« blusturgis | Main | kelione »

kitur

Lituvoj pasibuvimas 4.5 menesio praleke daug greiciau nei noretusi. Nors jausmas, kad 'turiningai' ir visa kita, bet visvien gaila. ladyfest, infoshopas 'pavasaris', krtines mases, 'darom', silkografija (neplanuotai daug), lauzai ant kiemo, kaimynu suburimo misija, vitebsko rajono vaikai, berlynas, latvijos neivykes rigas praids, jura palangoj ir jura ivairiose vietose latvijoj, naujos ir senos pazintys, nesusipratimai, susipratimai, remontas, ir simtas visko kito.

o dabar keliom dienom new jersey suburbija. tas kur buna jausmas ar is tikro cia visi taip gyvena ar tik sapnuojasi? Puse dienos is karto praeina atlikinejant smulkiausius reikalus vazinejant masina, nes kitaip neimanoma, kur dar neseniai visi reikalai galejo buti atlikti vazinejant dviraciu vilniuj.
buvusioj darbovietej daug sypsenu, buciniu ir apsikabinimu. miela. atseit nepmirsta, seni zmones jug, galetu :)
dabar pakavimasis ir ~2000km kelione i nauja gyvenima. nauja pradzia : minneapolis, minnesota.

zesim.

Comments (2)

o gyvo atidarymas visai pavyko, tik su mentais/baudom dar neaisku kaip bus, bet koncertai ivyko ir viskas buvo neblogai. kazkaip staigiai isvaret, nespejau nei torto planuoto ikist, bet kai edem geru zodziu minejom, tai matyt nezagsejot ten, uz uz juru :)
iki!

ninja:

dekui dekui uz torta nors ir nevalgyta, ir zodzius nors ir negirdetus :)
susirasysim.

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 19, 2006 3:36 PM.

The previous post in this blog was blusturgis.

The next post in this blog is kelione.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35