.
Iš pat ryto kažkas apvogė skvotą. Kokią pusę septynių išspyrė duris ir prisigrobė materialinių gėrybių už ~800 svarų. Nieko iš jų mano, bet vistiek labai nąchui.
Kol taisėm spyną, atvarė akiniuotis ir įteikė kvietimą į teismą dėl skvoto. Teismas pirmadienį, savininkai nori I.P.O. (tai reiškia tai, kad, jei jie jį gautų, išsikraustyti reiktų praktiškai tą pačią dieną), variantų ką laužti beveik neturim, prieš porą savaičiu paminėjom skvoto vienerių metų jubiliejų.
Tai va tokia pyzdąą iš giedro dangaus. Vėl, blet, kas dieną - belenkiek valandų ant dviračio ieškant naujų namų, kas naktį - ninja style su laužtuvu dantyse. Laiko ir energijos beliks miegui. Vienok - romantika, bet, šiuo metu, patogiai nyki kasdienybė man labiau patiktų, nes visai neturiu nei babkių, nei greitu metu nusimatančių galimybių jų užsidirbti. O tos galimybės pačios manęs irgi nesusiras, ypač jei negalėsiu reguliariai pasitikrinti e-mail'o. Blęt, blęt, blęt, kaip viskas nelaiku. ĄĄĄĄĄĄĄ. 30 laiškų reikia atsakyti, išsiaiškinti, už ką gaydar'as ištrynė mano profilį, neužmiršt paflirtuoti su vienu tokiu turtingu potencialiu sugar-daddy, pasidaryti daugiau nuotraukų, baigti derinti reikalus su tokia ten viena studija. ĄĄĄĄĄĄ. Gal užsiturbint reikia ar ką. Gal kas turit pavaišinti? Šiandien reiktų :).

Comments (4)

Panašu, jog gyvenimas saloj verda:)

izma:

pazystamos problemos. bet man rodos I.P.O jis gali bandyt gaut tik per 28 dienas nuo jusu isikraustimo. jei turit kokia saskaita apmoketa ar kazka panasaus parodyt, kad ten metus jau sedit ar panasiai prisegdami prie defenco, diedas turetu eit i paprasta teisma. Na nebent jis tikrai tik dabar suzinojo, kad jus ten gyvenat?


quote (C dalis):

Conditions for IPO application
55.21

(1) An application for an IPO may be made where the following conditions are satisfied –

(a) the only claim made is a possession claim against trespassers for the recovery of premises;

(b) the claimant –

(i) has an immediate right to possession of the premises; and

(ii) has had such a right throughout the period of alleged unlawful occupation; and

(c) the claim is made within 28 days of the date on which the claimant first knew, or ought reasonably to have known, that the defendant (or any of the defendants), was in occupation.

(2) An application for an IPO may not be made against a defendant who entered or remained on the premises with the consent of a person who, at the time consent was given, had an immediate right to possession of the premises.

tarado:

izm> per 28 dienas nuo tada, kai pastebi (arba 'ought reasonably to have known', ne nuo isikraustymo datos. gincytina, taigi, priklausys nuo teisejo. turim ir saskaitas, ir siaip jie netvarkingai viska uzpilde (truksta stampo ir teritorijos plano prie land registry nuoraso). krc. po poros valandu teismas, tai einu detis iseiginio treningo.

izma:

yup, tai sakau - keista kaip jie per metus taip nepastebejo nieko. na sekmes bylinejantis, apipilkit owneri sieros rugstimi jei prakisit.

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 23, 2011 8:02 PM.

The previous post in this blog was Prisistatymas ir apie ką aš čia.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35