« žiupsnelis salsvų prisiminimų | Main | nemėgstu blogo be pavadinimo »

this is how do they look

ruošiantis anglų kalbos rytdienos darbui netyčia aptikau tokį.
įdomu, kad 56% ieškomi už seksualinius nusikaltimus.

šie gražių spalvų raidytėm užvadinti ieškomieji jau linksniuoti visuose filmuose. klausimas - kodėl dauguma ispanai?

dar vienas puslapis - vėlgi įkvėpiantis spinduliuojantis aukso logo, reklamos, žaidimo principu padarytas paieškos laukelis.norintys prie arbatos gali paskaityti istorijų ir "tapti klubo nariais". kodėl? nes "it's free, and it's easy".entertain yourselves!

labos jums nakties.

Comments

man atrodo jie nera ispanai.
man atrodo jie 'ispanakalbiai'.

vienas ką nors nužudo arba išprievartauja, televizorius parodo, o milijonai žiūri ir mėgaujasi, nes nereikia pačiam žudyti. mėgaujasi ir mentai pagavę blogietį. žiūrėtojai bando save apgaudinėti, kad jie baisisi tokiais vaizdais, bet jie nežino, kad savęs neapgausi. jie tik numalšina savo troškulį smurtauti žiūrėdami televizorių. aišku kaifas netoks, bet daug saugiau.

argi nebuvot mušeikų pusėje skaitydami prisukamą apelsiną? ar bent vieną kart nepagavot savęs su mintimi "duok duok, taip jam ir reikia". ar žiūrėdami televizorių nebandėt smerkti ar baisėtis "nusikaltėliais"? o kiek daug laidų, kur nelaimę patyrę žmonės keršija su šventu tikslu, kad "kitam taip neatsitiktų"?

visi mes esam žiaurūs, visi turim žudymo instinktą, tik vieni juą suvaldo patys, daugeliui padeda suvaldyti televizija, o maža dalis nesusivaldžiusiųjų imą ir "nusikalsta".

~pramogu pasaulio pagrindine preke~ - right.
~nesusivaldymas~ - wrong (ar kaip minimum not right).
dabar nera laiko, gal veliau, gal niekados.

davai ne niekados

skaitydama prisukamą apelsiną sunkiai galėjau suvaldyti pasibjaurėjimo iškreiptą veidą. ir nors jis klausėsi geros muzikos ar "teisingai" postringavo apie gyvenimą, šizofreniška antroji jo pusė nesukėlė simpatijos nė karto.
o kad smurtiniai atsitikimai yra pramogos dalis (veiksmo filmai, dideliu tiražu parduodami laikraščiais su smurtą afišuojančiom antraštėm), tai tikrai. bet kodėl? iš kažkokio juodojo smalsumo? kodėl, sužinoję, kad kažkas mirė, norime paklausti "o kaip tai atsitiko?"? gal gyvenantys nuobodų gyvenimą žmogeliai ieško įvairių priemonių suintriguoti, sudominti ir atitraukti save, o skaityt apie svetimas nelaimes juk mums patinka?o kad labai nesišlykštim tuo, tikriausiai kaltas Merės minėtas instinktas. man taip atrodo.

khi, khi. prisukamas apelsinas - tai ta pati reikiama kultūrinio dangaus smurto dozė. tik daug įžvalgesnė ir tiksliau nutaikyta. tikriausiai todėl prisukami apelsinai ir tampa bestseleriais, o žinių žinutės tik žinių žinutėm. puikiai veikia abu. mum paskirtas įžvalgesnis.