« urban.hc reloadinimas @ Meška | Main | Sutvarkytas fasadas »

Ataskaita

Gertynės protokolai:
Protokolas Nr. 1
Protokolas Nr. 1
Protokolas Nr. 2
Protokolas Nr. 2

Susitikome. Kadangi seniai vienas kito nematę, kalbos krypo į šalį nuo temos, bet tai nebuvo blogai. Enc papasakojo ką daro, nors iš užuomenos, klausimo "ar kas nors išmanot MT XML-RPC?", ir taip buvo aišku ką, bet tipo oficialiai pranešė.

Išėjus enc ir metalife trumpam grįžome prie temos. Kadangi enc sutiko techninę dalį pastatyti ant "Ruby on Rails", o aš sulipdyti matomąją, tai bandėme kurti koncepciją, dalinomės idėjomis. Išsakytos mintys ir brainstormingo rezultatai puikiai matomi protokoluose (žr. aukščiau). Manau, pasinagrinėję puikiai suprasite.

Vėliau pokalbio temos pasikeitė į visiškai nesusijusias su pagrindine ir ne itin reikšmingas, kad čia parašyčiau. Užsidarius kabokui nuėjome pas katibą. Po arbatos ir kalbų apie kažką, tarpduryje katiba dar iškėlė retorinį klausimą, kurį būtinai turiu paviešinti - "tai ką darom kitam kartui?". Neįsivaizduoju ką darom kitam kartui, nes dar ne visiškai aišku ką apskritai darom (vėlgi žr. protokolus). Kolkas gal davai nedarom nieko, darysiu aš. O aš darysiu kitą susitikimą gan greitu laiku, po 2-3 savaičių, kad nebūtų tiek daug pašalinių naujienų ir įspūdžių, kuriems nejučia skiriamas didesnis prioritetas nei temai. Iš tikrųjų aš to ir tikėjausi, natūraliai kažkaip.

Kaip sakoma, gera pradžia - pusę darbo. Manau, pradžia vykusi. Sekantį kartą kažką tikrai darysim, o iki jo aš apgalvosiu ką ir kaip. Komentarai ir kritika labai laukiami.

Comments

aha, retorinis klausymas tarpduryje pats kiečiausias ;) gaila kad neteko sudalyvaut :|

nežinomai, laikykis. sekančiam kartui lauksim pasakų apie lazerius :)

va cia tai projektas... musu projektukuose tokiu geriu xui rasi :) respect