Main

maj 1, 2007

experimentinis kepsnys

Parduotuvė > 750 g žalios jautienos > minimumas prieskonių ir indaujos > experimentai su temperatūra. Ir iš viso šito reikalo gavosi nerealus jautienos kepsnys su krauju .) tiesa trūko garnyro, bet finale likau labai savimi patenkinta, tuolab, kad iš įrankių tebuvo keptuvė be dangčio.) O ir kepsnys idealus: paspaudi šakute ir biškiukas kraujo ^_^

Vienas linksmesnių faktų, kad man nereikėjo indų plaut .)) Ačiū Eimi ,)

april 3, 2007

rewired & itopia

Na kągi. Pora dienų offline tiek su pc tiek su mobiliu ryšiu. Kažkokia katastrofa, na bet šnd pagaliau įvedė naują net'ą, teliko dar susitvarkyt su savo mobiliuoju pasiekiamumu. Bet per tas dvi dienas praleidau Itopios paleidimą, liūdna. Na kolkas tik griaučiai ir masė klaidų, bet anksčiau ar vėliau vistiek viskas ištobulės. Taigi dar vienas projektėlis ant sprando. Smagu, kad kažkas žiūri, kažkas skaito. Kaip ir tikėjausi, neapsieita ir be kritikos ir 'najezdų'. Na bet ko ir reikėjo tikėtis. Viskas turėjo jau būti rugsėjo mėnesį, bet užlaginom, todėl kažkam tai atrodo plagiatas. Na tarkim. Vistiek labai džiaugiuos, nes nu tikrai, PAGALIAU.

april 1, 2007

balandžio pirmoji

heh, na ir šventė, sakykim taip. Prasideda nuo vandens stiklinės į veidą mol 'labas rytas, brangioji', o baigiasi tuom, kad grįžtu namo ir surandu tuščią (na beveik) kambarį. Spintos lentynos tuščios, pusė stuff'o neaišku kur, TV ir tas išneštas. Ant stalo sudėta dalis daiktų, kas lygu, kad mano metro pločio stalas ir taip nesugebantis patalpinti visų reikiamų techninių gadget'ų ir trinket'ų, dar turi laikyt visas knygas ir panašius daiktus... maža to dar ir net'ą atjungia... net nebejuokinga..

mars 30, 2007

rytas

rytinis (ankstyvas rytinis) pabėgiojimas pavirto rytine pompa. Keista kaip skirtumas tarp 7h ir 10h ryto gali būt toks didelis. Sėkmingai kirto per ausis ir kvėpavimo takus, bet po truputį tikėkimės įsivažiuosim. Vistik kolega netoli gyvena, ir išsitempt iš ryto bent jau pasivaikščiot nebloga mintis. Vienas must-do punktas vasarai: atgaut fizinę formą..

mars 25, 2007

tortadienis

ajo, savaitgalis ilgas, sunkus, bet tam tikra prasme smagus ir vykęs (išbraukus kelis niuansus). Pavykęs kolegos gimdienis, atgaivintas potraukis piromanijai, plius sekmadieninis family meet'as.

keli ėsminiai sakiniai:
šaunuolė mergaitė, žaisk su degtukais,
popierius kandžiojasi
užuodžiu druską ant liežuvio galo
ir devynmečio bratkio nesveikas juokas kiekvieną kartą pasakius žodį "šikna".

februari 26, 2007

Medicine

Heh, paracetamolio 2 tabletkės + aspirino 4 tabletkės = temperatūros numušimas nuo 40.9 iki 37.4 per pusantros valandos. Hmm, bene 3.5 laipsnio. Sweet..

februari 22, 2007

kvailas atsitiktinumas

Keistas vakaras.) Turint omeny, kad daug maž visa diena praleista pakankamai pasyviai, vakarą leidžiant pas kolegą netyčia užklydom ant poros nuotraukų, kur, pasirodo, pamačiau savo senai matytą buvusį klasioką. Tai čia tiek to. Toliau šnekant išaiškėjo, kad tas bičas irgi programeris, ir mes vienam kanale sėdėjom bene metus, bet pasitikslint kas ir kaip nesusiprotėjom.
Na anyway pasiplepėjom apie senus laikus, mokyklas ir panašius nereikšmingus dalykėlius, tai šokiravo faktas, kad senos klasės panos sustojo arba į programavimą, arba į elektroniką... na įdomu įdomu .)

februari 16, 2007

apsipirkinėjam

Heh, šnd gaunasi, kad šopinimosi diena pasitaikė.) Kolega vat nusipirko naują draugą, aš ir pati sau jau nusižiūrėjau, tik reikės dar visas detales išsiaiškint.)
O šiaip tai šnd nusipirkau naują planšetą, nes senojo laidą katinas sėkmingai perkando (pacukas nelaimingas). Mažiukas, bet labai juo patenkinta, nes kokybė iš tikrūjų įspūdinga. Su mano senoliu trust'u nėra nė ko lygint, tuolab kad kartu parėjo ir visai linksmas softukas su kurio pagalba dirbt pasidaro linksmiau.) Nebereikės išsidirbinėt su popieriaus lapais ir skaneriais,)

februari 3, 2007

a trip to the bunker

yay, šį vakarą galima įkelt į geriausių vakarų EVER sarašą. Lygint su tom komercinėm skylėm, kurias kaikurie turi tendenciją vadint klubais, net nėra prasmės, nes jie vistiek to nesupras kol nenueis. Supratau, kad tai yra vienintelis TIKRAS klubas Lietuvoje, nes netikiu, kad yra kažkur geriau (atleiskit man už mano siauras pažiūras). Spengiačios ausys ir atšokę ausų būgneliai dar ilgai primins apie save. Atėjusių pasimėgauti muzika žmonių žvilgsniai pasisakė patys už save. DJ'ai, Jūs vakar man buvot dievai, o Vault'as buvo bažnyčia. AČIŪ!

januari 31, 2007

pimp my lap-top

Nusprendžiau šnd paišsidirbinėt. Prisiskaičiau masę straipsnelių apie lap-top'o panelės tweekinimą, tai užsimaniau ir pati su saviške pažaist. Joa, pasižaidžiau. Nusprendžiau iš savo lap'o pasidaryt kislotną kantuperį, tai taip ir pradirbau kažkas apie pusę valandos, tai gavosi va kas:

Atvaizd008.jpg

december 21, 2006

daug pasako

...apie apie žmogų, jei užtenka jam tik užsiminti, kad studini programavimą, ir jis tavęs jau nebepažįsta.

december 17, 2006

time shifting

nebesugebu kontroliuot savo paros režimo. akys nesimerkia be 4-5h ryto, o pienas, medus, arbatos, migdomieji ir kiti prikiai nė velnio nepadeda. pradžioj buvo gerai, darbingumas ir mintys geriau sukosi naktį, bet dabar jau ne prieš gera. nuotaikos kritusios, po akim ratilai, o nemigos priežasties nerandu.. ir taip jau 2 savaites. Čia mol žiemai?

november 19, 2006

apsivalymas

keista, kaip per metus pareina vos 6 junk komentarai, o per 3 savaites 246. oh well, time to take out the trash ,)

oktober 2, 2006

ouch

sukandziota ranka, susivele plaukai, pavargusios akys, ausyse kiek imanoma garsiau future prophesies.. panosei devi berodanti viesbuti ir 168 kodo eilutes. salia jos red bull'io 2 skardines. hmmm, idomu kas toliau.

september 29, 2006

36 hours on the run

nu ką, pirma diena darbe. ne tokia kokios tikėjaus, bet vistiek šiokia tokia atrakcija. kolektyvas nieko, 6 žmonės, mažai ir gerai. pasiektas didžiausias našumas, gal ir ne pats naudingiausias, bet hey, gyveni ir mokaisi. tai, ką dabar darau 6h, kadanors™ padarysiu per 2.

ilgas vakaras, ilga diena, laukia dar vienas ilgas bemiegis ir gliucnas vakaras, ir galiausiai sunkus rytas.
labanakt kas miegat, aš pasaugosiu naktį.

september 23, 2006

dreamcatcher

Paskutiniu metu vis labiau velka nusistatyti žadintuvą kokiai 4h ryto ir pabudinėt gaudant sapnus. Taip, pasapnuoji, pabundi, užmiegi ir vėl pasapnuoji. Ir rytai prasitęsia, ir shape kažkaip geresnės nuotaikos, o ir kurkas labiau pailsėjus būnu.

september 11, 2006

madhouse

koncas, masė žmonių, grūstis, atsiribojimas, sambuka, ramybė /
rytas, triuksmas, oro uostas, asaros, džiaugsmas, wireless ramybe /
masė žmonių, vaiko klyksmas, kunigas, balius, triukšmas, gitara, alkoholis, krantinė /
miegas, kernavė, vestuvės, pagonys, flirtas, pirtis, šlapia, namai /
ramybė, pokalbiai, poilsis, futbolas /
vienatvė, ramybė, krantinė, jauku /
kelionė, Gargždai, pažintys, giminės, dar daugiau giminių, nuovargis, Klaipėda, miegas, lova /
monotonija, pajūris, bangos, žuvys, namai, balius, giminės, nuovargis, lova /
užpiso, zyzt, zyzt, kelionė, Vilnius, asfaltas, žmonės, judėjimas, lietus, betono kvapas, internetas, gera.....

10 PRINT "Home"
20 PRINT "Sweet"
30 GOTO 10

juli 13, 2006

plain

tai kagi, pakeiciau dizaina, nes nusibodo. O kaip kazkas buvo pasakes vakar, "daryk dizaina toki, kaip jauties". hmmm, kolkas jauciuos plain. toki ir pasiemiau. standarta. tik neaisku kiek ilgam. labai noreciau kuo greiciau isikirst i php, mat jau pradejau mokytis. noriu zinot kazka daugiau, ir bent kolkas yra pagaves nesveikas uzsidegimas mokytis, tobulet. tai laisvalaikis paskutiniu metu susideda is manualu skaitymu, ceckinimusi su kodu, tarptautinio zodyno skaitymu ir analize ir...hmmmm, math. ar man viskas gerai?

juli 12, 2006

first steps

Nu va. Po truputį pradėjau vykdyti vasaros įsipareigojimus nepūt, o judėt link kažkokio tikslo. Nžn ar jis kažką labai nulems (o vistik tikiuos), bet po truputi pradejau spirtis nuo <p> <div> <a> <table> ir panašių marazmų link to, kas bent jau vadinama programavimo kalba .) nu ka, noriu vadinasi bus, tobulėjimui ribų gi nėra ,)

juni 2, 2006

mazas keturkojis su sandpaper liezuveliu

nu va. snd parsinesiau namo maza puku kamuoliuka.) ziauru buvo ziuret i ji visa kelia link namu. su laidabraukiu teisejo viena stotele pavaziuot, po to pagailo, tai parsinesiau per kuo tylesnius kampus.) nes uztekdavo masinos uzvedimo ir tas kamuoliukas pradedavo visas drebet. nu bet dabar jau sekmingai isiranges ant rankos snaudzia. as tikiu, prisilaxcius visa kiaura diena po visus namu plysius.

likes: uzuolaidos
laidai
lovos vidus
miegas

disslikes: noise
certain members of my family

o vardas kolkas bitas.)

maj 6, 2006

let's call it a day

nu ką, įvyko šiandien savaitėlę planuotas apsilankymas GAM, išties buvo visai įdomu ir manau, kad kultūrinimosi punktas A buvo pavykes. sekantis eilėje punktas B, toli žemaitijoj, bet vertas, tik dar nžn ar galima atskleist,P~
o daugiau tai ką, pusdienį prievartavau photoshopsą, bet itin nieko nelabai teišpešiau, tik dizainėlį pasigaminau. o problema su juo tokia, kad jis labai sėkmingai iškraipo spalvas. jei tixliau, tai pačiame PS'e viskas gražu, tvarkinga, neperdėtas ryškumas, o išsaugojus tai tas pats ryškumas rėžia akį ir spalvos pasidaro labai šaltos.... tai jei kas nors turit kokių nors tips'ų mielai išklausysiu.)

na o dabar ramiai įsisukt į kaldrą, apsikabint pagalvę ir pasinert į serial experiments lain su liquer'iu ir citrinos rūgštim ant stalo.

maj 5, 2006

nutechniškėsiu

snd nuprotėjau ir nunešiau prašymą į Vilniaus Kolegiją stot į programavimą kantuperiams. tai va kaip būna, kai išsilaikai egzus skirtus tiesiogiai teisei ir niekam kitam... na bet civilinė ir žemės ūkio teisė visiškai neužvilko ir dar priedo kai apie 90% jei ne daugiau draugų rate yra vienos ar kitos srities programeriai tai likt humanitare tai visiškai nepadeda. bet ne, tai tikrai ne apeliacija ir dievaži ne skundas. anaiptol, labai dėkinga vienoms ar kitoms personoms už tai, kad atvedėt i 'doros' kelią.) tai vat, ačiū.)

mars 21, 2006

[non]productive

xa! kai tik nusiteiki padoriai padirbėti darbe, kad nors karta nesikabinėtu perukuoti iš viršaus, vėl dirbt neišeina.) liux kai sedi, žiūri į mirgantį moniką. tai, lūžo servas. viskas stovi. lūžo phone'ai, perkrova nuo skambučių i tech support'a dėl sumauto serveriuko. o kai pagalvoji, kad kritiniais momentais jis nelūžta ten, kur turėtų.

conclusion:
Dear GSM provider,
PLEASE, change your tech, because it sux.)

mars 6, 2006

Frisseur

Nu ka, apsilankiau pas mentally handicaped, apkarpé, iskarpé. Bendras vaizdas? Aeon Flux. Kas zinot, bendra vaizda turit,)

februari 28, 2006

panic

darbas
pirmas oficealus prisedimas prie telefo
DAUUUUUG skambuciu
visi ne mano srities
niekuom negaliu padet
daug klausimu
totali panika
...

februari 27, 2006

one of those days

kai sedi darbe ir realiai jauti, kaip kazkas slysta nuo galvos virsaus. pasicheck'ini ar viskas vietoj, ir po n'iasdesimto check'inimo randi laiskuti. viskas aisku. my sane hours are over. o povelniu, gi dar tik darbo pradzia! vos valanda tesedziu, o jau totali mura. servas uzkibes, ne viena programa neveikia, visas darbas stovi. klava pavedineja,nes negali atlikt sumautos 'copy' funkcijos, mat ctrl mygiukas atsisakes, o ka jau kalbet apie space'a. bandai kazka zmonisko parasyt o tesigauna simboliu kratinys.
ka? ne, man viskas gerai,man TIKRAI viskas gerai.)
NOT!
klava dabar iskeisciau i senobiska spausdinimo masinele, mat is pastarosios garantuoju butu daugiau naudos, pele isvis overreact'ina i viska. as noriu dirbt, man REIKIA dirbt,bet as negaliu dirbt.... .'(
salia groja radija, su zaviais 'radio stotis lietus' vokalas, kas mano nuotaikos ne kiek nestabilizuoja. galeciau isjungt,bet bendradarbes uzkapos. o ziuriu dabar pro langa i grazu 'krasnuxos' asfalta ir jau isivaizduoju pabirusias sios nelemtos aparaturos dalis.
vaizdas veidrody? isteriska sypsena, tokios kokios buna kaip filmuose pas psichinius ligonius pries pat ka nors uzkapojant skalpeliu ar medicininem zirklem, kaires akies nervas parejes, nes akis susitraukineja sulauzytu ritmu.'

siuo metu darbe per daug sveiku zmoniu....man nejauku.

januari 31, 2006

last -> first

niu ką... paskutinė mėnesio diena ir paskutinė sesijos diena. pagaliau ilgai lauktas metas, kai apima totalus relaksas, smegenų nespaudžia jokie kvaili rūpesčiai ir bent savaitę galiu atsipūst? deja. ryt pirma darbo diena o dar ir šiaip daug visokių nesamonių kurias reikia gi pagaliau sutvarkyt...tai spėju rėžimas tikrai nepasikeis./ bummer...

beje ir sena kiauta pakeiciau i nauja. gaila tik, kad IE nepalaiko, o normalus vaizdas tik su FF...

december 24, 2005

sniguračka- homeris

sėdi jaukiam kabakėly prie kaljano, trauki saldų dūmą ir vedi interesting pokalbį. Staiga pro duris įsiveržia didelis ir platus Kalėdų senelis uždavinėjantis durnus klausimus tokius kaip kurią šių metų dieną yra Kalėdos, etc. Po kelių jo paikų replikų ir drąsinimų jis iškviečia dar kiauresnę sniguračką, that scared the shit outta me. Tikiu, kad pilvo šokis turetų bent atrodyt gražiai, ir daryt kažkokią įtaką atitinkamų vaikinų fizinėms detalėms, nu bet persiprašau... po tokių vaizdų eilinį sykį suabejoju Dievo presence'u... Priešui nelinkėčiau to vaizdo. Pilvo šokėjėlė gan didelė, pilvukas 'žaviai' kabo virš peršviečiamo sijomėlio, kojytės kreivos ir pilnos, rankų bangavimas kaip pas mūsų žavūjį poną Simpson'ą, balti žavūs kablai, pati balta kaip mirtis....not the kinda dancer i imagined from the east....

december 14, 2005

grey

grįžti namo po dar vienos eilinės dienos eilinėse "bitch infested" paskaitose. Pasėdi tas nuobodžias tris valandas paskaitoj, pasiklausai kaip fyfkos sėdinčios eilėje už tavęs komentuoja dėstytoją, vertina jo "vyrišką žavesį" ir kaip jis geriau atrodytų su blizgančiom lakerkom.
Pasižiūri už lango, o ten vis ta pati pilkuma. Miestas šlapias, šaltas, nemalonus ir atstumiantis. Mintis, kad pasivaikščiojimas po senamiesčio gatves kažkuom padės, klaidinga. Prisižiūri į surauktas personų krypuojančių purvina gatve grimąsas ir pats susimąstai, ar kartais ne taip pat atrodai: akys pilkos, be emocijų, jokios šilumos, veidas išbąlęs, surauktas, mintys vis tos pačios. Šneki su žmonėm, o jie pikti, nenori nė pabandyt nusišypsot... i hate this weather...it F*** people up...

november 28, 2005

neatsakyti klausimai

Akiraty vis atsirandantys senai pamiršti žmogiai, su kuriais ryšių nutraukimas buvo gana drastiškas ir nemalonus. Tačiau vėl parsiranda visi, apsireiškia tavo asmeninėje erdvėje tarsi nieko nebūtų nutikę ir niekas niekada nebuvo dingę iš gyvenimo. Weird, nes priežastys irgi nežinomos. Informacijos šaltiniai neaiškūs, iš kur rastos asmeninės koordinatės taip pat lieka klaustuku. Tokiu dideliu, pilku ir gan trigdančiu. Kodėl man tokia nuojauta, kad mano smalsumas ir noras sužinoti KAIP ir KODĖL manęs prie gero neprives?

smalsumas pražudė katę...bet kažin kiek tai tiesa?

november 15, 2005

relax'as

eini gatve, tamsu, bet dar ne vėlu. Lietaus lašai nuplauna tau veidą ir tyliai kuria simfoniją į pilką asfalto grindinį. Žiūrint į aplytą stiklą matai besikeičiančius vandens takus, o žvelgiant dar labiau į tolį - po truputį besikaupiantį rūką. Žmones einančius gatve, letai išnyrančius iš baltos skraistės. Visa tai turi savo žavesio. Negali nuleist akių nuo tave supančios aplinkos.Viskas taip gražu, tylu, sava ir pažįstama... Žmonės, gatvės, mirksintys žibintai, pats miestas. Išnaršyti visi jaukūs užkampiai. Žinai visas kiečiausias vietas, kur galima tiesiog pabėgt nuo visų ir pabūt su savim. Pažiūrėt į miestą po truputį skęstantį į tamsą, o po keliu nereikšmingų valandų sėdėt ant to pačio senamiesčio namo stogo, kuris atrodo tuoj susmigs žemyn, pasitikt aušrą.

november 8, 2005

.)

shnd wisa diena prasitasew po miesta. keista, neishejo shypsenos ishbraukt ish weido. kaj tik pasistengdawaw, ishwis juokas imdawo. zhmones idomiai zhiurejo, kai kurie nesuprate, kai kurie shypsojosi atgal. bet keista, wiskas shnd kele nuotaika: oras, senamiescio pastatai, padaweja kawinej, darbuotojas sodroj. freaky, net gi ta sena babute, kuri laidabraukyje pradejo rekt ant studencioko, kajp shiaips laikais jaunimas negerbia senimo ir pan. smalsu waikshciot, kaj kartu stebi kitus, kokios ju weido ishraishkos, kokios akys, bandai ishskaityt nuotaikas. ir tikrai susidare ispudis, kad xebra serga rudenine depresija. besishypsanciu ir shilu akiu buwo tiek nedaug...liudna. gal juos oras tajp nuteikia? bet juk jis unreaj. shnd surataw ka reishkia waikshciot debesiuko widuje. gaila nesiseke jo paciupinet, o tajp norejosi pasigaut ir parsinesht namo .)

november 6, 2005

huh?

freaky, kaj realiai wienoj aplinkoj wiskas unreal ir atrodo kitaip ir buti negali,
kitoj aplinkoj total crash'as ir atrodo wisiems tuoj tuoj prisireix kiek per dideliu marshkiniu su spynutem ir minkshtu sienu,
o trecioj ishwis tyla ir ramybe - nu wisishkaj nulis emo.

atmerki akis ish ryto, ir wietoj to, kad tawe pasitiktu pilkas dangus ir pliki medzhiai zhiurintys i tawe pro langa, pamatai pati didzhiausia sawo gywenimo koshmara, kuris dar ir kliedi kazhka apie gywenimo tiesas, prasmes, social engineering ir wisokius bullshit apie taj kajp reikia gywent. wtf does he know? juk jis pats gywenimo neturi!

november 2, 2005

lights

pasirodo gatwes zhibintai gali but ne tik shwiesos shaltinis, bet ir stabilumo tashkas, kaj pasijauti girtas ne nuo alkoholio...

oktober 22, 2005

overdone

freaky sawijauta, kaj eilini syki wisa wakara suplanuoji sawajp, o gaunasi radikaliai atwirkshciai.) tenorejau draugu konce pasiklausyt! o pasirodo i konca pawelawom lygiai 24 h./ nu ka, ish newilties kainekuriuos paterorizawom, palaxtem po naktinio wilniaus kabakus, upiu krantines ir shiaip plotus. pora nauju zhmoniu akiraty, pora senu zhmoniu, i kuriuos naujas pozhiuris, ir wiena amzhina ir stabiliai nesikeicianti persona.) taj greiciausiai buwo bene gerewsias dalykas kuri suprataw, kad wisdelto ne wisi keiciasi, bent ne itin stipriai.
per para sugebejau patapt anime personazhu, gaila tik, kad ne filmuke buwau...nu ka ,o 5 ryto zhingsniawimas namo per krasnuxa ir wingiaparky namucio, bo ple taxai nenorejo kelt ragelio. wingiaparky atskiras nuotykis...

oktober 11, 2005

non-standard

joo, wakaras su zhmonem, su kuriais susitinki toli grazhu ne kasdien (deja), prie kaljano dumo ir wyno taures, laikant rankose civilini ir baudzhiamaji kodexus bei konstitucija tikrai ishblashko. kinda non-standard appearance.)
atpalaiduoja kajp niekad, bent nemastaj apie kasdienius rupescius ir shiaip isigilini i intelektuoalius ir prasmingus pokalbius.)

nota bene: pamacew ant stalo gulincia laibai zhawinga knyga: psichiatrija. sudomino.)