« 9/11 | Main | nomeansno »

dviratiniai reikalai

-turiu dabar toki plonytem padangom a la sportini dvirati su uzriestom rankenom. is pradziu spyriojiausi, tokiais dviraciais tik greitkeliais vazinet, mieste reikia tokio kur per duobes ir nuo bardiuru sokinet butu galima ir visa kita. po to supratau, kai atstumo siek tiek yra kasdien nuvaziuot, kad geriau negali but- lekia kaip zaibas:)

-per pirmaji lietu nelaiku pastebejau bala, kuri matesi, kad pavojinga. priekini rata perkeliau, o galiniu taip stipriai pliekiau, kad net sulinko ratlankis. gal dar ir oro nebuvo pakankamai pripusta ar siaip greitai ir geru kampu uztaikiau. bevaziuodamas i taisykla dar sugebejau prakiurdyt kamera ir praplest padanga.

-dviraciu parduotuvej-kooperatyve The Hub(parduotuve ir taisykla priklauso/ yra tvarkoma darbuotoju, pankeliu visokiu) sake, kad sutaisyt ratlankio negalima. paklot teko pinigo nemazai. dabar esu baisiai atsargus.

-kai nerandu vietos prirakint dviraciui nes visos vietos uzimtos visada primenu sau, kad nereikia nusimint, o dziaugtis baisiai reikia. 'fuck, i couldn't find parking for my bike today' - skamba kaip priartejimas prie utopinio pasaulio su mielom problemom :)

-grizus namo seimininke sako 'turi ankstyvu kalediniu dovanu garaze'. nueinu paziuret, o ten nenaujas kalnu dviratis. tipo, ziemai. hardcore dviratininkai vazineja ir ziema, bet turi prastesni dvirati, nes nuo gatvese barstomos druskos dviraciai greitai genda.

-garage sale jau isigijau slidininko/rioter/ziemos dviratininko kepure :) nors gali buti, kad hardcore dviratininko ish manes ir nebus :)

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 13, 2006 2:15 AM.

The previous post in this blog was 9/11.

The next post in this blog is nomeansno.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35