« Apie koncertą II. | Main | Aš - mes. »

Apie koncertą III.

Šįkart slyvinio funko grupė keliavo į Licėjų groti kartu su merginų funko grupe Jyuvelyrika. Buvau iki tol girdėjęs daug blogų žodžių apie šią grupę ir t.t. Tačiau vis tiek tikėjausi, kad bus gerai. Ir buvo.
1400. Juvelyrikos bosistės broliui į mašiną sukraunam būgnus ir einam daryt nieką. Paskui pavėluojam į autobusą. Paskui suspėjam į tą, kurio mums labiau reikėjo ir jau sėdim Licėjuj. Gaunam pasigrot. Pasigrojam. Dar kažkuris mokytojas įteiginėja, kaip grot ir dainuot. Neklausom.
Iki koncerto likusį laisvą laiką praleidžiam AKROPOLY. Tai bent smagu. ---
1840 būnam vietoj ir pradedam laukt.
1910 prasideda. Dar vienas trumpas Juvelyrikos pasičekinimas, į salę suleidžiami žmonės. Saksofonas ir visa kita. Malonu ausiai. Verčia kraipytis kaip tik išeina. Užkaistu. Gerai varo. Vokalistės sugebėjimai irgi pagirtini. Po kažkiek minučių baigia. Lipam mes.
Pradedam kaip ir vakar. Grojam. Smagu, karšta ir taip toliau. Viskas gerai. Grojam, grojam. Paskum jau gale išprašomas bisas, pakartojam Baladę apie slieką ir lipam nuo scenos. Gitaristas neįprastai daug kalba.
Dar pakalbam, gaunam pinigų mašinai nusisamdyt.
Nuvažiuojam iki garažo, viską sunešam į ketvirtą aukštą ir einam į afterpartį. Padarom tikras sxe išgertuves. Ištuštinam 2l citrinų Frisco limonado po čerką. Paskum darom d.i.y. gazirofkę ir kalbam niekus.
Einu namo su Tower Of Power ausyse. Man taip patinka.

Comments

mokytojas toks neurotiškom akim, temperamentingai gestikuliuoja ir meto poslus bajerius? jankauskas :)

haha, kas gi dar jei ne jis :D jis per diskonus vos ne ant scenos raudavosi, kad mums ant pulto ekvalaizeri pareguliuot, jam mat bumchikas ne taip skambedavo.

jo ir sakydavo, kad tu tikrai rukai zhole

txd: o tu ka, irgi licejinis?