« To sum up | Main | dreaming awake »

in the open air

Batai purvini tiek kiek reikia, žmonių šypsenų atsižiūrėta.
Galima traukti namo.
Ir nėr ko čia slėpti, kad grįžtu namo pusę 8. Penktadienį. Mano antisocialumo lygis vis dar tebėra 'skyrocketing' stadijoj. Ir nežinia, koks viso to intervalas. Numatomas brūkšnys ties atžyma 'egzai', o kas bus po to, net neišeina spėliot. Kaip kad ir tobulai nemokantis mokyklinio matematikos kurso net nesugeba įsivaizduot, kas per fruktas yra kompleksiniai skaičiai.

Axaxxaa. Įsijungiau kolonėles, o ten mano Winamp skleidžiami garsai maišosi su mamos neišjungto userio, kuriame veikia Winamp, skleidžiama muzika. Tarp Manson ir Vladimir Visockij gaunasi visai nedarnus sąskambis. Nespėjo išjungt - ir tai nieko keisto, turint galvoj, kad net mamai buvo staigmena toks ankstyvas grįžimas. Neveltui ėjau namo su mintim "o juk dar ranka pasiekiami laikai, kai aš tokiu metu tik išeidavau.."
Įdomu save stebėt iš šalies. Gaila, kad tokiu būdu objektyvumo nepasieksi. Va, stebi, stebi save ir konstatuoji: 'aš nemoku tūsintis'. Iškart atsiras krūva tokių, kurie prieštaraus, neigs ir darys tai su ypatingu azartu, nes yra tiesiog SMAGU nuginčyt patį teiginio autorių. Nors nė velnio nekompetetingi - juk tu bet kokiu atveju geriau žinai apie save. Nu nemoku ir artimiausiu metu nemokėsiu, o vėliau išmokt jau bus per vėlu, žinau, ir visai visai px. Dar pridėkime žinomą pasakymą, kad tūsintis neišmokstama. 'px' reikšmė nuo to nekinta;)

Su įstojimu į tarptautinę organizaciją, kurios pavadinimo iš didelės meilės net per 10 metų nesugebėjom į savo kalbą išsiverst. Gal ir ES derėjo palikt EU? Priprastų visi juk. Kaip kariami šunys. Bet jų vėliavos šiaip visai gražios. :) Kaip ir užklupęs pavasaris. Tai kas gera, teprogresuoja..

Comments

>>nemoku tusintis
:) sveikas atvykęs į mano draugyją:)
kompleksiniai skaičiai, yra realusis skaičius padauginti iš šaknies iš minus vieneto (toks skaičius nepriklauso realesiems skaičiams) :) tiek žinau iš LJMM kurso.

o mes jau išvertėme : НАТО - интерНациональное Американское Террористическое Общество:)

To Loading:
Apie kompleksinius skaičius tiek, kiek pasakei žinau ir iš savo pamokų - mokytojas kartais užsimindavo apie juos, šitaip mėgindamas mus atbaidyt nuo matiekos egzo (mol, jūs sakot, kad šaknies iš minus 1 nėr, o aš sakau kad tai +- i. Tai pagalvokit, ką jūs išmanot apie matematiką?:). Katibos tarybinėj enciklopedijoj dar skaičiau, kad tai vadinama 'menamuoju' vienetu.
NATO vertimas originalus. Rusų k.deja nesiorientuoju;( Bet raides pažįstu, žodžiai gan tarptautiniai, tai lyg ir supratau;)

vat vat. alcoteensine kultura: jauties esas ipareigotas penktadieni/sestadieni tusintis ir nusilakt ir prisiest ratu ir grizt iskores liezuvi am kazkada. nx :)

paskaiciau... dieve, kokios nepaprasto tavo mintys.... is tiesu randu daug artimos mastysenos... manai as moku tusintis? kai supratau kad alkoholis labai apgaulingai trupam teatitraukia tavo nuo realybes ir kai jo beveik nevartoju, viskas aisku pasikeite.... pasikeiciau as... na, visi augame, brestame, protingejame :)

hm, visko ismokstama, jei tik yra noro, st_, tusintis taip pat:)
tik as to noro pas tave nematau nei kruopelytes, o ir naudos is to jokios-grynas laiko gaisima (as cia sneku dabar protingai, tik butu dar didesne nauda, jei as taip ir elgciausi, nes su tais tusais as sugaistu pakankamai laiko, per kuri pasimokiusi, jau seniai greituoju budu buciau galejusi baigti visas teises studijas:))
tai va...pavasaris atejo...syla oras...kyla noras...sypsotis..:)
nusisypsok ir tu, st_, ir visai nebutinai per koki tusa, o paprasciausiai geram draugui, katei, mieganciai tau ant keliu, ar galu gale sau;)

Oishku visi supratom. bet st_ nei tu, nei niekas ish musu nera vertas kad dievas ateitu i musu shirdis.. geriau va menus laikytum kokius ooishku.. muzika, daile.... oishku motematika po prievarta tai visai ne kas....:))