« darbo vertybė subkultūrose | Pirmas | visual: rimtas šūdas »

šeštadienis. rytas. ataskaita.

gyvenam jau pamainom. mylimoji grįžo 7, aš 7 keliuosi, nes reikia važiuot pasiimt pažymio iš saulėtekio.

šįryt dieną pradedu rusišku keiksmažodžiu. protesto vardan nesiprausiu ir nesivalau dantų.

pro langą matosi, kaip juodas šuniukas žaidžia su baltu šuniuku. juodas šuniukas akivaizdžiai laimi, nes yra didesnis, mažas šuniukas yra mažesnis ir greit pavargsta. be to, juodas šuniukas peršoka baltą šuniuką. "gražūs šuniukai" noriu rėkt per balkoną, bet susigalvoju, kad neišgirs. pypsi automobilis, vėl kažką užstatė. prie kiekvienos laiptinės pakabinsiu po a4 popieriaus lapą su užrašu "jei savaitgaliais pypsėsi signalu, pradursiu nx padangas, nori išvažiuot anksti, pasistatyk mašiną gatvėje" ir dar pridėsiu suniokoto automobilio nuotrauką apačioje.

guliu ir galvoju apie tai, kad mes - karta išauklėta televizijos ir kad mūsų vaikai augs prie televizijos. prisiekiu sau, kad su vaikais eisiu pasivaikščiot ir į kiną ir į vaikišką tearą. žinom, kaip su tom priesaikom būna.

išeinu iš laiptinės, o ten močiutė šeria katinus. vienas riebus, vienas nušiuręs. "gražūs katinai", sakau. močiutė šypsosi.

saulėtekis. ekonomikos fakultetas. susigalvoju, kad kai už per porą valandų parašytą darbą gauni 10, tai mažai reikalauja. aš norėjau penketo, nes toks buvo mano požiūris į dėstomą dalyką ir tiek aš iš jo tikėjausi. nenorėjau parašyti darbo dešimtukui, tingėjau. e-komercija. tfu. mes su šyviu per didįjį lūkesčių metą 2000-2001 kartojom "nebus lietuvoj ekomercijos, nebus" ir ką? nebuvo. ir apskritai, nuobodu ta ekomercija. gal nusiųst į kokią naująją komunikaciją tą savo rašliavą, vis gausiu kapeiką ant narkotikų? ai, jei norit, galit imt ir naudot atsiskaitymams, jei reikia, "Praktiniai e-komercijos taikymo aspektai" vadinasi. beje, pusė darbo nupista iš ebiz.lt.

reikės dar kartą varyt į televiziją. neblogai padeda verslui. šį kartą į lietuvos televiziją, į kokią nors laidą apie kultūrą. pvz parulskio "be pykčio". gal kas žinot būdų, kaip prisitrint? ;)

Komentarai

nu mes va planavom irgi apie televizijas.... gal sakom kai ignui nusibos blashkytis europoj taj su kokiu "atliaisk" reik jy susirast (jei dar dirba ta lajda...)

kai salta uz lango, winamp groja linxma ska regy ir dar sita rasliavone = x)))))))))))))