« keistas dangus rudeniop | Pirmas | repas »

blg::blg::blg::blg

o bloguose kalbėt apie blogus tai jau ananyzmas?

mielas dienorašti, ach ir kodėl gi aš tave rašau? gal tu būsi man tas žingsnis į šalį nuo pilkos kasdienybės, kai mes su tavimi po anklode užsidegę žibintuvėlį kalbėsimės? o gal tu man tiesiog tik leidi būti matomam šitoje visuomenėje, kur nesi jei nesi matomas? kaip ten buvo, jei jūsų niera tinkle, tai jūsų nėra visai?

antravertus, o ką visai įdomus reiškinys - žmonės ima masiškai spindėti savo gyvenimą į tinklą. ir ką? blogai? galbūt visai gerai - aš praverčiu savo blogą atgal ir 100 kartų daugiau visko prisimenu, ką veikiau, ką mačiau, kaip buvo. tai čia turbūt dienoraščio funkcija, antras planas yra tas vat dienoraščio viešinimas. kodėl mes jį viešinam visdėlto?


jau baigiau.

Komentarai

ogi todel kad tikimes kad musu blevyzgas dar kazkas skaitys, ir atrasys i jas komentarus. Dar viena "bendravimo" internete forma.

jio, bet gal is tikruju enigmatiskesnis ir vadinasi idomesnis bendravimo budas...

Man atrodo, dienoraštis skirtas turėtų būti tik sau pačiam, o ne dar kažkam. Juk manau visi turintys tuos blogus, kažko labai asmeniško juose nerašys... čia tik pakazūcha... (sorry už negražų žodį)

kodel? ka as zinau. man tau nauja, tokio dalyko anksciau nepastebejau/nezinojau/nebandziau - yra proga - bandau ir ziuriu, kas gausis ar nesigaus. kol idomu, tol rasau. nusibos - neberasiu. cia kaip koks laikrastis - kuo mes blogesni uz koki delfi, ar panasiai? pats sau zurnalistas. patogu ka greit ivesti, pora minuciu ir jau publikuota. pats sau paziuri, koks is taves rasytojas. ir nera ko grauztis, tipo esi onanistas, dvasinis mazochistas ar panasiai. esu laisvas daryti ka noriu - ir darau ka noriu. ka noriu ta rasau, o jei kas skaitys - tegul skaito, jei nepatiks - neskaitys. taigi visiems pofiq. na tai pofiq, imu ir rasau savo mela :)

be to, kuo daugiau analizuoji, tuo maziau aisku, tad spjaut i viska ir pirmyn!

Manau blogai tai visgi dar viena (net gali ir gėresnė) bendravimo forma ir kuo arčiau tavęs tas ką rašai - tuo naudingesnis bendravimas, nes man pvz. sunku gerai nuoseklei dėstyti savo mintis (pabaigoje pamirštu apie ką pradėjau; turiu viską tinkamai formuluoti atsižvelgdamas į klausytoją kad jis bet dalelę suprastų) (žinoma visa tai taisytini trukumai) ir rašydamas ar spausdindamas koreguoju ką "sakau", taip kad atitiktų ką galvoju (tą beveik neimanoma daryti kalbant). Be to kai yra dalykai tiksliau atitinkantis tavo mintis pagal juos lengviau surasti bendraminčius.

aha matau ir saves tobulinimo ir rezisuros kursai :)))
vadinas reikia, tobulejam vienok, bendraujam...

Viskas paprasta: blog'as - tai realybės show atmaina ;)

hehe tipo akvariumas :D


o jei jį rašyt tam, kad atsiminti tai ką darei, juk visai nebūtina spausti publish, gali pasilikti draft'uose, bet tada čiuju bus net neįdomu atsimindinėti, nes kiti apie tai nieko nežinos, ane???


kita vertus vistiek dauguma čia nerašo, to kas iš tiesų guli viduje, nu o gal kas ir rašo....

gal kartais ir parašytum visą tiesą iš vidaus, bet kaip suderint, minčių ir jausmų antplūdį sėdint ant teletabių kalvų indubakiuose ir kompiuterį bei internetą, yen ir tuo metu????

"bet kaip suderint, minčių ir jausmų antplūdį sėdint ant teletabių kalvų indubakiuose ir kompiuterį bei internetą, yen ir tuo metu????"

...o tai tu žinok, kiek yra visokių pribombasų mobiliakams ir visokiems nešiojamiems kompiuteriukams, kad būtų taip paprasta ir patogu blogint nors ir iš šiaurės ašigalio... čia irgi rodiklis, kad blogint darosi vos ne fizinė būtinybė. homo-network.

o vat dabar pagalvojau, tie blogai tai iš tikrųjų yra tik aukštesnė pagal pranešimo kokybę bendravimo sistema, panašiai, kaip forumuose, tik ten didelis bazas, o čia mes iš principo einam vienas pas kitą į svečius, virtualus apsilankymas svečiuose. ir komentarus mes čia rašom vieni kitiem, toks nenutrukstamas pokalbis apie gyvenimą. "oooo man dabar taip..." - o jo jo - o jaja.

bendraujam laiškais karoče.

rasyk. nes tai kelias y nemirtinguma.


pakelia nuotaika linksmos rasliavos.


parodai, kad esi ir kas esi.

randi kazka. kazka prarandi.

ne zodziais uzhsitarnaujame pasitikejima ir draugyste.