« Apie koncertą. | Main | Apie koncertą III. »

Apie koncertą II.

Forumas burbėjo ir apie dar vieną gigą.
Diena nebuvo iš gerųjų. Ėjau miegot praeitą naktį 02.30, tad visas šešias pamokas ūžė galva. Parėjęs namo radau šį bei tą negero, bet nesvarbu.
Labai nekantravau ir išėjau kuo anksčiau, kad kuo greičiau prasidėtų visas smagumas. Susėdom ant vienos iš sofų ir laukėm. Tada atėjo Rum ir Spygla. Buvo juoko ir taip toliau.
Apie 1900 pradėjo rinktis aparatūros. Dar po kiek laiko prasidėjo ir bruzdėjimai. Ant scenos soundčeko daryt užlipo Bekešo Vilkai. Pasidarė, tada mikliai mes. Ir galiausiai grupė Frontalinė Dimetrija. Jie ir grojo pirmi. Pagrojo tokį pakankamai tradicinį rokelį. Man trūko stiprumo ar dar kažko, kas verstų trepsėt koja į taktą.
Bet žmonės vis tiek prašė: PA-KAR-TOT. Pakartojo. Atrodo, Smahing Pumpkins gabalą.
Tada jau lipom mes. Pradėjom nuo reperiško intro. Tada jau ėjo visi kiti gabalai. + novynos: Sveikas, Siena ir klubinės muzikos hitas Kaip gaunasi - taip išeina. Paskum įsismarkavo žmonės ir prasidėjo toks ganėtinai aršus pogo. Tas yra nelabai linksma. Bet buvo baisiai smagu. O kai atgrojom pusę visko, atėjo organizatorė ir paprašė, kad kaip nors greičiau baigtume. Pasistengėm. Žmonės prašė biso, tačiau nieko neišėjo.
Treti lipo jaunieji jimi hendrixai, doorsai ir james brownai - Bekešo Vilkai. Tai yra gerai. Tai yra labai gerai. Net labai labai gerai. Žmonės varo su grūvu. Tikrai smagiai. Prašokinėjau visą jų pasirodymą. Aišku, tas jų reprezentacinis gabalas (kažkas apie doors) yra super duper. Iš vis, dar po kiek metų bus jau labai labai gera grupė. Dar pakalbėjom su trombonistu apie Radiohead.
Viskas baigėsi ėjimu namo su dainom ir daug juokų.


Gerai.

Comments

vaaa, ne, istikruju buvo labai labai smagu :] saunuoliai!

Seip tai grojom pakartojima tai kai kartojome savo daina ,mr Defai;) cia pataisa ;)

Seip tai grojom pakartojima tai kai kartojome savo daina ,mr Defai;) cia pataisa ;)

Frontaline Dimetrija pasirode tikrai puikiai!

Pasiklydau tarp dainų. Dovanokit, nežudykit.

Norit atviros nuomones?
geriausiai pavare dimetrija, nors ir grojanti gana nesenai... o del jusu mieli sliveriai - tikrai nevertinu jusu rimtai... nei jusu ivaizdis, nei stilius... o jau puslapiukas... tikras "rok".. kai del fanki, jo labai mazai jusu muzikoj radau... ir nepasakyciau kad uzvestumet... kai del pogo - pogo linxma..
zodziu isvada: palavinus dimetrija, nusiuntus i dar kelis koncertelius, lenktu jus kokybe.. vaikinai susiimkit... girt savo koncerta, o peikt kitu lengva, bet pazvelk i save is salies, tada ir pamastyk..
ne visai asmenine nuomone, nes ja jau aptarem su keliom grupem...

Drawge mielas, kasi karo kirvį? Kask, man px.
Jei man nebuvo gerai, tai nereiškia, kad aš durnas. Sakykit ką norit.

vaikai nesipykit! o dimetrija galetu susirast koki zmogu kuris turi bent maziausias klausos uzuomazgas ir galetu padainuot!! ir prasau daugiau nesityciokit is smashing pumpkins!! tai buvo baisu norejosi tik verkti.. bet grojat tai visai neprastai tik vokalas..

deathai, koki karo kirvi, as i tavo rasliava atsakau.. isiskaityk, tu kritikuoji juos, o as tave pakritikavau.. kai del vokalu, tai ko tu nori is zmogaus, grojancio gana trumpai? o nepatiko kaip groja, tai neklausyk.. beje, kad ir kiek cia juos peikiat, bet kazkodel jie balsavime jus aplenke, tai kaip cia yra? m? dar bus forum palace.. palauksim.. o death su savo karais slepkis.. as ppakritikavau, na bet jei noresi pakariaut - pranesk...

beje, kiek ju klausiau, tiek man jie patiko.. as juos palaikau visom keturiom... ir nematau nieko blogo jei zmones mokos, klysta ir vel mokos, tobuleja..

o zinote man labai nepatinka tai kad i seima buvo isrinkta darbo partija:)

Kad balsavimai yra subjektyvus dalykas.

kasperas, ne tau vienam :D nieko darbo partija duos mum darbo :D eisim agurku augint..

drawge neimk taip giliai i sirdi! ir dar beje nemanau, kad klausos galima ismokt.. ja tiesiog galima paveldet is tetes, mamos, mociutes, senelio ar dar kokio kaimyno :)

Kaku, visi turi klausą (kaip ir visa kita), tačiau reikia laiku pradėti lavinti. Tada bus viskas gerai.

klausa yra paveldimas dalykas!! kaip tu ismokysi zmogu dainuot jei jis nesupranta kuri aukstene do ar sol?!

Jo klausa paprasčiausiai nebuvo lavinama, todėl jos ir neturi.

na kaip muzikoj nesigaudau per daugiausia kur ten tradicinis rokelis ar pogo bet pagal linksmuma buvo 1moj vietoj dimetrija poto bekeso vilkai poto sliver :)!! Jeigu fd grotu paskutiniai tai butu isvis nerealu!! :))) Jega 1979 pagrojot !! valio! :P siaip bekesho vilkai dar labai patiko ypac ta panele kur dainavo! jega balsas :) o sliveriai tai ka as zinau kazkaip labai jau visi gabalai panasus.. ypac tas kur sveikas sveikas sveikas vis dainuoja.. nors solo tai neblogai pagrojo man patiko :) aisq pas jus bugnininkas tai nerealiai valdo :> zodziu jegele jus visi nieko cia nepridursi ;]

Nuuuu fd pasirode tikraj geraj=) Man ir patiko 1979, net dabar berasydamas sitos dajnos klawsau:)

Nuuuu fd pasirode tikraj geraj=) Man ir patiko 1979, net dabar berasydamas sitos dajnos klawsau:)

taigi taigi.......
vel visi pykstasi:)
as nieko blogo nenoriu pasakyti, tik noreciau tarstelt, jog (ponaiciui ar panelei? drawgas )
mokytis ir klysti reikia ne ant scenos, o repeticijose. Deja man nepatinka tox muzikos stiliukas(mazdaug blinkai, ar kazkas tokio) nes tada grojami tik keli akordai ir panasios dainos daros:( . O del klausos galeciau pasakyti taip- balsas paveldimas, klausa lavinama, juk neveltui vaikus veda i muzikos mokyklas, taciau, manau, kad yra ir tokiu zmoniu, kuriem pakanka igimtu klausos gabumu:) pliumpt........
aciu uz demesi

kasdien uzeinu i sita puslapi ir vis nauja pizzdavone apie mus:) linksma kai zmones paie tave kalba;)

Gaila, kad už komentarų skaičių pinigų nemoka.

Tobulejimui nera ribu...

mielas zveriuk, gal tu pyderas? o gal aklas? o gal lietuviu kalbos nemoki jei iskyla klausimas ar "drawgas" tai vyriska gimine... ir deje koncertai tai tos pat repeticijos tik juose reik labiau pasistengt...

Gana, blet. Čia ne chatas.

siaip tai internete nereikia pasikliauti pavadinimu vyrishka ar moterishka gimine...nes pvz, as mergina...
ir siaip nereiketu aishkinti apie koncertus man, pati dainuoju grupeje...
o siaip tai siuliciau tau nusiraminti, nes kotai piktas labai

oj atsiprashau sumaishiau savo vardus, komentaras nuo zveriuko marijos virshuje

Baisiai nesutinku su drawgu, gi sako kad Slyveriai funku nedvelkia. Tarp jaunimo grupiu praktiskai niekur negirdejau tikro funkinio byto su permusimu, issskyrus SLYVERius, puikus bosas, gitara su kvaku.. Nu metalzoneas viska pavercia roku, thats ALLRIGHT!!:) Linksminaus ir selau.. ka cia bepridursi:) Liaupsinu liaupsinu..:)