« pvksl | Main | kinas ir kiti »

usa'i

paskatintas sito sugalvojau irgi paveiksleliu per du metus susikaupusiu idet.
bloga uzleidau nes is vienos puses nebuvo visai laiko, is kitos puses kaip ir nelabai yra ka rasyt. kalbet yra apie ka daug, bet labiau kalbetis su kuo nors, o ne kalbet. darau (paskatintas sito)dabar 'visaip'#2 ir su visokiom abejonem doruojuos- kam, kaip ir svarbiausiai kaip rasyt ka nors uztikrinto, jeigu nesi uztikrintas, jeigu dalykai keiciasi dideliu greiciu, ir ka siandien galvoju rytoj jau nebe. plius, suprantu, kad kuo daugiau zinau tuo is tikruju maziau zinau. nieko naujo turbut.
siaip tai pasiilgau pankroko, pasivaiksciojimo 5 ryto miesto gatvem, nezinios ir atsitiktinumu.

niujorkas:
nyc1.JPG

nyc2.JPG

ny3.JPG

nyc4.JPG

nyc5.JPG

nyc6.JPG

nyc7.JPG

nyc8.JPG

nyc9.JPG

strummer.JPG

nyc10.JPG

nyc11.JPG

bluestockings.JPG
mano megstama vieta. dabar dvigubai issipletus. yra zmoniu vilniuj kurie rodos rimtai nori uzsiimt ko nors tokio padarymo - vietos knygom, menam, politikai, kavai ir t.t.

ny.JPG

ny2.JPG

berkeley.JPG
berkeley, kalifornija , kitoj san fransisko ilankos pusej- vienas is centru kur 60-70-u judejimai zydejo- nuo black power, feminizmo, geju issilaisvinimo, aplinkosauginiu, antikariniu ir visokiu kitokiu revoliucionieriu.

berkeley2.JPG

berkeley3.JPG
cia siena dedikuota kovai uz issaugojima parko, kuris buvo uzskvotuotas ir irengtas ivairiausiu zmoniu- nuo benamiu iki aktyvistu ir siaip zmoniu is kaimynystes. jie pristate suoliuku, vaiku zaidimu aiksteliu, darzu ir t,t,. Berklio universitetui bandant atsiimt zeme ir buldozeriais griaunant zmoniu statytas konstrukcijas privede prie protestu ir riausiu(ronaldas reaganas tuo metu kalifornijos gubernatorius pasiunte armija, kuri pasakndino miesta savaitei asarinese dujose) tas parkas buvo issaugotas ir jiem buvo leista pasilikt. veliau 90ais, bandant vel atsiimt zeme buvo susilaukta panasios reakcijos ir parkas sekmingai funkcionuoja siandien. cia daug info

kapines.JPG
cikagoj kapines.

haymarket1.JPG

Picture 041.jpg


balchowsky.JPG
tokiu visokiu daug idomiu zmogeliu ten prilaidota.

new.world.JPG
infoshopas- knygynas, susirinkimu vieta

santa cruz, kalifornija:
santa_cruz.JPG

santa_cruz2.JPG

santa_cruz.3.JPG

oi uztruko cia..

Comments (3)

frau:

velnioniškai ačiū.

ninja:

oi labai prasom, meine liebe frau

cactus:

o, geras! man pirmas labai patinka. ir tinka prie indenu pasaku, kurias dabar skaitau: more tales from the igloo, as told by agnes nanogak.

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 18, 2005 5:42 PM.

The previous post in this blog was pvksl.

The next post in this blog is kinas ir kiti.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35