« Tingulys? | Main | Apie koncertą II. »

Apie koncertą.

Forumuose buvo pradėta kalba apie koncertą.
Parėjęs namo radau sms su prašymais nevėluoti ir taip toliau. Buvo pranešta, kad soundčekas prasideda lygiai 1800. Paskubėjau. Ėjau per supistą lietų ir tik The Special ausyse ramino nervus. Atvykau į Intro. Pasirodo, vis dar vyksta spektaklis. Paskum po to spektaklio pakalbėjo bičas, kuris vaidino kritiką. Nejuokinga. Tada buvo atnešti būgnai.
1840 pradeda girdėtis kažkokie garsai.
Po dar kažkiek laiko sužinom, kad antrai dūdai mikrofono nebus, reikės grot į vieną. Džiūgaujam. O garsistas sako, kad jam taip buvo pasakyta.
Pirmi soundčeką daro Yonnica. Viską ramiai susireguliuoja ir eina gert-rūkyt-laukt_savo_eilės. Grojam pirmi. Soundčekas atliekamas kur kas greičiau. Ir jau tipo pradedam.
Scena - šūdas. Matosi, kad ne gyviems koncertams skirta, nėra nei kur pasisukt, nei ką. Užkaitina prožektoriai. Išmuša prakaitai. Grojam. Piršta šokinėja. Pavargstu laikyt saksą prikišęs prie mikrafo ir džiaugiuosi kiekviena gabalo vieta kur ne pragrojimas. Eina kažkaip gerai ir stipriai. Atgrojam savo 20 minučių programą su pakalbėjimais ir sulaukiam biso. Kartojam. Žmonės dainuoja kartu. Gerai. Lipam nuo scenos. Prakaitai žliaugia.
Kaip ir reikėjo įtarti, tai buvo vėl kažkas panašaus į kas geriau pagros; už ką daugiau žmonių nubalsuos. Prizas - kelionė limuzinu. Juokiuosi.
Ant scenos užlipa Yonnica. Girdisi stiprūs fūzai. Tada pagalvojau, kad neveltui laimėjo kažkur kažką kažkokiam (mietalistų) renginy. Paskum groja tuos gabalus, kuriuos jau teko girdėt įrašų pavidalu. Kai kurie prailgsta. Vokalistė ne tokia gera kaip įrašuose. Pusiau smagu. Dar pasėdim. Viskas baigiasi. Ir dainuodami traukiam namo.

Comments

tai jei be tų visų prizų, tai atvarykit į gc kada pagrot...

Aha, jau galvojam vis. Patiktų.

Oo, ką radau! nors ir nedaug teko girdet atejus i pati gala, bet vistiek gerai. nustebau tik ada pamacius ir kaip cia taip buvo kad atejo :]
[beje, cia ex ex ]

Oo, ką radau! nors ir nedaug teko girdet atejus i pati gala, bet vistiek gerai. nustebau tik ada pamacius ir kaip cia taip buvo kad atejo :]
[beje, cia ex ex ]

tai laimejot limizuna?

tai laimejot limizuna?

tai laimejot limizuna?

tai laimejot limizuna?

Keturiskart - ne:).

Adas jau pradeda eit į koncertus;).