« lova + knyga | Main | Ne švieži įspūdžiai »

lova+knyga #2

seskus.jpg
Algirdas Šeškus "Žaliasis tiltas". Pavarčiau, patiko, net noras fotografuot atsirado. Bet jaučiu, kad tuoj praeis. Ko ko, bet vaizdų gamybos pakanka šitam pasauly.

Dar kažkiek skaitinių.

Savo norą paskaityt grožinės literatūros patenkinau nedidele trumpų apsakymų knygele - A.M. Homes "The safety of objects." Suburbiškas susvetimėjimas, keisti herojai, žmonės=daiktai=objektai, gerai perteiktos nuotaikos. Kažkada reikės pabandyt pažiūrėt pagal jos knygą pastatytą filmą.

Sexualities žurnalas skyrė dėmesį seksualumo ir anarchizmo bendrai kalbai. Įdomūs straipsniai buvo apie aseksualumą kaip radikalaus feminizmo (pamirštą) praktiką, istorinė psichonalizės šalininkų ir anarchistų debatų apžvalga, poliamorijos (liet?) praktikos pritaikymas teorijai, vėmimą kaip potencialiai neaproprijuojamą protesto ir estetikos formą. Siūlyčiau pasiieškot Jamie Heckert rašinių, vienas iš aktyviausiai dabar gvildenančių anarchizmo, queer ir seksualumo sankirtos temas. Pvz. jo disertacija Resisting orientation. Žurnalą galima gauti čia.

Apie biopolitikos mechanizmus ir prieštaravimus kuomet žmogus gali mirt badu, sirgt, ir būt absoliučiai paliktas likimo valiai, bet juo/ja yra labai susirūpinama kai ji/s pasirenka (nelegalių) svaigalų ir alter-realybės kelią:
It is no less than the duty of any wise citizen to maintain and manage his life, his soul, his body and his uncertain future rationally. We may, indeed, be only at the beginning of an ever-safer behavioural conformism. The fate of illegal drugs could soon be shared by substances such as tobacco, alcohol, fatty foods, salt, eggs, Turkish delights; activities such as swimming, climbing, hunting, maybe even riding motorcycles or driving fast cars.
C. Tsoucalas Living Dangerously, Miserably and Unconventionally

Gal kiek per entuziastingas, bet neblogai kontekstualizuojantis tekstas skirtas, imo, marksistams apie Tiqqun ir insurekcionizmą. Andy Merrifield The Coming of The Coming Insurrection: Notes on a Politics of Neocommunism

Dabar skaitau Mike Davis "Planet of Slums". Knygą (beveik visas jo knygas) galima rasti čia arba infošope (neužilgo).

+

Spontaniškas, chaotiškas antras miksas.
mišrainė #2 by Nindzė

Comments (3)

zebraz:

fetish blowjob sex cool

frao:

tsoucalas - looks like a new bookmark. kažkada daug galvojau panašiai apie visus pažįstamus, kurie varo gaidį. ir kuriuos taip siaubingai norisi išgydyti.

anarchy tiqqun cool boobs yeah

CandyCactus:

kaip nuostabu, cia yra mano vaikystes kiemas su pieno buteliu dezem!

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 30, 2010 2:36 PM.

The previous post in this blog was lova + knyga.

The next post in this blog is Ne švieži įspūdžiai.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35