« Present Simple/Simple Present | Main | nothing unusual »

Ich vermiss es

Saturday, winamp, memories.
Kažkaip kažkodėl šį kartą playlist'as prasidėjo Unreal Tournament - Intro.mp3. Iš atminties išrėpliojo seni seni prisiminimai. Vienas klasiokas pripūtė miglų apie UT pranašumą prieš Quake3, kitas paskolino cd. Patiko tie laikai. Kai viena didžiausių aistrų buvo plakančia širdim grįžt namo su nauju cd ir instaliuot žžžžaidimąąąą.

UT buvo vienas tokių. Prisižaisdavom namie, po to aptarinėdavom su klasiokais. Aptarinėjimas reikšdavo gyrimąsi kiek kokiu ginklu nužudei ant kokio sunkumo. Šauniausio išsirinkt negalėdavom. Kai buvau 8 klasėj, internetas namie dar buvo tikra prabangos prekė. O kompiuterinių nebuvo ant kiekvieno kampo. Taigi, visas mūsų šaunumas atsiskleisdavo +- tikruose pasakojimuose apie single player pasiekimus.
Apskritai internetas tada buvo prieinamas tik mylimos mamos darbe. Arba mokykloj. Žiūrint, ar tą dieną užtekdavo įžūlumo pasistumdyt eilėj. Otherwise, turbūt tada jame nebuvo nei pusės to gero, ką randu dabar. Ką ten internetas - kompas namie irgi buvo ribojamas iki 2 valandų per dieną. Tada dar nebuvo jokio matematikos modulio 6dienį, ir tikra šventė atrodė tai, kad galiu nuvažiuot pas draugą, kurio namuose taisyklės liberalesnės, o kompas beveik ne prastesnis. Tik pas jį būdavo prievolė palaikyt jam kompaniją, kai eina parūkyt. Rodos, nieko ypatingo, tik kad rūkyt eidavo dažnokai. Kita vertus-padėjo išsiugdyt šiokią tokią kantrybę. Gal kada pravers gyvenime.
Kas realiai pasikeitė? Draugas liko, rūko tiek pat. Kompai pagerėjo, internetą įsivedė nemažai kas. Tiesiog išgaravo interesas. Nebeliko laiko. Pasikeitė poreikiai. Et..visus šituos teiginius dar reiktų gerokai apsvarstyt.
4 klasėj daugiau/mažiau slapta pavydėjau tiem, kuriem dar nereik mokyklon. 8 klasėj kartais užsisvajodavau, kaip buvo gera 4toj. Dabar idealizuojama 8 klasės veikla. Pagal aritmetinės progresijos taisykles galima būtų apskaičiuot, kas bus 4 kurse. Tik nesinori tikėt, kad tuo metu tebebus tas pats naivumas. Žmonės gyvena dabartim, ateitim. O gyvenimas praeitim.. Tiesiog neperspektyvus, nevaisingas. Kaip benorėčiau tai paneigt..
Tiek to specifikuoto nuoširdumo. Kam dabar įdomu žaidimai.
away: Matematikon.

Comments

ejktu narmalej man ir daba pacynka nauja geimaparsinesht tik senas kuompas ne viska pavezha daba gejmaj krootesni :{

apie zmogaus tiek protini tiek fizini augima ir aisq jo poreikiu ir interesu kaita tu cia gryna tiesa pasakei:)
o del zaidimu...gyvenime esu zaidus gal tik koki crazy gravity, ir to nelabai...gal as kokia nenormali, kad manes tai netrauke?:))

To LiLian: ne, tu tiesiog mergaite ;D

*kick!*

Hello.

I've been looking around and came across your site by accident. The information you link to from your home page is quite informative so thanks for taking the time to post it.

Joe
trim spa