" /> paulius: Julio 2005 Archives

« Junio 2005 | Main | Agosto 2005 »

Julio 25, 2005

5.40 nuo durų nuvariau kažkokią merginą/moterį, kaip visada sumaišė aukštus. nx. ir vėl neišsimiegojau, o laiškas vilmai nesisiunčia. nx. ir pachmielas per dieną nesibaigė. šūdas.

Julio 24, 2005

it's raining

sakiau jau kaip grįšiu, jauk kaip dėsiu... o va kai visą laiką sėdžiu ir nepasirašo kažkaip raidės. tai bandysiu viską iš naujo. tie du prisigėrimai su kairium ir joana(kuri labai skundėsi, kad denisas sakė, kad ji ištrynė blogą, aš irgi sakiau kad denisas sakė teisingai) padarė savo gerai ir tada kažkaip greitai sugalvojom nuvažiuot iki babijono stovyklos paklausyt pankroko. aišku nespėjom į traukinį, po to autobusas nevežė į trakus, tai nuvažiavom tiesiai į pivašiūnus. smirdėjo dūmais, bet žaidėm žaidimą, tai kelionė neprailgo. po to kažkoks diedas, kur turi namą pivašiūnų centre pasakojo kaip nueit iki piliakalnio ir dar parduotuvėj pardavėjos buvo malonios ir davė alaus. ėjom su daina ir taip intuityviai. ir pataikėm. buvo jau amerikonai pradėję, bet austrai buvo smagiau ir su ugnies pūtimu ir laipiojimais. kurmis pakėlė ir mane, ir dovilę, o aš kažkaip kolegų neišlaikiau. antimanjaksai pasiūlė kartu į Druskus, tai ir išvarėm. Vsiem sakiau, kad druskai yra labai gerai ir kad ten yra sūrus strymas prie nemuno. Įtikinau du austrus ir atjaunėjom. O restoranas buvo juokingas, bet koncertas pavyko ir nors ir biso vienas nepriprašiau bet malūninkai ir alus prieš koncertą su druskininkų pankais ir Lėja buvo labai gerai. Lėja sakė, kad jos vardas beveik kaip lyja. Patiko. Su druskinykų pankais gert labai gerai ir taip nuo dūšios, nes kaip ir biškį roots. labai žinojau, kad reikia su visais, nes ryte neatsikelsiu, tai išsiprašęs bambalį dovanu ir dar truktelėjęs malūnininkų(ninin) susivarčiau į autobusiuką ir į sodą, ten išpyliau samagoną ir užpisau denisą. ryte pachmielas, bet gražus žmopgus šypsosi, tai pramuša, po to dar alaus butelys ir jau noriu krist į užaugusį ežerėlį prie trasos, bet sustoja andriui su irma ir mus irgi paima. siūlau chebra į merkinę arba punią, nes ten gerai ir gražu, bet chebra į vilnių. mane išmeta prie viaduko ir fakof. pankai nuvažiuoja toliau. už kilometro kito susistabdau kailį, kuris siūlo automobilinės aparatūros ir automobilį. nereikia. nuveža iki statoilo, po to pėškom iki namų. tėvas sako varom. sakau gana, gal rytoj. randu sandėliuke pomidorų padažo ir stalčiuj duonos. pietūs. kolega rašo, kad išsisuko koją ir skauda. toro bravo pirmas albumas atgimė ir labai priot, nes Los Fastidios - Antifa hooligans dainuot įdomiau nei klausyt. O toro bravo kažkaip kestai pirmas albumas, bet labai gerai ir taip chuliganiškai. dar kažko jei sugalvosiu tai pridėsiu. dar prisiminiau, kad kai eidavau į mokyklą, tai ryte visada toro bravo, kad kietesnis prieš urlaganus jausčiausi, būdavo ir susimušam, po to istorijos mokytojas išskiria ir užrakiną, kad atvėst, nes jau būna, kad drebi.
Tai gal jau viskas.

Julio 14, 2005

šiaip apie futbolą

ko gero sprendžiant iš šito ir šito, šitie atvarys pas mus.

Julio 12, 2005

bonusas

dar parišau, kad soulseekas yra gerai ir kad jis ant mano darbinio kompo stovi.
tebūnie pirmi LOS FASTIDIOS

Julio 11, 2005

pirmadienis

kažkaip po aktyvaus savaitgalio ateina.
kažkaip tik pirtį padarėm ir biški pašienavom.
dar kažkaip patiko tranzavimas, toks greitas ir be zaparų.
jau ant alytaus galvojau, kad strigsiu, nes labai karšta, bet kokį pusvalandį tik pabuvau ir iki namų beveik davežė.
i širvintas irgi gerai ir greitai iki pat žvyrkelio.
atgal pachmielnas bičas su alum tarp kojų. biški jau kilometrus skaičiavau. po to labai norėjau, kad prie kuro aparatūros įpistų džipui. nežinau kodėl, bet padangos cype gražiai.
atsipūtimas namie. sugalvojau gudrų planą, kaip už 2,90 nuvaryt iki valkininkų, o po to datranzuot likusius 40km, ale į traukinį nespėjau, dėl to "skinhead attitude" žiūrėjimo. tada į autobusą ir iki trakų vokės, šoferukas kažkaip pigiau ir bilieto nedavė. gerai.
ten kažkaip toks didelis volvo su mergina sustojo. sakė į suvalkus vaziuoja. sustojom - parūkėm, ba mašina mamos ir nerūkoma, dar sakė, kad taip į dresdeną važiavo penkiese ir lauke rūkydavo, dar ištiesė ranka ir pasakė aš joana(atrodo), po to dar kartą ištiesė ir pasakė, kad vistiek dar susitiksim vilniuj ar širvintose. gal. ir nuvažiavo.
o aš namo pomidorų su grietine valgyt. achujienai. ir miegot. irgi skanu.

gal ir gerai, kad vasarą panaikino tą studentišką nuolaidą, taip gi įdomiau.

Julio 5, 2005

laiskas

labas darau praktika. cia fainai visai toj fm99. linksma chebra. cia dirbu prie tokio kompuko, prie lango, dar yra sekretore ir durys i studija. ten kartais kas nors sedi ir leidzia muzika arba etery sedi. buvo atejes babijonas, sedejo etery. dar direktorius sake, kad reikia pabandyt mano balsa, nes tipo geras tembras. tai ishsigandau. darau cia tokia ataskaita rankiniu budu. reiks po to sugalvot kaip automatizuot. vakar zostkai prisigeriau, kad net eidamas pas kurmi ne i ta nama itaikiau ir laiptinej ant kilimeliu nusnaudziau, bet po to paskambinau ir radau. dar mama ryte skambino ir nepagyre. bet ir blogai labai nesake. buvom savaitgali vel kaime, nusienavom aikste, dar reiks islygint. trioskej kartais nemokamai alaus duoda ir kramtoshkes. dar su verbaiciu gerem vyno. dar buvo kaimieciai, kurie gal aikstele su traktoriuku palygins. dar ant stalo prie fakso guli braskiu, bet bijau paimti. dar yra toks kambariukas kur visi eina parukyt ale as irgi bijau, bo ir taip baisiai smyrdu po vakar, nes sikau kazkur lauke, o sikna ploviau sian ryte trioskej. baisu. atvare cekai vakar ir vyno bambali dave ir dar jie pankai visai tokie nu bent jau vienas. dar jie nychuja nemoka angliskai ir kalbam daugiausiai gestais. arba sakom go drink okey samagon kurwa na zdarovje dar sakom pank rok. su sharu tuo dideliu vaistininku sukurem pankroko grupe, nes kai prisigerem tai nuejom uz baro ir paleidom toro bravo paskutini albuma ir buvo pank. dar giedre buvo ir dora. giedre su dajnium ishsiskyre. gaila. bet vistiek smagu buvo. o pinke sake, kad jis per menesi pravalgo 15000 litu. as tai tiek nepravalgyciau...
o tu? kaip? parasyk.


dar yra toks gabalas: Andrius Mamontovas ir Sadunai - Hakeriu polka.
juokingas jauciu


dar pavyzdziui suzinojau, kad Virgis Stakenas & Crazy Crow - Rytiniame autobuse nuskambejo 13 kartu per antra ketvirti. nu saunu.


ir siaip geras pachmieliukas.

Andrius Mamontovas & Sadūnai - Hakerių polka

pralinksmino labai šitas. pachmielną antradienio ryta darbe.
uch kaip hujova.

Julio 1, 2005

zmonės nori būt gaisrininkais, mentais, bet ne kontrolieriais...

pasakė vienas girtas, iš snukio visiškas būsimasis gaisrininkas kontrolieriui.
pieną gerk, atsakė kontrolierius.
vat blet, o aš važiavau po dar kartą neišlaikytos vadybos, o intelekto kursinį ir referatą pakišau po informacinių technologijų katedros durim.
nu ir nachuj tie būsimieji gaisrinykai..