« "Pisk ožį" advanced | Main | Fotografuojant fėjas »

Rojaus obuoliukai

Tiesą pasakius nežinau, kas yra tie tikrieji rojaus obuoliukai, bet šitie, svarainiai, pakankamai dieviški, kad kilmės vietą galima būtų vadint rojum.

rojaus_obuoliukai_1.jpg
rojaus_obuoliukai_2.jpg

Na o čia iš viso šito gėrio išvirtas gėralas. Geriant saldus, patekęs į burną rūgštėja, o nurijus visoje gerklėje palieka teisingą šiek tiek karstelėjusį rūgšties graužimą.
rojaus_obuoliuku_geralas.jpg

Comments

užkonservuoti su cukrum jie iš viso embrozijai prilygsta. be kita ko, dar ir labai vitaminingi.
p.s. tavo blogas nuostabus. galėčiau žiūrėti ir žiūrėti ;)

mda... primena trauktinės gėrimą.

aš: ačiū už komplimentą.

tą ambroziją, tai močiutė daro. būdavo žiemą, kai dar maža pas ją augau, atidarys, įdės kelis šaukštelius į puoduką, užpils verdančiu vandeniu. o aš po truputį liečiu puoduką ir traukiu karštus aromatingus garus. kai turputį praaušdavo gerdavau iš pradžių su šaukšteliu. o taip nusėmus trečdalį puoduko, kuris jau būdavo gerokai pravėsęs, paimdavau jį į savo mažą rankutę ir pasimėgaudama gerdavau toliau. močiutė visada priedo duodavo meduolių arba vaflių.

enc: trauktinės galima pasidaryt.

o man labiausiai patinka pjaustyti ir dziovinti, bei apibarstyti cukrum.

o jei prisižadėčiau ką nors padovanoti, ar paliktumėt kuri.s man svarainių? aš jau keli metai kaip nevalgiau...

vente: tai juo išvirus sekantis etapas apibarstyt cukrum ir džiovint.

frau: gal dar keletą obuoliukų pavyktų gaut.

oja. šitas pretenduoja tapti geriausiu rudens postu!