« po geriausio savaitgalio | Main | savanoriška duoklė »

serija į dangų

Pereinamasis laikotarpis išstumtas iš cirkuliacijos. Karštis ir šaltis dominuoja, 'vėsu' ir 'drungna' sąvokos cypdamos sulenda į stalčius. Greit vasara ir žiema molotov-ribentropiškai pasidalins metus. Džiaukitės, kraštutinumų mėgėjai =)
O mes sau toliau žaidžiam gyvenimus. Tarsi nepastebėdami prakeikto ciklo. Iš vieno stalčiuko peršokam į kitą. Necypdami. Net kai netyčia prisispaudžiam pirštus.
Mes ieškom kažko gryno, tobulo, idealaus, radę nusprendžiam, kad čia tik pereinamasis variantas. Kodėl nepasistengėm labiau? Galėjom užlipti į 6 penkiaaukščio aukštą. Išspausti 101 laipsnį iš naminės. Užveisti šalyje meškų vien tam, kad nereikėtų išmest medaus pertekliaus.
Heh, o gamtoj nieko gryno, tik logikoj, nusijuokiu vienam netikinčiam į veidą, kitam į monitorių, trečiam į pliušinius gaurus, ir pasikinkau WinAMPą nešti per bespalves nuotaikos stepes į vyno ir evoliucijos šalį.
Only happy when it rains?

Comments

heh.. gerai pasakyta.. "o mes sau toliau zhaidzhiam gyvenimus".. tikrai gerai.. pasijutau kaip mano filosofijos destytojas, kuris labai susimaste, kai baigiau skaityti referata.. sake, kad melancholija ishtiko.. =) beda..

6 penkiaaukshchio aukshtas primena Silent Hill'a 1.. kai triju aukshtu ligoninej patenki i ketvirtaji ir pasaulis pradeda griuti.. na.. ten aiskinama kaip reality shifting'as, bet ash labiau pavadinchiau tai pasaulio griuvimu..

o del medaus perteklio nepergyvenk.. yra Gintarine Ledi.. =)