« Andrius Mamontovas & Sadūnai - Hakerių polka | Main | pirmadienis »

laiskas

labas darau praktika. cia fainai visai toj fm99. linksma chebra. cia dirbu prie tokio kompuko, prie lango, dar yra sekretore ir durys i studija. ten kartais kas nors sedi ir leidzia muzika arba etery sedi. buvo atejes babijonas, sedejo etery. dar direktorius sake, kad reikia pabandyt mano balsa, nes tipo geras tembras. tai ishsigandau. darau cia tokia ataskaita rankiniu budu. reiks po to sugalvot kaip automatizuot. vakar zostkai prisigeriau, kad net eidamas pas kurmi ne i ta nama itaikiau ir laiptinej ant kilimeliu nusnaudziau, bet po to paskambinau ir radau. dar mama ryte skambino ir nepagyre. bet ir blogai labai nesake. buvom savaitgali vel kaime, nusienavom aikste, dar reiks islygint. trioskej kartais nemokamai alaus duoda ir kramtoshkes. dar su verbaiciu gerem vyno. dar buvo kaimieciai, kurie gal aikstele su traktoriuku palygins. dar ant stalo prie fakso guli braskiu, bet bijau paimti. dar yra toks kambariukas kur visi eina parukyt ale as irgi bijau, bo ir taip baisiai smyrdu po vakar, nes sikau kazkur lauke, o sikna ploviau sian ryte trioskej. baisu. atvare cekai vakar ir vyno bambali dave ir dar jie pankai visai tokie nu bent jau vienas. dar jie nychuja nemoka angliskai ir kalbam daugiausiai gestais. arba sakom go drink okey samagon kurwa na zdarovje dar sakom pank rok. su sharu tuo dideliu vaistininku sukurem pankroko grupe, nes kai prisigerem tai nuejom uz baro ir paleidom toro bravo paskutini albuma ir buvo pank. dar giedre buvo ir dora. giedre su dajnium ishsiskyre. gaila. bet vistiek smagu buvo. o pinke sake, kad jis per menesi pravalgo 15000 litu. as tai tiek nepravalgyciau...
o tu? kaip? parasyk.


dar yra toks gabalas: Andrius Mamontovas ir Sadunai - Hakeriu polka.
juokingas jauciu


dar pavyzdziui suzinojau, kad Virgis Stakenas & Crazy Crow - Rytiniame autobuse nuskambejo 13 kartu per antra ketvirti. nu saunu.


ir siaip geras pachmieliukas.

Comments

dar sekretorė sakė, kad faksas renkant belenkoki numeri jungia su greitaja pagalba. irgi gerai.
sveikas gyvas, taj ziuriu vis pas tave linksmybes nesibaigia,..............ir jeigu ant stalo stovi maisto eiskia ji reik suvalgyt :)
pink megsta valgyt... o tai tada pamastyk kiek jis prageria? ot tie pankai :D
nu jo pankai tie tik gert iy,.........