« perrašyta istorija | Pirmas | Linux liveCD »

prakeikti laikai

internetas, tinklai, greitis, nuorodos, tarpplanetinės kelionės,
pasiutiškas greitis, mobiliosios komunikacijos ir lazeriai, atomo branduolys ir genetinis kodas, propaganda ir manipuliacijos sąmone, pergalė prieš greitį, pergalė prieš laiką, ištirpusi prasmė

jeigu greitis yra svarbiausia, tai greitis maksimalus yra vakuume. o vakuumas yra viskas, baltas triukšmas, visos rankenėlės pasuktos ant maksimumo, 0=1, ššššššššš = ............................ bet tai kurlink lekiam?

kažkaip pagalvojau, kad išgyvenam civilizacijos pabaigą, kartojam jau patys save iš tos inercijos iš to begalinio varymo.

mums kaip žmonijai reikia naujų siekių, reikia į žvaigždes.

pradžiai - kelionių į kitas planetas (žmogus marse, tiniu iškot, kada?), gal bazė mėnulyje (kinija, tingiu ieškot, bazė mėnulyje, kada?) ir vat būtent tada ir baigsis ši civiliacijos vija. galbūt nebus kažkokio didžiojo sprogimo, viskas ramiai suirs į kitokias dedamasias, tarp kurių vėl įsivyraus kažkoks primityvesnis balansas.

Komentarai

nereikia visokių virilio, verbaičių ir beresnevičių skaityti, tai ir negalvosi apie šviesos greičius ir civilizacijos pabaigas ;-)

iš šitų skaičiau tik verbaitį.

ir beje, o jeigu man patinka galvoti apie pabaigas? :)

tada paskaityk
http://www.omni.lt/index.php?base/z_146064
(beresnevičius)
paul virilio skaityti aš nesiūlysiu ;-)
http://www.ctheory.net/ (ten ir gerų dalykų yra)

visi visada save kartojo. chia kaip savotishka fraze, ar loopas, ar karusele, besisukanti aplink ish naujo ir ish naujo, beganti nuo to ar ish to, kur katik buvo, bet po to evoliucionuojanti iki to pachio shudo/gerio. o pasaulis keichiasi, kad ir ant tos pachios karuseles, nes zhmonems atsibosta pastoviai begioti ratu :) ir arba nejuchia per kazkiek laiko pakinta, arba paima TRZZHHHHH ir pasikeichia, ikvepia oro, kuris jau atrodo naujas ir kitoks ir shoka i kita rata/karusele/loopa ar shiaip kazka teorishkai nesibaigianchio/nuolat atsinaujinanchio.
dabar kazhas vazhineja tojo nesveiko greichio, mobiliuju komunikaciju, lazeriu, etc. apvaliu keliu ir su savo naujovemis grizhta prie jau atrasto. ir dar + garsiai apie tai shukauja kolegoms ish gretimu karuseliu, kad jie pagalvotu, kad ju `pilnas nauju ishradimu` kelias nera uzhdaras ratas.

o kai suvalgau viena naujove, ishgaruoja viena senove. reikia ishmokti garuojanchiasias gaudyti ir detis i kishene.

zjb, as visai noreciau pamatyt, kaip pasibaigs ir sugrius visas sitas babilonas ir pasaudyt is lanku i stirnas Centriniame Parke, bet vat kad turbut nesulauksiu.
Kiekviena karta to nori, pamatyt, kaip viskas baigiasi ir ramiai numirt. Pasaulio pabaigos ispranasaujamos kasmet ir per kiekviena saules uztemima. O jis vis dar sukasi :)

kas lekia, kur lekia kokiu greičiu?? aš to nepastebiu

man rodos mic tai susiję su tavo darbo, visi tie nuliai internetai, tave įtaraukė į savo juodąją, skylę, ir dabar tu jau žaidi pagal jų taisyklęs, , kitaip sakant tau tai viskas atrodo in real ;), man regis prarandi sąsąją su tikrove, reikėtų dažniau pabūt joje...
man pvz., atvrikščiai atrodo, laikas net lėtėja, va pvz., kaime, ten nėra nei internetų, nei kosmosų nei raketų, priešingai, jei prieš 15 metų, ten gaudė traktoriai kombainai, baubė karvių bandos, dabar plyti griuvėsi, yra tylu ramu ir gera... nu čia tik šiap tox nedidelis pvz.,

joa...kai pradedi mastyt labai tai nera galo...gali taip savo minti isrutulioti, kad po to pradesi sau priestaraut ir galu gale susimusi su savim ir nusizudysi.....o gal ir nea...nors
:)