« dviratiniai reikalai | Main | neoliberali kinijos liaudies respublika »

nomeansno

buvau pagaliau koncerte. bet pankroko koncerto nepavidinciau. pirma pagalvojau, kad didele dalis jausmo apie pankroka vis delto priklauso nuo paaugliskos energijos. Koncertai kuriuose yra 21+ amziaus cenzas biski jauciasi pridveses. Nors is vieno koncerto negaliu isvadu daryt, bet toks jausmas siek tiek buvo apemes.
Pirma grupe kazkoks emo rocks, galvojau jei ne dainuotu tai butu grazu buve.
Antra, The International Playboys. Vokalisto charizma ir rock, pop, soul, punk ir bile-kokio-stiliaus maisalyne nuosirdziai suzavejo. Vokalistas, kostiumuotas, barzdotas dedule su barzda ir a la afro. miela.
Ir ka gi vakaro zvaigzeds nomeneansno. Nors niekada didziulis fanas nebuvau, bet atsimenau kaip pazistami vaziavo i vilniu i nomeansno koncertao as praleidau ir kaip apie ji buvo kalbama kaip legendini ivyki. Tai ka gi 10 metu praejus atsigriebiu. Klausiu gitarista sutikes ar atsimena, sako o taip, buvo geras show. Ir dar sako, kad gros balandi vilniuj, ir kad knieti pamatyt pokycius per 10 metu. sakau pokyciu daug.
Nors ir senukai galvotum, (kiek jiem dabar, apie50 metu?) bet energija taip tryksta ir taip uzkuria publika. vyksta nedidelis pogo ratelis ir nera ramiai bestovinciu zmoniu. o kai uzgroja, rodos kiek pagreitinta, 'i've got a gun' versija, tai jau eina siurpuliukai per kuna. Tarp dainu skaldo juokus ir bendrauja su publika. esu baisiai suzavetas ir suprantu, kad nebereikalo jie yra tokia gana zinoma ir 'didele' grupe..

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 19, 2006 11:22 PM.

The previous post in this blog was dviratiniai reikalai.

The next post in this blog is neoliberali kinijos liaudies respublika.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35