« eksperimentuojamasis | Main | dviratiniai reikalai »

9/11

Per rugsejo 11-a 2001 buvau Berlyne. Atsimenu labai aiskiai kaip ieinu i draugu buta Sammariter Strasse ir jie/ jos susede aplink telika. Keistas jausmas, kad kazkas didelio ir netiketo. Atrodo, kad daugeliui zmoniu momentas kuri atsimena, kas kur tuo metu buvo, ka veike. Nekalbesiu dabar apie simta dalyku kur butu galima kalbet. Apie pasaulio padeti, kara, spektakli. Tiesiog toks laiko zymeklis - 5 metai. Greitai, letai? Kaip tau?

Comments (5)

cinikas:

keistai.
kai davei atskaitos taska - susimasciau. kaip ir greit, taciau i ta 5 metu tarpuka prikista labai jau daug visokiu ivykiu. kai mastau apie tu ivykiu gausa - galvoju , kad tarpas vis del to nemazas.

uje, kaip greit. :)

atejau namo, i virtuve, mama sedejo ir kaip niekad ziurejo kazkoki bajavika su duztanciais lektuvais, isipyliau vandens, ejau i svetaine, ten tevas ziuri ta pati, prisedau ir tik tada, kai tevas pradejo junginet kanalus, o per visus ta pati rode, tai supratau, kad kazkas ne taip. bet kai suzinojau, tai beveik nieko nepajutau, kazkaip issideste is karto 'uz'/'pries' ir 'gaila'/'taip ir reikia' iki siol turimom proporcijom.

tik veliau padaugejo hoax teoriju, ir kaip kuriom padidejo tikejimas.

laikas bega. gyveni toliau.

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 11, 2006 9:34 AM.

The previous post in this blog was eksperimentuojamasis.

The next post in this blog is dviratiniai reikalai.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35