" /> paulius: Agosto 2005 Archives

« Julio 2005 | Main | Septiembre 2005 »

Agosto 26, 2005

grįžtu!

rugpjūtis - stroikės ir festivalių menuo baigės. kolega mūrininkas pasakė: malonu buvo su tavim dirbt, pauliau.
man irgi. jam dar biski liko pirmo auksto, bet jau ne daug.

ole!,Vilniau, lauk manes.
Rytoj stadione susitiksim, o gal ir šiandien gatvėj!

Agosto 22, 2005

prapisau

prapisau piniginę. jei rasit atiduokit. Kultūros Tvarte prapisau.
Ačiū.

Agosto 19, 2005

rytinis pasidročinimas šiandien,

o vakar:
Alytis-Geležinis vilkas 2:0
Po to alus.
Po to trioškės darbo gale kurmis šnekėjo su kažkokia mergina. Priėjau, pasilabinau. Kažkaip išėjo kalba, kad ji mūsų teatro aktorė. Sakiau: "ą, tai tu kairiaus pusseserė". Pats nepatikėjau kaip lengvai atspėjau. Po to ant teatro stogo toliau.
Dar vakar pamačiau metus nematytą Aistę, kuri šeštadienį vėl į Londoną išvaro. Kaip visada labai graži. Mirtišė išgelbėjo mus su savo: "neikit įparką, geriau čia prisigeriam". o po to išvarė namo takasu. sakė, kad bėga nuo modės irgi į londoną ir sakė, kad važiuos mašina spalio mėnesį ir kad prieš važiuojant atvarys pas mane į vilnių ir mes savaitę gersim ir po to mane irgi pasiims į londoną, ba aš irgi noriu ten. ne daug. kokiai savaitei. pabučiuočiau visus ir grįščiau...

Didelis tau kurmi ačiū už teatro stogą :* ole!

Agosto 16, 2005

kažkaip linksma

skambino geležinis po daug dienų pertraukos. paskutinį kartą, kažkadą gegužę mačiau. sakė, kad eisim į futbolą ketvirtadienį. aišku eisim :)

Agosto 15, 2005

nulūžo

ryte nulūžo, telefonas, kai rašiau kolegai ryte dėl futbolo, vakare kompas, kai Joanai irgi rašiau. blet.

Agosto 12, 2005

penktadzienis

šiandien teko iš srojkės važiuot į garažą, o tai reiškia, kad per visą alytų, per simno/lazdijų sankrįžą į viršų iki likiškėlių gatvės kampo, po to žemyn iki pulko/ulonų sankryžos, toliau tiesiai iki pat tilto ir į kairę iš kart už jo. po to vėl atgal namo.
Penktadienio vakaras. berniukai ir mergaitės išsipuošę traukia į kavines. tiuningų vairuotojai užtaupę per savaitę ant benzino presineša šunkeliu šalia garažų. miestas atkutęs toks..

blet.

Agosto 11, 2005

tik tai strojkėje...

Baigės lietutis ir vėl paulius pristatytas prie maišyklės, žvyro krūvos, vandens badės ir kalno cemnto maišų. Linksma. Taip padirbi padirbi, knygą paskaitai, po to vėl padirbi, po to paštą per WAP'ą pasitikrini(šiandien įkirtau, kad pigiai, nes sąskaitą pažiūrėjau, tai 6 centai už praeitą mėnesį, už 15Kb), pavalgai, pasėdi, pabūni, vėl paskaitai, vėl padirbi, paklausai tėvuko ir mūrininko bazaro, dar pagalvojau, kad jau daugiau, nei dvi savaitės nerūkau, išsiplaunu maišyklę, įstumiu į garažą, uždarau garažo vartus, užrakinu, išvažiuoja mūrininkas Eugenijus ir sako iki rytojaus, tėvas persiauna botikus. Sako, ar pavairuosi žiguliuką namo. Sakau, nu gerai. Riedam, kelias duobėtas, vandens išplautas. Žiguliukas burzgia, šokinėja, taip smagiai su juo važiuot. Ech..

Namie sriuba..

Agosto 2, 2005

Leniwiec

kažkaip užsiparinau, kai Kurwa Aparata parašė, kad neatvarys nes sulūžo mašina, ir galvojau, kad vapšie neisiu į koncertą. Bet dailioškės pastogė, kur praleista tiek adug laiko ir išgerta tiek daug bambalių nugalėjo. Babijonas kaip visada nusišneka, kurmis sako, kad čia linksmiausia lenkų grupė, grupė pradeda ir kažkaip nors iš karto ir nekabina, bet visai spoko. Po to kai trombonistas paima akardeona pasidaro dar linksmiau. Jų kabantis didelis ženklas panašus į fulės komandos dar labiau spiria, ir nors taip ir neišdrysau eit su kurmiu ir jo vaikais į šokį, bet ranką iškėlęs kartais šūktelėdavau, našyfkę irgi nusipirkau.
O dainelę "Rudeboy Janeck" tai net žinojau. "Next song is - Nazi skinheads suck". Dar linksmiau. Ir po to dar daug daug. Ir ilgai, bet kažkaip neatsibodo, nors grojo gerokai virš valandos. Po to dar patrypčiojau prie distro ir našyfkių turgeliaus. Norėjau dar kelių, bet taip neiki galo, tai slydau namo, nes ryte ir vėl reikėjo anksti keltis ir vėl į stroikę..bet rytoj viskas bus kitaip...

Agosto 1, 2005

FC VOVA forever!!!

Pagaliau laimėjom taurę kaimyninėj Latvijoj, dabar belieka tai pakartot šeštadienį DAROM festivaly.
Ačiū sesėm iš klaipėdos, Almantui už palaikymą.

Antifa hooligans!