« Šviesumas. | Main | Pasaka juokinga. »

Koncertas.

Šįvakar buvau koncerte Jazz&Rock Cafe grojo/tarpusavy varžėsi "Bekešo Vilkai" ir "Rock Slaves".
Pirmi Rok Sleivs. Džir džir džir. Nirvana "Come As You Are". Atėjo laikas vokalistei dainuot. Bžygt. Nata pro šalį. Dar viena pro šalį. Ir dar viena. Jau priedainį tai tikrai gerai padainuos. Bžygt. Pro šalį. Žiauru. Ima pyktis netgi savotiškas. Prie scenos stovi bičiuliai ir rimtai krato galvas. Paskui daina apie nežinau ką. Ta pati situacija. Instrumentalas visai gerai. Vokalas verčia ausis skaudėti. Paskutinis gabalas. Instrumentalas. Medliovas toks. Tik dvi gitaros. Visai gražu.
***Paplojimas***
Bekešo Vilkai. Intro toks neaiškus, bet gerai. Kala. Patinka. Bliuzfankrokas toks. Kūl. Jų gabalas bliuziukas toks. Super. Žmonės ploja garsiai. Vokalistė varo džiazovai. Pasikeitimas. Antrasis gitaristas pasiima tromboną. Fankas kaip reikiant. Su džiambe, su kvaku. Veža.
***Paplojimas***
-----
***Pertrauka***
Pirmąjį raundą laimi Bekešo Vilkai.
Vėl Rok Sleivs. Kažkoks gabalas (kaip skambėjo, žiūrėti į pirmąjį aprašymą). Vėl Nirvana. About A Girl. Nu čia jau turi gerai sudainuot. Gi paprasta. Optimizmas išmetamas į šiūkšlių dėžę. Tas pats. Naujas gabalas. Vokalistė skaito iš lapelio. Viskas taip pat. Instrumentalas man tai visai patinka. Ir jau geriau grotų instrumentalą, nei duotų tai vokalistei dainuot. - Pa-kar-tot, pa-kar-tot, - šaukia fanai, merginos klykia ir beldžia į stalus. Kartoja.
Bekešo Vilkai. Jau neprisimenu gabalų. Tik žinau, kad patiko. Paskutinis - Bixų - Vagis. Ohohoho. Iš visos gerklės plėšiu posmelius ir priedainius. Super super. - Pa-kar-tot, pa-kar-tot, - rėkia visi. Groja James Brown - I Feel Good. Pochuiyra versija. Kreivai. Keistai. Bet vežančiai. Visi laimingi ir įkaitę.
***Plojimas ilgas***
***Balsų rinkimas***
Laimėjo Bekešo Vilkai. Džiugu.
Pakuojuosiu į striukę, kapišoną ant galvos ir namo. Džiaugiuosi nuvykęs į koncertą. Dar kitą sekmadienį pats būsiu ten, sėdėsiu ant taburetės ir mušiu būgną.

Comments

emmm o bekesho vilku vokaliste tai gal tokia neaukshta tamsiaplauke?

Joa. Ta pati.

cia gal monikos ir lokio grupe?:)

Jūsų nusivylimui(?), ne.

bekeso vilkai tai kita grupe kur dainuoja monika kaip suprantu ane?

Na nežinau, koks vardas tos vokalistės, bet jie ten kietai su trombonu, djambe ir šiaip grūvy tokie.

BLEMBA !1.VOkaliste ne ''MONIKA''!!!!!!!!!!!!!1
O MArija 2.NE KEBESO VILKAI ,o BEKESO todel va
3.MES GROSIM geguzes 3 d.TEN PAT LAUKIAM
vytautaS IR MaRija:)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEKESO VILKAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

man paliko ispudi roko vergu vokalistes drasa, patiko tai kad ji isdryso uzlipti ant scenos ;]]] buvo geras, rekia panele pagirti kad sugebejo kazka ispausti, nors ir nusiodainavo per penkis rajonus i sali ;]]], taip pat labai originali grupes daina briedis !!! sejp renginys buvo geras bet profisionalaus klausytojo ir kritiko ausims rock slaves'ams iki bekeso vilku dar labai toli ;]]]] taip pat puikiai pasirode vilku vokaliste maryja kuri atrodo vos matosi nu scenos taciau balsas 100000000 kartu geresnis uz roko vergu vikalistes ;]]].
labai tikiuosi kad vilkai pavasari gros ant baltojo tilto

Labas Vytai labas marija ir visi dar galiu pridet kad jus negrojot jis vagis Jazz Rocke.. :)jus jau tiksliai zinot kad grosit geguzes 3 beje su kuo varzysites zinaut kad pries Ocean Birds pralaimesit jai su jais nes ten tikraj gera grupe.. :) bet ir jus tikraj nenusileidziat ;) kas rase sita emm straipsny?! :)

Beje jusu koncertas niekaip neiseina Geguzes 3 nes tai yra pirmadienis o Jazz Rocke jaunimo Grupes :) groja sekmadieniais vat tai geguzes 2 BET(!!!) yra vienas labai didelis geguzes 2 diena Jievaruj yra koncertas Moletuose :)

aš būgninkas groju bekešuose ačiu už komplimentus mes geriausi

Pritariu musu bugnininkui Jonui! aciu uz komplimentus ir geguzes 2 pasistengsim!!!!

Tai as busiu priimtas y grupe ar ne?:)))))

bekeso vilkai-tai laaabai gerai!
bekeso vilkai-jie groja nerealiai!!!!
ir as juos visus be galo myliu...:****

jie kieti, jie kala į klyną

jie kieti, jie kala į klyną

jie kieti, jie kala į klyną

:))) Yeah.. hrojat..gerai..bet man laaabai idomu kaip del to koncerto geguzes 2d?? m?? Kaip bus su Jievaru..kaip viskas bus... ech.. =]]]

beje..Jievara dar kart su GIMTADENIO SVENTE!!! :D

Ėhė, net ir nepastebėjau, kad čia prisikaupę 20 komentarų. Na ką gi. Iki kito sekmadienio.

Persiprašau už klaidą. Ištaisysiu.

:/
nieko nebus, negrosim kita sekmadieni...
nukele kazkur kitur:)
bet tikimes adr pasireiksti:)
twit

Tai vis del to negrojat... Ach, taip norejau gyvai tave marija isgirst...Na kadanors. Komentarai puikus, todel labai dziaugiuosi! :)))

Praneškit kuo garsiau. Geriausia į http://www.sliver.ten.lt svečių knygą. Būtinai ateisim.

miela:)
aciu, kad palaikot:)

As Rock Slaves Lead guitar. Aciu mes geriausi !!!
:-)

Bekeso vilku ir Rock Slaves koncertas jazz&rocke
buwo nesaziningas!!! visu pirma tame koncerte kazkas is bekeso vilku svente gimtadieni , todel ten susirinko dedes , tetos , tevai , seneliai , mociutes ir kitoks slamstas!!! todel Rock sleiwams sansu laimeti faktiskai nebuwo. Be to koncertas buwo neidomus , publika buwo pasyvi ir groti buwo tikrai neidomu ! :)) taip kad...

cha, ot niekas ir nesvente gimadienio.
o jei neatejo rock slave'u palaikyt draugai,
tai patys kalti, kad nepakviete
taip pat nemanau ar isvis turejote sansu laimeti su tokia vokaliste.
muzika gera, bet tikrai, sorry, kai uzdainuoja,
tai................
taip pat jei jau publika buvo tokia "pasyvi",
tai reikejo uzvest...
as, pvz, nesuprantu ko cia pykt, juk faktas yra toks: beveik nesvarbu kaip tu groji, svarbiausia yra gerbejai.gali nueiti ant scenos ir nieko nedaryti, bet jei bus draugu, tai jie ir nubalsuos, kad laimet. o gerbejai, tai cia jau paciu reikalas.

vistiek visi groja gerai koks skirtumas kiek turi gerbeju , juk groji sau o ne publikai!
AS manau jog tiek sliveriai tiek kitos grupes yra SUPAR (super) Man patinka visokia muzika ir nejauciu jokio ............. kitoms grupems kitiems stiliams ir pan.


TAIKOS VISIEMS

ui, suklydau, vietoj rock slave'u
parasiau sliverius, sorry:)
na, vis tiek visi gerai grojam:)

Newazna as nematau nieko nesaziningo jazz rock koncerte reikejo prisivest daugiau fanu kaip ir sake marija,o publika tikraj nebuvo pasyvi,nebent tuomet kai uzdainuodavo rock sleivu vokalist...Kiek girdejau tai buvo jos paskutinis koncertas dabar pas rock sleivus dainuoja kita vokaliste....galbut dabar jiems seksis geriau,groja jie tikraj neblogai bet vokalas tai kaip briedzio... :)

tiksliai gal kas zinot kas su mumis gros ta geguzes 9 diena? gal kokia gera gupe? butu faina! stengsimes pagrot ka nors fainai! ir visi kas skaitot si komentara butinai ateikit i jazz&rock'a ta pacia geguzes 9 diena! ir pasikvieskit ka nors! tipo kad ateitu daugiau zmoniu megstanciu linksma muzikele! ir uzteks cia kalbet apie tuos visus briedzius, nesaziningumus ir taip toliau... nu tai tiek! iki susitikimo 05 09 ten kavinej!

Dievaži, diskusijos įsisiūbavo. Siūbuokitės. Bet draugiškai ir be vaidų.
O prieš savo koncertą galit ateit ir pažiūrėt sliverių į Gabiją 05-07 (penktadienį).

nu ble nu pzdc nu kaip sytiaip galima gruot? nu as nigaliu nu ble ka jus darot pyderastai? RS'ai waldo ble ko jus cia warot ant ju ble? wokalas suda pumpuoja tai cia wisi zinom ner cia ko pyzdavot. o tie bekeso wilkai ble kaip mokinukai atsisede su gitarom groja, o kas yra fuzas net nepazista ir nemoka juo naudotis:DD ble turim nauja wokala ir pzdc!! galim dar eit wiens ant wieno !!!!

Ištrinsiu šitą keiksmažodyną.

bekeso vilkai yra daugiausiai zadanti jauna grupe!!!!!!!!!

PRITARIAM Sauliui(Gretes teciui)!!!!!!!!!!!!
ir linkim begalines sekmes 05 09d.!:))))
BEKESAI GERIAUSI!!!
ir tikrai:
JIE KIETI JIE KALA I KLYNA!!!!!!!!!!!!:D
:***********

ir Dariuseli waldo ne RS'ai o BEKESO WILKAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Bekesai valdo!!!
Saulius irgi!..

Na tai va... jau dabar zinau kad koncertas bus super ir atsivesiu visa savo draugu bury :]]] taip kad palaikyma bekesas tures tikrai gera..!!! :] [kaip ir visada] also pabusiu fotografas :] bus vel photo... ir jievarui jau atnesiu CD su golfuku muzika :D pazadu! iki susimatymo jazzrocke...

jei kas sedi IRC galit ateit i kanala #bekeso_vilkai


p.s. 2 bekeso vilkai, del jusu vardo panaudojimo susitarsim ;]

Blyn as irgi norejau sukurt sita kanala bet aplenkiai mane!ko tu prisivesi y jazz rocka????

taigi, koncerto nebuvo:/
o visi taip norejo pagroti:)
ka gi, grosim finale, nors net neisivaizduoju
kodel ten patekom, jei tiek nedaug grojom:)
na, dziugu..........
taigi, iki finalo

:)))))))) o tikrai gaila!!! :) maciau skelbima jog grosit Galaxy clube, m??? kartu su rock sleivais [ :DDDD ] ir dar daug kitu grupiu...ania??

ania:)
grosim

Daugiau jokių jūs-šūdai-jūs-blogai-grojat rašymų. Kraustykitės kur nors kitur. Kiekvienas blogas žodis bus ištrintas. Viskam turi būti ribos. Ačiū už supratingumą.

Teisingai

Manau, kad Bekeso Vilkai ne tik gerai groja bet ir yra nuostabus zmones. As Juos myliu! Visus! Visaip! Visur! Visada!

Pritariu Niukui! Nu mes su juo bishky paderinom ir nutarem kad parukysim prie ezheriuko Birzhelio 17(kur nors prie druskininku). Ir krc taip bus... kad voliosim pimpa!:D

Sveikatos!

O as manau,kad reiktu visiems taikos ir ramybes,uztex karo,tarp grupiu. Gyvenkit linxmai

galit patiket? RS laimejo jazroke??

bl rock sleiwai kietai pavare , todel ir laimejo.
man asmeniskai labai patiko.labiausiai veze briedis ,o tas kuri jie vadina sestu geras , bet man per sunkus.Dar gerai padare Zombius. Maciau,
kad roko vergu gitaristas gerai pavaree su gitara ,man patiko... o seip ir another way gerai grojo.. zodziu koncertas buwo geras ir nesigailejau nuejusi

to kristina: nesupratu, kas cia tokio stebetino? pakeitem vokala, susigrojom...
aciu -=-=- uz palaikyma... tikiuosi sulauksim taves ir kituose musu koncuose =]...

Susimatysim Galaxy BV...

to augis - what's your problem??? kazka pries RS turi? kada blet paskutini kart girdejai??? Nx pyzdzelinti?

to kristina - kas cia stebetino, naujas vokalas ir yra susigrojimas...

to -=-=- - aciu uz palaikyma...

Surenvinot...

labas vakaras.
norejau RS paklausti ar naujas vokalas ne is uzupio gimnazijos?
nes kazkas kazka minejo, tai idomu...
taigi.........susitixim galaxy:)
labanakt

Ir wel pyxtates??????????????

Gyvenkit taikiai,nes atwaziuosiu su tanku ir wisus ishsprogdinsiu!

=]=]=]=]=]=]=]]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]

to marija - jo

o gal galeciau suzinot visu Rock Sleiwu vardus, nes labai idomu , nepaprastai susidomejau jusu kuryba!

as bugnininkas darius, solo gitara marius (patefuons), ritmas artas, vokalas asta, bass marynas

SOLO Gitara - Marius
RITMO Gitara - Arturas
BOSO Gitara - Martynas
BUGNAI - Darius
VOKALAS - Asta
=P

ar tikrai?

koks dabar skirtumas? mokslo metai baiginejasi!!!!!!!

gogu tu biski suklydai bet tai nieko....

to faken bic:
kur?

pochuj! artas vistiek nemoka grot ir neismoks:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BL Jusu antras vokalas galiu pasakyt ne ka geresnis uz pirma pirma kaip briedis stauge antra kaip vista klyke!!!!!!!!!!!!!!!

BL Jusu antras vokalas galiu pasakyt ne ka geresnis uz pirma pirma kaip briedis stauge antra kaip vista klyke!!!!!!!!!!!!!!!

o man rock slaves patiko... taigi ne vokalas svarbiausia! roko vergai dar gi visai jauni, bet groja gerai!

AJ

Hau hau hau :)
Bekeso vilai saunuoliai :*
Kada i kns zadat uzsukt?

Hau hau hau :)
Bekeso vilkai saunuoliai :*
Kada i kns zadat uzsukt?