« gaisrininkas | Main | knygos »

post 9/11

siandien skaiciau staraipsni apie tai kaip Makedonijoj valdzia norejo pasinaudot pasitaikiusia proga po rugsejo 11 sokt i antiteroristini laiva. vietoj to kad pasiulyt savo kareivius siust i afganistana, auksti pareigunai ir policijos virsunes sukure plana kaip 'atskleist' teroristini samoksla pries vakaru interesus. planas buvo isiviliot nelegalius imigrantus ir susaudyt is anksto paruostoj vietoj, paviesint ir teigt kad jie buvo susije su al qaida ir ruosesi atakuot vakarieciu ambasadas.
2002 kovo 2 vidaus reikalu ministras ljube boskowski pranese kad septyni 'mudzahedai' buvo nukauti susidaudyme su policija skopje. nuotraukos buvo pasiustos vakaru diplomatams , kur matesi mirusiu kunai su salia gulinciais automatais.
reikalas prdejo aisket kai tuometine nacionalistu vyriausybe pralaimejo rinkimus. visa iki galo paaiskejo tik praejusiu keliu savaitciu begy.

2001 po ilgo partizaninio karo su etniniais albanais vyriausybe nusprende isnaudot rugsejo 11 kad galetu susidorot su daugumoj musulmonais albanais. policijos sefui buvo prisakyta 'surast grupe musulmonu su su specifine isvaizda, kurie atrodyt kaip mudzahedai'. imigrantai - sesi pakistanieciai ir vienas indas , tikejesi kaip nors nusigaut i vakaru europa, buvo surasti nelegalu pervezeju, su pazadais pasiekt graikija .

kovo antra visi buvo nuvezti i vynuogyna skopje priemiesty, kai vairuotojas isvaziavo , pasirode specialios policijos pajegos ir visus susaude .

tokia vat politika

Comments (1)

but we all know it works perfect

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 18, 2004 6:35 AM.

The previous post in this blog was gaisrininkas.

The next post in this blog is knygos.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35