« All of my memories | Main | Rojaus obuoliukai »

"Pisk ožį" advanced

"pagaliau! tai, ko ilgai pasąmonėje laukiau ir tikėjausi.", kaip sako opijatė. Tik *bumbt* ir spyriau tiuninginei audinei, kuri vos per kulnus perėjoje nepervažiavo ir dar apipypsino. O man nepatinka, kai ant manęs pypsina. Ir tuo labiau, kai "mano pagrindinis".

Deja, buvau ne jėgos pozicijoj, todėl teko pagreitint žingsnį. Marozo būta atkaklaus, pradėjo vytis, sustojo prieky manęs (gerai, kad ėjau jo atžvilgiu kaire gatvės puse) ir ketino pereit gatvę. Eismas buvo intensyvus, todėl to padaryt negalėjo. Aš ilgai nedvejojus spurtavau. Marozas nepasidavė, sėdo į audinę ir vėl užkirto kelią, šįkart toje pačioje pusėje kur aš. Perbėgau per gatvę, nulėkiau į kolonėlę, galvoju gal čia labai nemuš, o jei muš, tai kameros, apsauga, etc. Marozas ketino dabar jau pervažiuot skersai gatvę ir užsukt į kolonėlę. Bet pagavau "vilenskos sėkmės sparną" - ir vėl eismas buvo intensyvus, todėl nusprendžiau bėgt. Intuityviai nulėkiau į stotelę, kur pasitaikė autobusas. Marozas turbūt suprato, kad manęs nepagaus, todėl nurūko ta linkme, kuria jam važiuojant ir įvyko incidentas.

Comments

vat taip jam ir reikia!!!

pries pora menesiu apturejau panasia situacija.
dalyvavo statistinio raudono-antro-golfuko soferis ir statistinis pesciasis - as. vairuotojas sukdamas i desine visiskai nepgeidavo manes praleisti einancio per pesciuju pereja degant zaliam sviesoforo signalui. grumojo, reke necenzurinius zodzius is savo raudonos skarbonkes ir kazin ar butu sustojes jei nebuciau pradejes eiti greiciau. vietoj veiksmo koja-skarda atlikau veiksma kumstis-galiniudureliuniauktaslangas. golfuks sustojo vidury gatves ir mes su vairuotoju sureme kaktas, sugniauze kumscius gan ilgai aptarinejam KET niuansus ir asmenines viens kito savybes (katras didesnis gaidys :). Iki smurto nepriejom nes jis nebuvo visiskoj jegos pozicijoj, o as pirmas nepuoliau. kai anas nuvaziavo ejau kuri laika su mobilka rankoje, galvojau "ot paskambinsiu mentams, ot nubaus locha", bet galiausiai sveikas protas nugalejo supykusi tiesos ieskotoja.