« juodas žmogus iš balto koridoriaus | Pirmas | nusikosėti į lifto šachtą »

grindwiped

penktadienis, durininko atsiminimai

18:00 kelios schoolpunk mergaitės sakosi iššlavusios salę ir siūlosi šluoti dar ir dar kad tik pigiau

19:00 metalistai renkasi vangiai, pankeliai renkasi dar vangiau, mergaitė sako "mes gi jums dar prisimokėsim ateity", man tirpsta širdis, apuokinis vėliavėlinis jaunimas nejaukiai trypčioja prie durų, mezgu kontaktą, sakau, kad pankeliai irgi normaliai metalo gali trenkt, patiki ir sugarma vidun

20:00 karma jawless soundchekas perauga į pasirodymą. užmetu akies krašteliu - hardcore kids nori būti kietais grinderiais. imho dar reikia myžaluose pamiegot ir kūdikių faršo pavalgyt, per daug idealizmo veiduose :))

21:00 metalistai griūna kaip lavina. kažkas prie durų sako "čia eilės kaip prie mulen-ružo". ar tų metalo koncertų nebebūna ar čia pas pankelius į "svetimą teritoriją" ateit taip traukia?

21:30 galų gale metam duris likimo valiai ir aš rimtų odinių vyrų mosh katile. ant scenos GROL. dideli diedai pyksta, kai pankeliai juos stumdo ir trukdo oriai purtyt galvas, o šitie dar įsigudrina nuo scenos ant tų galvų šokinėt!

22:30 algis supučia trims metalistams paravozus. pirmą kartą. algis sako "susitiksim regio tūse" :)

23:00 regio tūsas. radža ir krestas ragga mufin mc. kartais geriau kartais blogiau. po to uždusęs reperis. blogiau. po to vokalo studentė ir krestas vis geriau ir geriau. jau atsistoju eit prie mikrofono, ir jų setas baigiasi.

2:00(?) mano setas irgi baigiasi. hiperbolė "pamiršk mane" groja iš automobilionio radijo aparato, atsidarę dureles šokam su skirtąją "lėtą" ant slidaus šaligatvio, bet kai prasideda soliaga nutariam, kad jau laikas baigt. jei aš būčiau tuo metų miegojęs to kiemo languose, aš būčiau į mus mėtęs kiaušinius.