« eilėraštukas | Pirmas | baudrillardo mylėtojams »

darbo terapija

ant s. neries mokylos lango kabo plakatas, kuriame parašyta, kad reikia eiti paskui tą, kuris žino kelią. "o kas per posakis ten buvo apie avių bandą", galvoju aš...

dar apie darbo terapiją, vat ramujana rašė apie bičą, kuris postmodernybėje ieško savės ir būdamas 15 metų pirmą kartą persidūrė sau bybį. nieko nesakau, jie ten turbūt iš tikrųjų normaliai tempiasi ir po tunelius su šviesa gale vaikšto, bet vat šian padėjau ve pusę sunkvežimio malkų sukraut į sandėliuką, tai bybio badytis nesinori, praėjo kažkaip tas egzistencialistinis neriamas, labiausiai norėčiau dabar -nekraut- malkų.

malkos.jpg

ir šiaip - nebeturim jau tokio ritualo kaip pvz ruošimasis žiemai, apskritai turim vis mažiau ritualų ir vis daugiau "laisvo laiko" - šiluma į namus per radijatorių atbėga, o šūdai parys per vamzdžius nubėga, nieko nuostabaus, kad truputį ima egzistencinis nerimas, ką gi su tuo laisvu laiku daryti. žinoma, visada gali pirkti, bet jeigu vat gyvenime pasirenki nepirkti, arba, tarkim, pirkti mažiau? tai kas tada lieka? ieškot ritualų kitur - arbatą tylint gert ar ant kablių už krūtinės ląstos pasikabinus pakabėt, na ir, žinoma, yra dar variantas bybį prasidurt....

pasilinksminimų parkas
pasilinksminimu parkas.jpg

supistas konceptas
supistas konceptas2.jpg


...o dar pasiimi nuo žemės kaštoną ir jį nešiesi, kol randi praviras duris, tada riti tą kaštoną žmonėm po kojomis. ruduo blyn.

Komentarai

taigi supisistas..;)

jo, ruduo. o po to dar kaire koja i suda ilipi, cia tai konceptas. kai batus po to plauni, tai visi egzistenciniai bedai praeina.

Ple cia gerai pavaryta! Kroota! Pavarote xebra! Jus valdot!

Daimyo tu Dievas! Tu ple auksciau Dievo! Forever!

Ne, tai TU dievas. TU dieviskuju savybiu simbioze. TU alfa ir omega! TU valdai!

Ash ne Dievas gi! Ash paprastas zemes kirminas nusivyles kapitalizmo sistema, bei nacizmo ishraishkomis musu visuomeneje, o dar sugulove kazkur mano pradingo.....taigi. Gal buk tu Dievu ok? Beje i Armenija nenori vaziuoti?

o ten parasyta supisistas

Na as irgi nusivyles viskuo ir mano sugulove nepradingo, jos apskritai nera, bet TU esi tikrasis dievas, tik reikia tai pamatyti!!! Varom gal i Olandija geriau?

Deja......Tos suguloves mane nervina.....Ale gal ju ir nereikia, kam cia leisti leshas joms ir nervus savo. O nzn....Man atrodo Armenijoje bus kieciau? Ka siulai Olandijoje veikti apart live fuck show?

Suguloves - pff siek tiek manau. Siulyciau nuvaryti i galerija paobservinti Van Gogo darbu.

Suguloves gal geriau nei nieko, geriau peeparas rankoj nei Pamela lankoj! jo? O Armenijoje yra daug draugishkos xebros, papezesime ir pan. Na o Van Gogas lieka Van Gogu, jis mane valdo! Koks vyras kai pagalvoji buvo.....Eh jis....Olandija...Analas...Feministes....Coca Cola... zjb

blec gi gyvenimas tox paprastas, tik mes norim buti kazkuo nepaprasti. pasiparinti siais laikais visai madingas dalykas.

"tik mes norim buti kazkuo nepaprasti"

aha... _visą_ laiką

nors ir kaip juokinga butu, bet tai kazka reiskia... bet nuo PC perkaitus smeenine negali suvokt...

GIRDEJAU KAD CIA NUSIMANANCIU APIE VAN GOGA YRA TAI GAL TADA PADET GALIT IR PAPASAKOT KA NORS APIE JO DARBUS PVZ. APIE JO "MIEGAMAJI ARLYJE"