« blg::blg::blg::blg | Pirmas | mikė pūkuotukas »

repas

kadangi alma mater mane pakvies pasipasakoti, kaip aš paskutinį pusmetį buvgau blogas studentas tik po savaitės, tai rugsėjo pirmoji man yra kaip ir px, na nebent išskyrus tas sultingas dvyliktokes autobuse. mačiau dvi drauges su tokiais iš tėvelių nukniauktais juodais kaklaraiščiais ir dar dvi su vienodom kojinėm iki kelių. draugės puošiasi kartu ir svajoja kaip jų klasiokams rinksis seilės.

papasakosiu geriau apie penktadienį. penktadienį buvau išėjęs pažiūrėti miesto. pirmiausia pamačiau grupę "Tiema", kur girtas vokalistas-artistas drąsiai ardėsi scenoje ir sakė prasme persmelktas prakalbas prieš tiek pat prasme persmelktus gabalų pavadinimus. po to chebra grojo stoner/funk/rock muziką, o vokalistas varė kaip fredis merkuris, fredis durstas ir tas kaip jį, red hot čili pepers vokalistas, vienam asmeny. nuostabus girtas koncertas.

po to prasidėjo geriausia vakaro dalis, kai girta publika nesiskirsto ir garso inžinierius dar neišjungia aparatūros. ant scenos užsiropščia du mokyklinio amžiaus vyriukai ir varo burnomis bytą, skrečą, efektus ir repą. repą praščiausiai, nes žodžius ima iš dangaus, o dangaus nesimato. nu karoče flow akivaizdžiai trūksta.

repas2.jpg

girta publika reaguoja ekstrymli palankiai, atsiranda dar vokalinio meno meistrų ir po kurio laiko scenoje yra visi, kurių reikia: du byto meistrai, burnomis dainuojantys tai, ką kažkas jau sudainavo ir įrašė į vinilo plokštelę, neuro-breikeris lampa ir "krūtas" - girtas pusnuogis bičas su kėpka, kalbantis mobiliaku, kartais paimantis mikrafą ir rėkiantis "kriiiiiizai, atvaryk, pavarysim regį" krizas, žinoma stovi už scenos ir krizena.

...turiu ir aš vieną repą galvoj, jau buvo galvoj mintis lipt ant scenos, bet nutariau dar parepetuot namie...
repas1.jpg

Komentarai

RHCP vokalistas -- Anthony Kiedis

hehe..aš niatgy būvau irgy tianai ir netgy mačiaū kayp tu darey ta viršūtyne nuotrauką su mobyliaku :))) hehehehe..

o šiaip tai visai šyzovas vakaras ten buvo..visiškai užupiškas..

nu ka visai neblogai