Main | Ich vermiss es »

Present Simple/Simple Present

Pats tas, kas vadinama dulsvu rytu.

'Dulsvas' nelygu 'niūrus'. O 'niūrus' galų gale tik mažiau/lygu 'blogas'. Nors žinoma, sumaišties įnešė mokykloj vyxtanti Kengūra, dėl kurios vėlesnės pamokos nukeliamos pusantros valandos. Tų vėlesnių tik viena ir ta pati-nereikšminga. Šiaip visai smagu eit namo per tokį orą. O neslidumas sukurpia netgi iliuziją, kad gyvent gera.

Žinoma, blogai eit namo, smaugiamam personifikuotų minčių. Prisiminiau vakar žiūrėtą Got****. Ten herojė negalėjo pabėgt nuo savo baimių iš vienutės. O va aš..kodėl turėčiau tikėt, kad grįžus namo, negeros mintys išsigaruos? Artėjimas prie namų nėra nei tiesiogiai nei atvirkščiai proporcingas blogai nuotaikai. Bet velnias, juk taip žmoniškai nesinori tikėti, kad tavo bėdos sprendiniai priklauso tuščiai aibei.
Visgi namai siejas su jaukumu (kaip ir turėtų būt įauge į kraują statistiniam tautiečiui). Įsijungi senstantį kompą, ant kurio ilsisi atversta knyga akių varginimo vertu turiniu apie lietuvį emigrantą, bet žiovaut verčiančiu Baltos Drobulės pavadinimu. (Kompo įjungimo būtinybę teisini diagramomis sociologijai). Atsigeri kažkokio saldiklinio gėrimo, kurį ką tik išvertei koja (ir šitaip pastebėjai kad jis apskritai yra). Katei irgi maloniau miegot ant trijuosčio treningo, kai yra kažkas šalia. Winampas crossfade'ina is 'in the shadows' i 'davaj za'.
Prieš savaitę basčiausi turguj, ir užsukau Europon 'pasižmonėti'. Prieš dieną klausiausi mokytojos pasakojimų apie mūsų šalies +- egzotišką kaimynę (jei egzotiškom galime vadinti šalis, kurios skundžias teroristų pavojum). Prieš valandą atsisakiau klasiokės kvietimo prisėst šalia ir palaikyt kompaniją laukiant pamokų. Prieš minutę rašiau užpraeitą sakinį. Prieš sekundę įkvėpiau. Ot, būtų įdomu, jei galėtume praeičiai uždėt modulį. Viskas, tarsi funkcijos grafikas, nekirstų dabarties koordinačių ašies. Išvadas palieku daryti kitiems. Arba sau pačiam ateity. Kai matematiką mokėsiu teigiamam balui.
Sunku ką ir pridurt. 11:59 dabar yra šiaip, o ka rodo kiti laikrodžiai tai nusispjaut. Tegyvuoja notepad. Įtariu, kad postint šį įrašą pavyx tik po gerų 8 valandų.
Maršrutas-raidės, skaičiai, puslapiai; džinsai, striukė, atidarytuvas; troleibusas, mokykla, pap.pamoka; inetas, passwordai, miegot.
It's important to execute. Plans are only [unnecessary] luxuries. Na, bent jau šiam kartui.

Comments

mhh, kompa irgi jungiu, nes mol reikia "pasibraižyti grafikų matematikai".
Sėdint prie kompo visi planai susiprojektuoja į dvimatę koordinačių sistemą, deja. Su visais laiko matavimais kartu :/

nors as ir manau kitaip, bet tu savo kasdienybe aprasai itin niuria. Nesi laimingas, nors turetum buti. Siandiena juk buvo ne tik apsiniaukes vesus rytas, bet ir sauletas, nei vieno debeselio neturintis pavakarys, pamatyk ir ivertink tai:)
Zinai, man visuomet patiko vieni Tolstojaus zodziai apie laime:
Zmogus privalo buti laimingas. Jeigu jis yra nelaimingas, tai pats kaltas. Ir privalo tol pluseti, kol atsikratys to nepatogumo ar nesusipratimo.
Norint buti laimingam, reikia tiketis, kad laime galima.
:)

labai idomios ir artimos man tavo mintys... idomu butu kada (vel) gyvai pasikalbeti... keista, atrodo kad esame panasus :)

vytuli. mum dar saldainiu :)

na, žiūriu, normaliai stogas važiuoja dvyliktokams šiais laikais ;)

įtampa, stresas ir krizė? kai tau 18? aina nx...

570 http://www.texas-hold--em.com

texas hold em