« Qué puta es la guerra. | Main | Koncertas. »

Šviesumas.

Šiandien buvo šviesi diena. Tiek dangus šviesus, tiek nuotaika.
Nusipirkau A.Škėmos "Balta drobulė". Labai džiaugiuosi. Perskaičiau dar nedaug, tačiau jau dabar esu sužavėtas. Labai labai labai.
A. Dar šiandien per LTV žiūrėjau laidą "Vakaro autografas" apie Užupio respubliką. Buvo ir prezidentas, ir ministrai atvykę. Toks baltas pavydas net suėmė man, kaip blokinio rajono gyventojui:). Šiaip tai gera laida, nebe pirmą kartą ką nors įdomaus pamatau.

Comments

era jau to uzupio kuris buvo tik paprastas mielas uzupis.
o tas uzupis su prezidentais ir kita drybiadien - tai tik dar vienas susiktas supermarketo pavadinimas ir prekinis zenklas.nu dabar jis einamas.

Imi kartais žmogus ir pradedi tyliai keiksnot gyvenimą, kad negimei nors keletą metelių anksčiau ir nematei to viso gero.

is tikruju tai xrien znaiet,kaip su tais gimimais.
as tai kazkaip visai patenkintas kad dar teko ikvept "kitokio" - ltsr oro. ir tas perejimas nuo vieno kritinio tasko iki kito visai priesingo kritinio,galbut leidia pazvelgt placiau. epochu sanduros (jeigu aisku jos is viso tokios egzistuoja) turi savu privalumu.
bet nemanau,kad tu nepamatysi uz keliasdesimt metu kokio nors dar vieno socialinio ar ekonominio techtoninio luzio. manau pamatysi.ir velbus patirtis.
tad neliudek - gal dar pasipoginsim ant prietaru griuvesiu;)

Ėhė. Teisybė. Toks jausmas, kad viskas juda per greit, kaip mic rašė. Bus bum. Kažkada. O gal ir visai greit.