Rojaus obuoliukai
Tiesą pasakius nežinau, kas yra tie tikrieji rojaus obuoliukai, bet šitie, svarainiai, pakankamai dieviški, kad kilmės vietą galima būtų vadint rojum.
Na o čia iš viso šito gėrio išvirtas gėralas. Geriant saldus, patekęs į burną rūgštėja, o nurijus visoje gerklėje palieka teisingą šiek tiek karstelėjusį rūgšties graužimą.
Comments
užkonservuoti su cukrum jie iš viso embrozijai prilygsta. be kita ko, dar ir labai vitaminingi.
p.s. tavo blogas nuostabus. galėčiau žiūrėti ir žiūrėti ;)
Posted by: aš | 06.10.05 01:12
mda... primena trauktinės gėrimą.
Posted by: enc | 06.10.05 08:51
aš: ačiū už komplimentą.
tą ambroziją, tai močiutė daro. būdavo žiemą, kai dar maža pas ją augau, atidarys, įdės kelis šaukštelius į puoduką, užpils verdančiu vandeniu. o aš po truputį liečiu puoduką ir traukiu karštus aromatingus garus. kai turputį praaušdavo gerdavau iš pradžių su šaukšteliu. o taip nusėmus trečdalį puoduko, kuris jau būdavo gerokai pravėsęs, paimdavau jį į savo mažą rankutę ir pasimėgaudama gerdavau toliau. močiutė visada priedo duodavo meduolių arba vaflių.
enc: trauktinės galima pasidaryt.
Posted by: Merė Raili | 06.10.05 14:39
o man labiausiai patinka pjaustyti ir dziovinti, bei apibarstyti cukrum.
Posted by: vente | 06.10.05 17:23
o jei prisižadėčiau ką nors padovanoti, ar paliktumėt kuri.s man svarainių? aš jau keli metai kaip nevalgiau...
Posted by: frau sköka | 06.10.05 17:27
vente: tai juo išvirus sekantis etapas apibarstyt cukrum ir džiovint.
frau: gal dar keletą obuoliukų pavyktų gaut.
Posted by: Merė Raili | 06.10.05 18:00
oja. šitas pretenduoja tapti geriausiu rudens postu!
Posted by: ktb | 09.10.05 20:48