« anti-graffiti | Main | diy plaustai »

Г.O.

Kad ir kuo Jegoras Lietovas ten pavirto veliau ne taip gal svarbu ar idomu, bet Гражданская Oборона, ta kur iki 1991 tokia padare stipria itaka ir tapo neatskiriama dalim.

"In 1989 we decided to make our studio record. We went to Leningrad and began our recording at the studio of "Auction" group. During our recording I began to understand that high quality recording excluded some important parts of our conception. I stopped our recording, packed, and went to Omsk. Then we recorded 4 albums just in my flat. I think it must be that way." -- Is interviu Maximum Rock'n'Roll 1991 metais

Comments (4)

vicko:

Ir iš kur gi, Arnoldai, tas produktyvumo proveržis paskutiniu metu? Prisiminiau, kad neseniai Litmeny skaičiau smagų intervių su Letovu: http://www.culture.lt/lmenas/?leid_id=2989&kas=straipsnis&st_id=4161

Niekuo jis ten nepavirto. Visad buvo geras žmogus, net jei ir yra padaręs klaidų. Tas matyt skaitant visus jo interviu ir besidomint, o ne nuogirdas ar šiaip nacbolų fantazijas klausant.

cinikowskis:

geras jis zmogus buvo. gyvas , tikras, ieskantis ir visalaik nervingai uzsivedes. dege vienu zodziu. ir bendraut su juo budavo paprasta. vsio kak u liudej.

ninja:

"Ir iš kur gi, Arnoldai, tas produktyvumo proveržis paskutiniu metu?"

pasiilges tevynes baisiai, tai va ir lendu i akis :)
Kaip tu?? NL?

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 25, 2008 10:08 PM.

The previous post in this blog was anti-graffiti.

The next post in this blog is diy plaustai.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35