« Mirtino tendemo kronikos | Main | Kalnas »

Mafijos pamokos

Pirmojo suolo mafija - u stop u die.

-%201047%20-%20MAFIJA%20-%20POSTER.jpg

Kai jautiesi "apsidergęs iki ausų", darbams galo nematyti, aplinkoje keroja nedarbinė ir chaotiška nuotaika, o galvoje gimsta pirmosios panikos ir savigraužos užuomazgos, reikia prisiminti, kad gali būti ir blogiau. Todėl priklausyti pirmojo suolo mafijai yra labai gerai ir netgi patartina, nes visuomet akis į akį susidursi su įsipareigojimais mafijai, būtent duotuoju realybės momentu, nes kiti mafijos nariai apsidergę ne mažiau už tave patį. Šis nuostabus reikškinys, kai šūde esi ne vienas, o esate keliese, verčia stotis ant kojų, nes kiti panikuoja labiau arba į situacija žiūri pozityviau ir realiau už tave. Negali leisti sau prabangos nuvilti mafijos, nes jautiesi įsipareigojęs jiems visais galimais šio žodžio aspektais.

Kai mafija toli, reikia nepamiršti jos pamokų. Būtina kartoti be perstojo "u stop u die", "u stop u die", "u stop u die", "u stop u die"... Tas padeda, nes sukaupęs paskutines jėgas gali padaryti bent jau tiek kiek įmanoma, nes kitaip u die.

Tas desperatiškas instinktas išlikti.


Comments (4)

ktb:

go go go!

go go go go!

killa:

"Tas desperatiškas instinktas išlikti."
cia sitaip siais laikais vadinasi, kad reikia paruosti namu darbus ar pasiruosti kokiam mazareiksmiui kontroliniui? auga nevykeliu karta.

ravena:

na, noras islikti labiau susijes su miego stoka, o bakalauro darbo ir studiju uzsienyje nepavadinciau mazareiksmiu kontroliniu :D nors turbut ne man spresti :P o kad nevykeliu karta auga, tiksliau jau ir uzaugusiu yra tokiu, tai faktas, kaip blynas. Bet bet didziausia beda turbut ne del pasiruosimo o tiesiog tinginystes ir buko nesidomejimu niekuo.

Apie

Galite rasti visus įvestus įrašus nuo October 28, 2007 3:47 PM.

Prieš tai buvęs įrašas Mirtino tendemo kronikos.

Kitas įrašas Kalnas.

Daugiau įrašų main index page arba the archives.

Powered by
Movable Type 3.35